Ben senin ne anlatmak istediğini anladım. Maddi olaylar genelde sıkıntı bizim ülkemizde ama ailenden sana ne sen o zaman düzgün bir meslekte çalış. Çocuk için de her şey bitti parası mı kaldı. Zengin insanlarda zaten para pul muhabbeti olmuyor o sonradan görmelerde var. Benim ailem de orta gelirli ama şu an evleneceğim kişinin ailesi aşırı zengin. Sevgilimle aynı üniversitede ve aynı bölümde okuyoruz. Bizim kuracağımız aile kimseyi ilgilendirmez ve bizim bütçemiz bize yeter. Bu kafada olursan emin ol çok mutlu olursun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaşındayken ben de evimin dış görünüşünden utanıyordum, sakın ola ki maddi durumundan, ailenin durumundan utanma, ailen hakkında kötü yorumlarda bulunma çevrendeki insanlar için ve eğer karşındaki kişi ciddi biriyse önemli olan senin nasıl bir karaktere sahip olduğun, bunu ilerde daha çok anlayacaksın, üzme kendini boş yere.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz çıkmıyoruz daha bir kere bile benimle konuşmadı kendimi ona yakıştıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen karakterli birisiysen eğer paranın pulun önemi yok, ailenin görünüşünün de önemi yok çiçeğim. şu an böyle hissetmeni yaşına veriyorum düşüncelerin zamanla değişecek ve şu an boşuna üzülüyosun emin ol.
Merhaba,
Bence böyle düşünmemelisin. Önce bir kendisini tanı, belki bu konulara önem veren biri değildir ve seni sen olduğun için sevecektir. Bence özgüvenli ve güçlü ol :) Seni seven böyle sevmeli ;)00 Yorumla
Yani eğer ki kendinizi böyle ezik gibi görüp, annenize dahi bu yakıştırmaları yapacaksanız uzak durun o insandan. Çünkü bu herkese zarar verir ve daha da üzülürsün.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Fakir kız , zengin oğlan aşkı yaşarsınız
00 YorumlaAnnen seni dokuz ay karnında taşıdı, seni emzirdi, bezini değiştirdi, hasta olma diye sıkı sıkı giydirdi, çamaşırını yıkadı, yemeğini yaptı, seni hep koruyup kolladı sen gelmiş burada “benim annem yırtık pırtık salak sçma kıyafetler giyiyor” deyip anneni hor görüyorsun. Annen bu söylediklerine duysa kahrolur. İki kuruş para, kılık kıyafet için anneni aşağılıyorsun, küçümsüyorsun. Biraz şükretmeyi öğren. Annesi, babası olmayan milyonlarca insan var. Böyle bir evladı Allah düşmanımın başına bile vermesin.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Yahu kardeş marka giyen adam mı oluyor mübarek. Yazdıklarını okudukça insanın içi parçalanıyor. Kişinin üstüne başına giydiklerini değil, vijdanı, bilgi birikimi, sağduyusu, kültürü ve karakterini ön planda tutmalısın. Temiz olduktan sonra dikişli de giysen başın dik anlın açık, özgüvenin yerinde yaşamalısın. Sen eğer tahsiline önem verir, imkanlarını kendini geliştirmek ve belli bir düzeye gelmek adına kullanırsan buna vaktin de dahil, ilerde neredeyse her marka kıyafeti alabilecek imkana sahip olursun. Kendini gerçekleştir önce. Ayrıca biri seni mevcut ekonomik durumun sebebiyle sevemeyecekse de çok afedersin defolsun gitsin. Ne takılıyorsunuz bu işlere. Sonra kişi güzel ya da yakışıklı dahi olsa, bir sevgilisi olmak zorunda mı? Önce hayatını kur. Gönül işleri de adam gibi adam karşına çıkınca zaten kendiliğinden gelişir. Kimsenin üstne başına özenme. Kendi imkanlarınla, başarabildiklerin içn daima gurur duy ve olduğun yerde kalma.
