Arkadaşıma ihanet ettim ama çok pişmanım ne yapmalıyım?

Çok yakın bir arkadaşım vardı sevgilisi birgün bana yazdı arkadaşça. Ben de çocuğa cvp vermekten rahatsız oldum ama cvp verdim falan sonra çocuğa dedim arkadaşımın haberi var mı bana yazdığından dedi ki yok söyleme aramız bozulur falan filan bana söz verdirdi ama ben vicdan azabı çekiyodum baktım çocuk güzel kelimeler kullanıyor bana böyle şeyler deme dedim çocuk ısrarla söylüyordu çocuğa söz verdiğim için kıza da söyleyemiyodum bir kere niyetlendim kıza söylemeye sonra korktum benden nefret ederse diye. Ama o sıra aklım her neredeyse aklıma çocuğu engellemek gelmiyordu ben o sıralar ruhen ve psikolojikmen çökmüştüm hiç iyi değildim. Çocuk mesaj attığının ikinci günü dedi arayayım konuşmamız gerek aradı konuştuk bana dedi seni çok seviyorum ölüyorum bitiyorum senin için falan filan yalvardı bende reddettim ben dostuma böyle bir ihanet yapamam dedim ama beni zorladı üstüme geldi kaç saat zorladı beni bende çökmüştüm diye psikolojim mahvolmuştu diye dayanamadım tamam dedim ama öyle vicdan azabı çekiyodum hergün bitsin dedim çocuğa çocuk uzattı bir hafta kadar sürdü sonra kız öğrendi benden nefret ediyor şimdi. Artık aramızda bağ falan kalmadı dedi ben günlerdir Ağlıyorum kıza yalvarıyorum büyük Hata yaptım diyorum kız beni affetmiyor arkadaşlar lütfen rencide etmeden hakaret etmeden bana yol gösterin zatrn yeterince hakaret yedim napmalıyım kendimi nasıl affettiririm dayanamıyorum bana düşman olmasına öyle Ağlıyorum yardım edin lütfen :(
Arkadaşıma ihanet ettim ama çok pişmanım ne yapmalıyım?