Cocugu olmayan biriyle evlenir misiniz?

Benim olmuyor. Bu kafami cok kurcaliyor. Bebegim olsun cok isterdim kucuklukten beri ama olmadi. Bu satirlari yazarken gozlerim doluyor ama evde yalnizim aklima geldi yuregim daraldi. Anlatacak derdimi dokecek biri yok yanimda şu an. Buraya yazmak istedim. Beni kimse istemez diye korkuyorum. Evlenemem kimse beni kabul etmez diye endise ediyor, üzülüyorum. Artik milletin evlenme sebebi cocuk. Kime sorsam boyle iyiyim ama cocuk icin evlenirsem evlenirim yoksa yok diyor. Erkeklerden bu yuzden uzak durdum. Is evlilige gider bir sey olur. Soylersem cekip gider diye korktum. Kucuk kuzenlerim var. Onlara imrenerek bakıyorum. Bazen parka gidiyorum kuzenleri goturmek icin ordaki manzarayi gorunce huzun çöküyor üstüme. Cocuklarin anne demesi, bebeklerin gülüp ağlaması-pat pat yurumeleri, cocuklarin annelerini pesinden kosturmasi, digerinin oraya oturup gitmeyecegim eve diye israr etmesi. Hepsi o kadar guzel ki. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın. Annelik cok zor ama cok kutsal. Aramizda anneler varsa ellerinden öperim. Cocuklariniza sarilin koklayin benim için.
Cocugu olmayan biriyle evlenir misiniz?