Bir kadına verilecek hediyeler içerisinde hiçbir yere koyamayacağı, asla başka bir şeyle kıyaslayamayacağı hediye hangisidir?

Şu yorumlari anlamıyorum. Bir kadına saygi ve sevgi veremiyorsaniz aşk meşk işlerine zaten girmeyin. Somut bir cevap arıyorum bende. d
Neyse ben yorumumu yapıyım bari
Uğraşılmış üzerine düşünülmüş yani zaman ve emek bulunan hediyeler her zaman bir kadın için çok değerlidir.
bir arkadaşım vardı adı elif sevgilisi ona bence en guzel hediyeyi almıştı. yıl dönemlerinde ikisinin fotolarindan oluşan bu kitap gibi bir albüm yaptırmıştı her sayfada bir fotolari vardı ve tarih yazılıydı. Her sayfanın tarihin altında ise bir söz yazmıştı kendisi. Bence en guzel ve anlamlı hediye bu.
Bir erkeğin kadına verebileceği en güzel ve anlamlı hediye kalbi ve sadakatidir.
Teşekkür ederim 😊
Bence iki cinsinde birbirine vereceği en güzel hediye temiz bir geçmistir
Tesekkur ederim. Neden eksi yedigimi kestiremedim ama 😀
Kıskananlar çoktur boşver😊
Belkide.
Cevap
48Cevap
Sevgisini, sadakatini, güvenini versin başka bir şey istemiyorum. Kafam da acaba diye düşünce olmasın, koşulsuz, şartsız ona teslim olayım.
Her insanın insana verebileceği en güzel hediye sevgisi ve saygısıdır.
Tüm samimiyetimle söylüyorum. "Karşıdakinin emin olduğu sevgidir"
Erkek kıza sinirlense, kızsa, kız arkaplandan onun sevgisine sığınır ve canı acımaz... Sevgi mükemmel bişey ya, kusursuz bişey.. Muzzam bişey..
Sevgi.. merhamet.. Acilan o sımsıcak kucaga siginabilmek..
Bir erkek bir kadına kalbinden daha değerli daha güzel bir şey veremez. Tabi doğru kişiye vermen lazım. Bazıları kalple oynamayı çok sever.
Koşulsuz, her durumu düşünecek kadar
sevdiğini gösteren herhangi bir yatırım:
ev/emeklilik sigortası/sağlık sigortası vb.
Saygı ve sevgisidir, eğer bu 2 temel taş yerine oturur ve süreç bu şekilde sorunsuz devam ettirilirse ömür boyu birliktelik olur.
Şu soyadı yazanlar ne komikler her şey soyadinda bitiyor sanki en anlamlı verilecek hediye merhametiyle kendisidir
Kalbini teslim etsin hediye olarak ! Bir organ ile bir beden ruh teslim alsın,,
Kadının seveni ,,, vuvvvvvvv
Sevmeye sevilmeye layık olsun en büyük hediye bence. Zaten devamı gelir. 😇
Saygı sevgi sadakat diyen hanımlar gülüyorum 😂😂onlar hediye değildir bırakın arabesk kültürü onlar olması gereken şeyler karşılıklı. Sevgi saygı bir lütuf değildir. Hediyeye gelince, kendi eliyle yapılan herhangi bir şey çok daha anlamlı olur.
Asla yanlış yapmayacak olması ve kadın olduğunu hissettirmesi
Onu güldürmesi... Romantiklik bir yere kadar guldurup mutlu ediyorsa en iyi ilac
Kıza kız orospiyse ne verirsen alır ancak kız orospi değilse sadakatten güzel hediye yok.
Sevgidir sadece erkeğin kadına verebileceği değil herkesin herkese verebileceği bişey
Merhameti, Saygisi, hic bitmeyen Sevgisi ve daha sornasi Baska bir Can ♥️
Sevgi, sadakat, saygı üçlü bir pakettir her bir parçasının ayrı olması bir şey ifade etmez
sevgidir , koşulsuz şartsız sadakatle sevilme ve ömrünü ömrüne adayabilmedir
Ayna.. Sana senden daha güzel verebilecek bir hediyem yok demektir :)
Sevgisidir ve çok özeldir bazıları hak etmediği halde alırlar bunu.
En güzel hediye kalpten, içten samimi sarılmaktır.
En büyük hediye kendisini ona vermesi onunla zaman harcayıp ömrünün geri kalanını da onunla beraber olmasını isteyen kisi ona en büyük hediyeyi vermiş demektir.
Gerçekten kıymet verip sevsin hediye falan istemeyiz
Pembe r Özel yapım ferrariye hayır demezsiniz kızlar
Önce kadın versin her şeyi vermezsek namertiz mk alasiya hamile bırakıyor insanı,,,
Güzel yasanmisliklar guzel anilar hayatina olumlu yonde bir seyler katabilmek..
Saygı ve sevgi
Soyadı galiba fkdkfkf
Tertemiz yüreği
Bir kadına EV olmasıdır.
Sevgi, Güven, Sahip çıkması
Saygı, sevgi ve sadakat kolyesi.
Böyle sevilmeye gelmiyorsunuz
Sevgi, saygı ve sadakat 🙂
Şefkat güven
Kalbi, değeri, güveni, sevgi, saygı
Güven, sevgi ve olmazsa olmaz sadakat
Kendisine benzeyen bir erkek evlat
Saygı ve gerçek sadakat, sadıklık 🤙🏼🌺
Güven, sevgi, saygı, ilgi, sadakat
Ne klas cevaplar bunlar
Tabiki de sevgi başka ne olabilir ki.
sahıp çıkması sevip sayması
Sevgi
Parası neyi olcak bırakın boş lafları olay bu.
Saygı
Gülüşü ama haketmiyolar be :((
sevgisi saygısıdır bence
Aşkidir sevgisidir saygisidir
Güven saygı sewgi ( kalbi)
Çocuklara aktaracağı sağlıklı genetiği
@murattiii DNA
@murattiii lemezsin ki mesela akdeniz anemi geçelir veya kel oluşma olasılığı veya pısırık olma veya utangaç olmak
@murattiii şans işte
@murattiii neyse ben gidiyorum iyi akşlar
Kalbi
Ona dünyadaki tek kadınmış gibi davranması
Sadakati
Saygı ve Sadakat
Soyadıdır.
adamlığı
KalPi))
Yüreği ❤️
Kredi kartı 'nı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?