Aşk İlişkileri Çok beğendiğiniz Ünlü Erkek veya Kadın Oyuncu var mı? TevfikCanpolat Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kişi kim Fotoğraf ya da isim yazmanız yeterli olur şimdiden teşekkürler ✌️👏🏻(Benimki görselde) Çok beğendiğiniz Ünlü Erkek veya Kadın Oyuncu var mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Carminda Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yabancılardan Keanu Reeves, Julia Roberts, yerlilerden Merve Boluğur ve Şükrü Özyıldız.. 1 3 Yorumla TevfikCanpolat +1 yıl Aaa siz de mi ilk kez benimle bu konuda aynı fikirde olan bir kişi gördüm 😊 Carminda +1 yıl Evett..Ne zaman Şükrü ve Merve'yi yazsam dislike yiyorum. Bunda da yemem inş :DAy bu ikili kimse çekemiyor 🤷 TevfikCanpolat +1 yıl Mervemiz birtanedir onlar hep gizli hayran bence biri hakkında kötü konuşan onu gizliden seviyor ve kıskanıyordur.
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu kadını Muhteşem Yüzyıl'da oynadığından beridir sevmem. 🙂 1 1 Yorumla TevfikCanpolat +1 yıl Ben çok sıkı bir hayranıyım her haliyle mükemmel 😍 Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Leo. Tom Hanks ve Engin Akyürek. Birbirinden ayrı dünyalar. Belli bir tipim yok sanırım)) 2 0 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır yok, merve o kadar güzel değil bence 1 3 Yorumla TevfikCanpolat +1 yıl kıskanmayalım efendim 🤓 Yorumla Phoenix06 +1 yıl hiç kıskanmıyorum ki onu :D Yorumla TevfikCanpolat +1 yıl Bir bozuk saattir yüreğim hep Merve’de durur ❤️ Yorumla
TheKingofthevillage Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl O değilde bu Merve evlenip, boşandıktan sonra neden tekrar ergenliğe girdi 0 1 Yorumla TevfikCanpolat +1 yıl Öyle demeyiniz Mervemiz bitanedir Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Fahriye Tom hardy Gemma arterton 3 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Keman İmrizalıoğlu, klişe ama adam harbi yakışıklı 1 3 Yorumla Kaya51 +1 yıl Burnu kötü Yorumla DorothyBabe +1 yıl @Kaya51 Herkesin kendi yüzüne yakışan burnu var ya ve yüzünün güzelliğini etkilemiyor burnu ve ona da yakışıyor. Tek bir güzel burun algısı olmamalı sjfjakdkak Yorumla Kaya51 +1 yıl Tabii herkese yakışan ayrı ama bence Kenan için bile kötü o burun. Tabii bu benim fikrim Yorumla
Walking Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Jason Statham adamım, idolum 1 0 Yorumla
BURAKXXY Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Simay mıydı bu 0 1 Yorumla TevfikCanpolat +1 yıl Hayır Merve Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yabancılardan Keanu Reeves, Julia Roberts, yerlilerden Merve Boluğur ve Şükrü Özyıldız..
Aaa siz de mi ilk kez benimle bu konuda aynı fikirde olan bir kişi gördüm 😊
Evett..
Ne zaman Şükrü ve Merve'yi yazsam dislike yiyorum. Bunda da yemem inş :D
Ay bu ikili kimse çekemiyor 🤷
Mervemiz birtanedir onlar hep gizli hayran bence biri hakkında kötü konuşan onu gizliden seviyor ve kıskanıyordur.
Bu kadını Muhteşem Yüzyıl'da oynadığından beridir sevmem. 🙂
Ben çok sıkı bir hayranıyım her haliyle mükemmel 😍
Megan Fox
Leo. Tom Hanks ve Engin Akyürek. Birbirinden ayrı dünyalar. Belli bir tipim yok sanırım))
hayır yok, merve o kadar güzel değil bence
kıskanmayalım efendim 🤓
hiç kıskanmıyorum ki onu :D
Bir bozuk saattir yüreğim hep Merve’de durur ❤️
O değilde bu Merve evlenip, boşandıktan sonra neden tekrar ergenliğe girdi
Öyle demeyiniz Mervemiz bitanedir
Fahriye
Tom hardy
Gemma arterton
Selena gomez , enrique iglesias
Keman İmrizalıoğlu, klişe ama adam harbi yakışıklı
Burnu kötü
@Kaya51 Herkesin kendi yüzüne yakışan burnu var ya ve yüzünün güzelliğini etkilemiyor burnu ve ona da yakışıyor. Tek bir güzel burun algısı olmamalı sjfjakdkak
Tabii herkese yakışan ayrı ama bence Kenan için bile kötü o burun. Tabii bu benim fikrim
Jason Statham adamım, idolum
berk hakman sarp akkaya esra bilgiç
Cansu dere ve mine tugay
Kimse yok😀
Yok.
Gokce bahadir
Scarlett Johansson
Neslihan atagul
Marlin monrae
Neslihan atagül
Tuba büyüküstün
Cansu Dere