Yan yana geldiğim sürekli birisi yok. Fakat motorla ışıklarda beklerken arabasıyla bekleyen bazen ister istemez genç kızların yanına yanaşınca istemsiz kısa süreli kesişmeler oluyor :D motorun sesi görüntüsü, üzerimdeki deri eşyalar vs dikkat çekiyor sanırım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Asker arkadaşım anlatmıştı İstanbul da köprüde motorla gidiyorum bayan sürücünün aynasına çarptım, sonra yanıma geldi özür şu bu vs derken biraz daha gittik, konuştuk, merabalaştık sonra ıstersen bir kahve içelim dedim ve kahvenin arkasına yatağa geçtik demişti.
macera arayan kadın varsa olur bu olay. çünkü erkek bakar zaten herşeye, kadın sadece bir göz kırpsın yeter onun için. ama artık o yokluğa düşecek ne kadar kadın vardır bilemem. illa ki vardır ama bence sayısal lotonun çıkma ihtimali daha yüksek
Bunu çok net söylüyorum Düğünü gidiyorduk yaya olarak yolun kenarından geçiyoruz Önümde bir kız vardı aşırı kilolu mini etek giymiş Çocuğun biri ona bakıcam derken küüüt önündeki arabaya çarptı bir de bakışsalardı nolurdu bilmiyorum😅
Bikeresinde bir bmw yle yanyana taa maltepeden tersane köprüsüne kadar yanyana gelmistim yanyana geldik ama bikere bile ondan tarafa bakmadım benim altımda füme reno 19 wardı we tahminim aynı yaslardaydık ya da benden biraz büyüktü Ogün büyük bir ego yaptım kendimle bos bir gurur duydum ama kafamı sola cewirmis olsam Şu an hala o kisiyle bir iliskim olabilirdi ama neyse boswer Şu an kalaba trafikte yanyana gelince sadece önüme bakıyorum cünki artk
İstanbul da yaşadığım dönemde vardı benim bir flortum, beraber Sancaktepe - Avrupa yakası yapıyorduk. Bir sabah iki sabah derken selamlasmalar falan baya 1.5 ay her sabah pes peşe gitmeler. Guzel bir hatırayı hatırlattın..
İkı seritli bir yolda trafil lambasi kirmıziydi duran arabanin tam. yanina yanaşıp yeşili bekleyecekken yeşil yaninca tam durmadan hareket ettim, yandaki arabayi kullanan kızmış o an göz göze geldik, İstanbul'da 20 km ben onu o beni gecerek resmen flört ettik, yarış tarzı değil ama