10 YorumlaO çocuğun derdinin para olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten hayattan istediğini alan kişiler sahip olduklarına karşısındaki sahip mi değil mi bakmazlar. Ayrıca mevzu marka giymekte değil ne marka giyip bişeye benzemeyende var ucuz alıp şık olan da bu birazda sana bağlı annenide böyle yaftalama sonuçta seni doğurmuş ve onun sayesinde sen o çocuğu sevebilmişsin doğurmuş seni. şu an aklını başından alan kişiyi tanıyorsan seviyorsan annenin en büyük faydası var. Olaylara farklı açılardan bak ve aslında reelde olmaya çalış çocuğu da tanımak lazım nasıl birisi ama parayla değer veriyorsa o iş olmaz zaten kendini kenarda köşede bulursun. Bunlar hayat tecrübesi ama şimdi kendin düşüp kendin kalkıyosun mecalin kalmayınca annen sana yardım edicek inşallah kaybetmeden fark edersin sana verilen nimetleri.
10 Yorumla
+1 yıl'' benim annem yırtık pırtık salak sçma kıyafetler giyiyor'' şunu okumasam sana yardımcı olmak için elimden geleni yapardım ama şimdi üzülmüyorum bile
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılYazıklar olsun. Sana.
Annen için yazdığın sözler için.
Anne mukadesdir. Ailəni şükür et.
Annesi olmayan çoçuklar bir annem olsa başka heç bir şey isteməm söylər.
Allah Anne babalarımızı korusun. Amin89 Yorumla- +1 yıl
Kral fiyakalı adammışsın haa
Bu arada 🇦🇿 a selamlarr - +1 yıl
@amle951
Niye takılmasın ki. Demekki adam annesine çok önem veriyor
Sen vermiyor olabilirsin ama o veriyor - +1 yıl
Ulan ben sana sevmiyorsun mu dedin sevmiyor olabilirain dedim
Sanırım ilkokul terksin - +1 yıl
Ayrıca ne yapacan adresimi bulup evimi mi yakacan
- +1 yıl
Pardon boşver gitsin
- +1 yıl
Azərbaycandan Selamlar Arkadaşlar. Sevəlim, seviləlim. Tartışlb kalb kırmayalım.
Ülke genelinde erkekler için böyle durumlar pek önemsenmiyor ama kız zengin olup erkek fakir olsa hem aile hemde erkek açısından kompleks oluşabilirdi sonuçta erkekler ondan fazla para kazanan kadınları pek haz etmezler.
Eğitimli ve kültürlü isen birde güzel giyiniyorsan marka kastetmiyorum bakımlı isen bence erkeğin senin fakir olup olmadığın ile ilgilenmez00 Yorumla
+1 yılHerşey markamı herkes güzel giyinecek diye vişey yok saçma kıyafetlerlede tarz olunur bakımlı ol gerisi boş fakirmişsiniz gibi gösterme kendini ezme ezersen kendini öyle gösterirsen sevmez zaten fakir olduğundan bahsetme çok iyi değil durumumuz şeklinde söyle kendinle barışık ol nerde oturuyorsun sen? Yakın olsak eşyalarımı paylaşırdım giy diye ödünç verebilecek şeylerim olsa hiç düşünmem tabiki de
00 Yorumla
+1 yılKeşke aileni ve kendini aşağılamasaydın tiksindirdin akşam akşam. Birinden goşlandığın falan da yok parasına ve hayatına aklın gitmiş senin gibileri sevemez kimseyi
56 Yorumla
Soran+1 yılOndan hoşlanıyorum ama çok havalı davranıyor kendimi ezik gibi görüyorum üst katlarda oturan zengin bir kız var onunla bir kere konuştuğunu gördüm o kızın babası memur evleri var, annesi ve babası şık giyiniyor kız da öyle tabii ama benim öyle bir şeyim yok kıskanıyorum
- +1 yıl
Demek zengin olsaydın alt gelirli birini de ezik görecektin?
