Sevgilimin eski sevgilisinin tipini gördükçe sevgilimden soğuyorum ne yapmalıyım yaaaa?

Sevgilimin eski sevgilisini maalesef istemesem de görmek zorunda kalıyorum. 24 yaşında vücudunun heryeri estetik operasyonlarla dolu, ucuz konsomatrisler gibi giyinen ve 5 kilo makyajla dolaşan inanılmaz derecede hafif bir kadın bir o kadar da çirkin. inanın gündüz vakti yol kenarında görseniz fiyatını sorarsınız o kadar yani.Kızla ben tamamen ayrı dünyalardan gibiyiz, ben ona göre daha masum daha oturaklı ve oldukça güzel bir bayanım.Doğal olarak onu gördükçe erkek arkadasımdan iğreniyorum.Böyle bir kadını nasıl yanında gezdirir diye kendimi yiyorum. Bütün hevesim kaçıyor yüzünü bile görmek istemiyorum, öpmek sarılmak istemiyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kendime ve düşüncelerime engel olamıyorum ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim sonunda :(
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Boş eleştirilerinizi kendinize saklayın ya !!! Hepiniz ahlak bekçisi kesildiniz başıma saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiiç konuşmayın bileee.
Sevgilimin eski sevgilisinin tipini gördükçe sevgilimden soğuyorum ne yapmalıyım yaaaa?