Kendimi kirli hissediyorum?

Birine aşık oldum ve bana sürekli evleneceğimizi soyleyip guven bana hata yapmazsan seni asla bırakmam diyordu ve ben birlikte oldum sonrasında sebep yokken ortada ben evlenmeye hazir degilim ilerde uzulursun diyip terketti sanki o an üzülmeyecekmisim gibi ve ben ayrıldığımiz surecte sürekli aklımda bakire olmadıgim vardı ve kullanılmiş hissiyle sürekli ağlama modunda geziyordum cunku yetistirilme tarzım evlenince olurdu ki beninde istegim bu yondeydi karar verdim kimseyle yok bir daha diye ama sonra biri daha cıkti karsıma ve bana karsi cok iyiydi önemli değil gecmisin diyordu dedim 1 kere bozuldu zaten bununla evleniriz ne olacak salaklık iste bir kereden ders almamak gibi bir sey oldu sonra bir ara bakire biriyle olmayı isterdim dedi o lafı çok koymuştu hala aklımda canimi yakıyo o kelime ilk başta evlenince her seyi yasamak isteyen biriyken simdi 2 kisiyle birlikte olmus biriyim inanilmaz hatalar yaptım ve inaninki hep son kisi olsun istedim ama olmadı hatta çok sabrettim iliskide bunun icin böyle olsun istemezdim su an yine cok kirli hissediyorum ve bu durum geceleri sürekli aklımda düşünmek canımı acıtıyoo bu histen kurtulmak istiyorum ve 22 yaşındayim gelecegimi nasil çizmem gerekiyo nasıl hata yapmam bilmiyorum kendi düşen ağlamazmıs ama bu düşüs beni inanılmaz kotu hissettiriyo
Güncellemeler
+1 yıl
Gizli sormayı unutmuşum bunda bile basarisizim sbsn:(
Kendimi kirli hissediyorum?