Soran+1 yılHayır kötü kalpli değilim
- +1 yıl
O zaman aşağılık kompleksinden çık
Soran+1 yılNasıl çıkayım söylesene çok yakışıklısın, zenginsin istediğin her şeye sahipsin neden beni isteyesin hayatında çok çok güzel değilim ama kalbim güzeldir
- +1 yıl
Dengin birini bul sende daha ergenlikten yeni çıkmışsın ne istediğini bile tam bilmiyorsundur
+1 yılKimliksiz hale bürününce belki çok rahat duygu ve düşüncelerini ortaya koymuşsun ama annen için o kelimeleri sarfettikten sonra hiç vicdanın rahatsız olmadı mı?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke anne sözlerini katmasaydin konuya. Çünkü konu bu değil bu kadar tepki de almazdın. Sırf türbanlı olduğum için işe alınmamam mi daha kötü senin durumun mu sence. Bir düşün ve KS de bunu soru yaptığımda iki kez üst üste kaldırdı soruyu. Hangimiz daha kötü durumdayız sence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence sen ondan hoslanmiyorsun yasadigin hayattan memnun olmadigin icin biliç altin oyle biriyle braber olsan evlensen seni bu hayattan kurtari imaji veriyor hep şu sacma sapan dizilerden kaynakli daha 18 yasindasin boyle boş seylere uzulmeyi bosver derslerine odaklan oku hayatini kurtar aranizda baya yas farki vsr sen daha çocuksun o genclikten yetiskinlige geçiş döneminde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılRakkamları özellikle , itinayla mı seçtiniz? :) :) :) Hiç farketmiyor para pul olayları , erkek arkadaşınız sizi çok çok seviyorsa zaten kimseye ezdirmeyecektir. Burada önemli olan ikiniz aranızda iyi anlaşıp , anlaşamadığınızdır..
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım değil sadece hoşlanıyorum kendimi ona yakıştıramıyorum
- +1 yıl
Özgüven lütfen.. Kendine güvenmelisin.. Yakışıp yakıştırmadığını da bırak o düşünsün. Önemli olan bunu denemen. Ama olur , ama olmaz o da kısmettir artık..
+1 yılFakir zengin diye bir sey yok. Olsada kizinnzengin oglanin fakir olnasi daha cok sorun oluyor. Ama erkegin zengin kizin fakir olmasi sorun degil. Hatta zengin erkekler zaten daha cok kendilerinden maddi olarak dusuk duzeyde kizlarla evleniyor. Kendini ezik sendromuna sokarsan ezik gorunursun
00 YorumlaZengin erkeklerin fakir kızlarla ciddi bir şey düşünebiliceğini sanmıyorum hele birde yakışıklıysa gönül eğlendirir sadece ayrıca aileni küçük görmen kendini küçük görmen de çok saçma herkes zengin ve marka kıyafetle doğmuyor anasının karnından.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa resmen onun annesine markalı kendi annene yırtık pırtık giyinip diyosun ya ucuzsun sen ucuz para için seviyosun onu. Sevginden bile bahsetmedin parasından bahsettin
30 Yorumla
+1 yılSakın marka giyin (e) miyorsun diye komplex yapma çünkü marka şeylerin HIÇBIR önemi yok. Onun zengin senin fakir olman ne fark eder ki yemeğin var giyecek giysin var bitti gitti her şey bundan ibaret gerisi boş
00 YorumlaKendini kötü hissetme para gelip gecici seydir insanlar iflas ediyo yarinin ne getiricegi belli olmaz sizin durumunuz da düzelebilir ama bence bu bir firsat karsindakinin sana karşı davranışlarından kişiliğini anlarsin önemli olan her koşulda sevebilmek o bunu yapamiyosa zaten o sana layik değildir seni hor görürse
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz çıkmıyoruz ben ondan hoşlanıyorum sadece ama bana bakmaz diye düşünüyorum üzülüyorum :((
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma sapan düşünme annenide böyle küçük düşürme burda ayıp yaptığın eğer çocuk efendi birisiyse seni hayatına alır maddiyatına bakmaz ha eğer egoist bencil kibirli birisiyse en fazla senin gibi çulsuzla birlikte olmam der
00 Yorumla
+1 yılSen daha hayatin tokadını yemedin , yaşın küçük öyle konuşuyorsun o tokatta sonra annam da annam dersin
22 Yorumla
Soran+1 yılNe tokadı ya
- +1 yıl
😂😂😂yorumları okudum da burda herkes tokatlamış sorunu. Sana tavsiyem sıkı çalış iyi mesleğin olsun ve iyi gelir kazan ilerde bunlar senin elinde. Ailenden uyanabilirsin bu yaşlarda bunu normal karşılıyorum ama ilerde gerçek sevgi ve mutluluğu aradığında aslında o utandigin yerde olduğunu anlar ve koşulsuz sevgiyle annende bulduğunu anımsarsın. Bence sıkı çalış ve iyi bir hayat kur kendine sonuçta ailenin elinden bu kadarı gelmiş. Eğer çocuğun senden hoslanicagini düşünüyorsan ve iyi niyetli bir çocuksa yakınlar derim ama züppelik yapan bir yipse hiç girme o işe acı çekersin. Ayrıca arada yaş farkıda var en makulü yaşına uygun biri
+1 yılAnnene kendin salak saçma giyiniyor dersen çocuğun gözünde nasıl olursun kim bilir. Giydiğin kıyafetlerle kaliteli gözükemiyorsan, kişiliğin ile kaliteli ol.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinin kıyafetine salak saçma diyebilen biri zavallılığını parasal nedenlerle açıklamaya çalışmamalı.
