Sevgilim hakaret etti :(

merhabalar. güzel gittiğini düşündğm bir ilişkim vardı ama son zamanlarda her gün kavga ediyorduk. dün gece de tlfnda konuşurken kavga ettik. o hoşuma gitmeyen bişey söyleyince ben biraz yüksek sesle konuştum o da sen mal mısın gerizekalımısın neden anlamıyorsun,kuş kadar beynin var falan diyerek hakaret etti. beni her zaman sevdiğini söyleyen erkek kavga edince neden böyle yaptı.

not: son zamnlardaki kavga nedenmz benim yalan söylemem ve aramızda para konusunun açılmasıydı. ve beni bi türlü affedemediğini söylüyordu. bunun için hakaret etmiş olabilir mi yoksa ben sevdğim için kılıf mı uyduruyorum

ne olur yardım edinnn . bitti dedik ikimz de ama ne zaman bitti desek hep barıştık.

bana bunları söyleyen bir erkekle barışmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
o devam edince ben de aklını başına alıncaya kadar beni arama dedim kapattım tlfnu suratına. o da bu kez gerçekten bitii diye mesaj atmış ben de bir ayrılık mesajı gönderdim beni bir daha arama,numaramı da sil diye. öyle ayrıldık. bir daha mesaj çekmek istiyorum sitem mesajı
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca ailemin istemediği bir ilişki yaşıyorum . etnik farklılık nedinyle istemiyorlar. bunu o da biliyor
Güncellemeler
+1 yıl
erkek arkadaşım aradı bu sabah, ikimzde özur diledk barıştık. inş bir daha buraya bu tur konular açacak kadar tartısmayız. Sevgiyle kalın ...
Sevgilim hakaret etti :(