30 Yorumla İnsanın dışı değil içi kaliteli olmalıdır. Bence önce kedini bu kadar ezik görme. Çünkü bilemezsin ki o zengin dediğin kişinden çok daha fazlası sende olabilir.
00 Yorumla
+1 yılÖnce sen annene değer verde sonra bakarsın çocuk sevecek mi ya da beni kabul edecek mi Allah başımızdan annelerimizi eksik etmesin. He bu arada sevmek isteyen senin parana puluna bakmaz.
00 YorumlaSen bence önce Annenin kıymetini bil. Bunu içinde art bir niyet ya da anneni sevmediğinden söylüyorsun diye algılamıyorum sadece durumunu göstermek amaçlı söylemiş sayıyorum. Soruna gelecek olursak erkeğin Zengin olması iyi zaten erkek dediğin karısına bakabilmeli. Önce konuşun onu iyi tanı belki böyle şeylere önem vermez
00 Yorumla
+1 yılAnneni bile hiç tanımadığın birinin fiyakalı veya zengin oluşuna degisiyorsan yazıklar olsun sana, ayrıca seni çocuk değil giyimi kuşamı cezbetmis çünkü başka hiçbir şeyi göz önünde bulundurarak yorum yapmamışsın, seninde hayalinde demekki para pul var
00 YorumlaÇok lüks markalardan giyinmek zorunda değilsin, pazardan aldıklarınla bilr şık olabiliyorsun artık. Benim kıyafetlerimin hiç biri aşırı lüks değil ama ben kendime hiçbir zaman kötü giyiniyorum demem. Eğer güzellik ve karakter olarak onu etkileyebilceğine inanıyosan kıyafetler en son dert edilecek şey. Adam akıllı üç beş parça kıyafetin olsun, sana yakışsın yeterli. Eline yüzüne gözüne dikkat et kendini biraz bakımlı göster ondan sonra kimse markasına dikkat etmez giydiklerinin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Once dusunce seklini degsitirmelisin kimse seni paran icin ne de sen karsi tarafi parasi icin sevmemelisin once bu dusunceden kurtul yoksa ileride aileni ve kendini ezdirirsin onlarin fikirlerine boyun egmis olursun
00 Yorumla
+1 yılMalesef çok zor yani sevgi bile paranın ustesinden gelemez. Gelemiyor bizzat yaşadım eski sevgilim vana dedi ki mesela ben fakirdım o hep marka giyiniyordu dedi ki bana ben fakirlik görmedim dedi bağırdı bana gucume gitti yani anlayacağın davul bile dengi denginë denemesi bedava
00 Yorumlabeni seviyorsan bütün lükslerinden feragat et ve asgari ücretli bir işte çalış de ona bakalım seni ne kadar seviyor 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun hoşlandığımdan haberi bile yok nasıl söyleyeyim bana bakmaz ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen bence de o adama yakışmıyor dün annesine salak saçma şeyler giyiniyor diyen bir kız kimseye yakışmaz
10 Yorumla
+1 yılO çocuğun senin gözünün içine bakışı markalı olursa o çocuk kaliteli bir insandır!
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBirisi yönetmen Çağırsın
"Sen misin ilacım nananana" yarın gel yaz dizisi baş rolü olarak işe başla00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Ne kendini ne anneni küçük gör. Zenginlik gelip geçicidir. aynı zamanda kader dir. nasipte varsa zaten hiçbişey engel olamaz.
00 Yorumla
+1 yılAnlattıklarına çok benzer bir şey yaşadım. Anlatırsam eğer sana büyük faydasının olacağını düşünüyorum. Bana mesaj atar mısın?
00 Yorumla
+1 yılannenle ilgili böyle konuşman çok yanlış. seviyorsan böyle şeyler engel değil ama bence sen pek sevilesi bir değilsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılSevilesi olmak için ne yapayım?
Merhaba, bence hoşlanma sevgi felan bunlar parayla felan ilgisi olan şeyler değil karşı tarafta sizin için böyle düşünüyorsa sorun etmez zaten.
00 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyorsun hem birlikte olursanız senin paran benim param sıkıntısı olmayacaktır emin ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılPara biriktirip dolap uygulamasından ucuza alışveriş edebilirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOdegilde anneni küçük görmen hiç hoşuma gitmedi o marka giyenlere ben annemin kesip attığı tirnagina değişmem çıkın bu kafadan kendinizi ona bunla kislamaktan. Seni seven her halinle sever zaten neden kendini ve anneni. Küçük görüyorsun
00 Yorumla İnsan düşünür hediye falan alır ya ciddi düşünmüyor mu?
00 Yorumla
+1 yılAnlatış biçimine bakarsak çocuktan ziyade parasından hoşlanıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZengin fakir dizisi her yıl 5 tane çekiliyor hayat onlar gibi değil çocuk sevişir atar seni
00 Yorumla Önce kendine güven sonra onun da normal bir insan olduğunu hatırla
00 Yorumla
+1 yılSorun fakir olman degil. sorun kendine guvenmemen. bugun zenginsindir yarin fakir
00 Yorumla
+1 yılValla bende öğleyim kız arkadaşım vardı para konusunda herşeyi sahiplaniyordu
00 Yorumla
+1 yılBir kızın hatattaki en büyük kariyeri zengin adam gibi bir eşe sahip olmaktır umarım sende başarırısn
00 YorumlaAdını feriha koydum adlı dizi geldi aklıma neden acaba 🙄😂
00 YorumlaHer şey para değil kafanı takma sevgi paradan üstündür.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo bu konudan 5 sezonluk demet özdemir dizisi çıkar
23 Yorumla
Soran+1 yılDizi değil gerçek her gün ağlıyorum bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılNeyse azcık hayatınızda gerçekçi olun diyceklerim bu kadar
Soran+1 yılYahu anlamıyor musun ben bu kişiden hoşlanıyorum sadece nasıl söyleyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSBwjdbajxbejdjwzjwbdjhwjsjbzbwnfj AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ O YÜZDEN GÜLDÜM SHWKDHWJSHSJ ben böyle olduğundan engelledim ya psk bozuluyodu senin gibi
00 Yorumla
+1 yılHerkesin rızkı kendine kardeşim, paran yok diye bakmayacaksa hiç bakmasın seven insan ambalaja bakmaz. Ayrıca annenin kıyafetlerine salak saçma demissin belki de o sen alabilesin diye o kıyafetlerle geziyordur...
00 Yorumla
+1 yılSen annene kurban ol o annenin ellerinden operim hersey para pul san sohret degil ben dunyanin en zengini olayim misal sevdigim kisi en fakiri olsun yeminle cikarim ama gercekten seviyosam
10 Yorumla
+1 yılEvlenip mal varlığının yarısına sahip olursun, sosyalizm bu zaten, paylaşmak)))))
00 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla gidersen asla mutlu olamazsın kendini ve aileni küçük görüyorsun olduğun gibi kabul edeceksin her şeyi kendin ile barışık olacaksın
00 YorumlaCanım benim eğer karakteri sağlam işe ve merhamet vijdan sahibiyse bu iş olur ama tam tersi olabileceğini hissettiriyorsa hiç yanaşma anında uzaklaş yoksa çok üzülürsün kuzum bir abla tavsiyesi
00 YorumlaKendini geliştir iyileşmek için bişeyler yap kendin için çalış elde et ve mutlu ol hatta emin ol geliştiğinde artık onun bir heyecanı kalmayacak gözünde
00 YorumlaUnut onu çocuk senden hoşlansa bile aile sıkıntı çıkarabilir
00 Yorumlaİstediğim şeyleri alabileceğim kadar param var ama sevdiğim çocuğun durumu yok. Bu benim için önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılSen o annenin ayaklarını yıka suyunu iç paçoz seni
40 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler