Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım herkezi kendin bizim gibimi görüyorsun onlar ne sevgiliye bakarlar ne evliliğe resimlerinizi görse degil evli olsanda aldırmazlar konuşurlar halen is bizim yanımızda olan öküzlerde bu arada üzülmek gb olamasın benim kocamda yapıyordu oyle tlfonu serbest olan o aralar kapatıyordu çakında hemen tuvalete gider 1 saat çıkamazdı sonuc mu tabiki aldatti çıkmadı mı çıktı öğrendim şimdi ne halı varsa görsün
05 Yorumla
Soran+1 yılinsallah en yakın zamanda cıkar ortaya :( cunku ben onu dusunerek üniversite tercihlerimi onun istedigi gibi yakın yerı yazıcaktım
Cevap sahibi+1 yılTskrlr en iyi cevap icin issallah hangisi hayırlıya Allah onu nasip eder senin icin
Cevap sahibi+1 yılBenim kesin oyle yapıyor aldatıyor demedim ama esimin yaptıgı haraketlerden ve en sonunda aldığım sonucu söyledim gözlerin yerine götunle okuma ben benim yaşadığım olayın düşmanımın basına gelmesini istemem issallah oyle bir şey yoktur onan bunu bütün içtenliğimle söylüyorum istiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılkapalı modda olması normal değil ama kapalı diyede illa aldatıyorda değil ya seninleyken başka bseyle ilgilenmek istemiyordur ya da senin görmeni istemediği msjlar alıyordur aranız bozulmasın diye kapatıyodur
16 Yorumla
Soran+1 yılya neden sessize almıyor da kapalı moduna alıyor. telefonu açıkmış gibi görünüyor ama gelen giden msjlar aramalar yok
- +1 yıl
sessize alsa sonuçta mesaj gelecek aklı oraya kayacak sana adıyodur belki kendisini ya da dediğim gibi bir sapığı vardır kız surekli mesaj falan atıyodur buda seninle arası kötü olmasın diye kapıyodur
Soran+1 yılaramız cok iyi canım :/ aldatsa nasıl aldatacak ki aldattıgı kz hc mı bunun facesıne bakmıycak resimlerimiz var heryerde diye düsünüyorm ama gene de korkuyorm :S
- +1 yıl
güzelim ben ne diyorum sen ne anlıyosun kız diyorum kızzz seni bildiği halde rahatsız eden biri vardır senin oglanı oda sen görüp sinirlenme diye kapıyodur
Soran+1 yılama ogrenırsem agzna sıcarm bunu bilir
- +1 yıl
oglanın bir sucu yokki o kızı bul ve yol.
Yeminle bak bir dönem benim de yaptığım bir şey bu ! iki sevgilim vardı ikisi de öylesine takılmacaydı aynı böyle yapıyodum. Birisinin yanındaysam tel uçak modundaydı.Yani aldatıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılooffffff :(
Soran+1 yılşu an mesaj attım, arkadaslarım pazar gunu izinli oldgmu bildikleri için aramasınlar diye yaptm diyor :s
Soran+1 yıl:(((
+1 yıl00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenımd ebaşıma geldı ama ben sevgılısı degıldım dıger kızdım ve benden sevgılısı oldugunu sakladı bu serefsız, yanımdayken tel hep elındeydı ve tel hıc çalmazdı sanırım sessize almışki diğer kız anlamasın diye, sen saf mısın baksama mesajlarına belkı sıler ama ıyıce bak ayrıca kıza face yok dmeiştir bir şekilde saklamıştır sakın guvenme erkeklere.
011 Yorumla
Soran+1 yıltelefonu sürekli elimde zaten ama uçak modunda yani aramalara kapalı :(
Cevap sahibi+1 yılişte ılgınc ama tel senın elınde oldugu ıcın anlayamazsın tuhaf geldı açıkçası bence bır sıkıntı var , ıyı takıp ett onuu yalanlarını bulmaya çalış anıden pat dıye soru sor , n
Cevap sahibi+1 yılrehberını ıncele ama erkek ısmıylede kaydetmiş olabılır
Soran+1 yılsordum neden böyleydi diye oda bugun pazar gunu izinli oldgmu bildikleri içn arkadaslarm arıyor ddi
Cevap sahibi+1 yılhımmm ılgıncc, belkıde oyledır ama arastır , ıs yerınde konuştugu bırımı bu kzzz acabaa, rehberını al , kendın ara onları seslerını dınle
Soran+1 yılöyle yapıcam canımm artk uçak moduna alamaz tlfnunu zaten
Cevap sahibi+1 yılalsa bıle sen ac , bırak kım arıyor oğren yaa, yazık degılmı sana mesela ben o çocuktan uzakalştım svegılısını duyduktan sonra ama kıza acıyorum açıkçası bırde kız bunun arada sırada evınde kalan bırısı
Soran+1 yılhaklısın canım ya.( hc guven olmaz bir yanlısı varsa da insallah hemen acıga cıkar
Cevap sahibi+1 yıltakıbe al onu, özellikle gözlerinin içine bak, soru sorarken gözünun içine bak yalan soyleıgınde hissedersin,.
Soran+1 yıltamam canımm
Cevap sahibi+1 yılbak emın degılım belkıde çocuk dogru soyluyordur yani onu sen daha ıyı bılırsın , hemen moralini bozma bunlar kesın kanıt asla olmaz.
Başka bir açıklaması oldugunu sanmıyorum başka biriyle birliktedir veya başka biriyle konuşuyordur birlikte olma aşamasındadır.
22 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi :((
aldatıyo. facede resımler var ılıskı yaptınız sen sanıomusunkı aldattığı kızla senı aynı hesapta eklıcegını? araştır pesıne dus erkeklere güven olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn canım
+1 yılRahatsız edilmemek içindir ya da hayatında gururu yerlerde gezen onursuz bir kadın var.Çünkü bir kadın 2.kişi olmayı kabul etmez.
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( haklsıın
- +1 yıl
Arama geçmişine bak eger silmişse birisi vardır
Soran+1 yılsilmemiş hiç :(
- +1 yıl
Aldattıgını sanmıyorum ya da salakça davranıyor
Soran+1 yıl:(( napıcaksam ben
+1 yılbirliktelik değil ama biriyle muhabbeti koyultmuş sanırım
013 Yorumla
Soran+1 yılsizce napmalıyım? aramız cok iyi şu an
- +1 yıl
kendi adıma söylüyorum telefonunu isterim paşa paşa verecek normal moda alırım nerde oturuyorsak ordan kalkkana kadar masanın üzerine koyarım. tabi azıcık kurcalamadan da geçmem
Soran+1 yıltelefonu elimde sürekli zaten. sadece aramalara kapalı
- +1 yıl
açmamak için sebep yok aaaa aşkım bak kapalı unutmuşsun yine dur açalım ;)
Soran+1 yılaçtm bugun zaten :( ama dün keske gene açsaydm
- +1 yıl
yarını sonrası var. sıkıntı yapma kapayamaz zaten artık farketmişsin
Soran+1 yılsmdı de mesaj attım neden telefonun ucak modundaydı dye
- +1 yıl
yanında sormalısın bence bu tarz şeyleri gözlerine bakmak gerek :)
Soran+1 yılizinli oldugm icn pazar günleri arkadslarm aramasn dye kapattm dıyor :S
- +1 yıl
iyi niyetli de olabilir dediği gibi ama kontrolü elden bırakmamak şart :)
Soran+1 yıltakipteyim canım :( eger kotu bişeyi varsa üzülen kendisi olur
- +1 yıl
aynen daha fazla seveni varsa aralarını ben yapıcam modundayım
Soran+1 yılevet canım :)
uyanık ve kendini karsısındakinden zeki sanan bir abide oldugunu düşünüyor kendisi..uzaklas ve izle
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam canım ınsallah kısa sürede cıkar :S
+1 yılbence onun bitane daha sevgilisi var yanındada kapatıyoo ohh miss iyi iş yürütüyo
01 Yorumla
Soran+1 yılama facesinde profilin de resimlerimiz var :(( 2 yıldır
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili ile görüşme haberleşme ihtimali olabilir.Telefon kapatma telefonu ters çevirerek masaya koymak bunlar çok tehlikeli hareketler.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canımm bir açıgını umarm yakın zamanda görürüm de pat diye suratına söylerm
- +1 yıl
Evet şimdilik beklemek en doğrusu :)
Soran+1 yılevet :)
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. facebookta resimlerimiz var herşey çok iyi gidiyor diyorsun ama yapıyor demekki bişeyler.. sen kabullenmek istemesende. takipte ol bence
04 Yorumla
Soran+1 yıltakipteyim canım :( insallah bir an önce bişeyi varsa ortaya cıkar
Soran+1 yılşu an mesaj attım, arkadaslarım pazar gunu izinli oldgmu bildikleri için aramasınlar diye yaptm diyor :s
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılOyle kizlar var ki sevgilisi olmayana bakmiyo. Dikkat et yakinindaki bir kiz bile olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılyakınında hc kız yok ki :'(
- +1 yıl
Senin yakininda.
+1 yılona sor durumu biraz daha dikkat et napıyor diye, uyar
07 Yorumla
Soran+1 yılsordum farkında degildim ddi :S
- +1 yıl
hım bir süre daha dikkat et bakalım, yine aynı mı, eğer yine buna devam ederse takip et :D
Soran+1 yılya facesinde profilinde resimlerimiz falan var :S nasl aldatıcak ki diye düsünüyorm ama bilemiyorm yaa
- +1 yıl
olur mu olur ya ablam bir süre daha dikkat et ya da belki de farkında olmadan olmuştur
Soran+1 yılama aramız cok iyi :(
- +1 yıl
ya işte dikkat et diyoruz biz de inşallah yoktur öyle bir durum
Soran+1 yıltamm :(
Umarım başkası yoktur. Cinsel anlamda tatmin etmek için başkaları ile yazışıyor olabilir.
00 Yorumlaerkekler eğer vermiyorsa onun altında kesinlikle birşey vardır benim başıma da geldi öyle birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılama bizm ilişkimiz çok iyi gidiyor 2 yıldır :S
+1 yılbence aldatıyor ve kız seni biliyor dostum
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( oof canım ya
- +1 yıl
kıyamam :'(
Soran+1 yıl:( sagol canımm
Fuckbuddysi vardır, seninle ilişkisini kabullenen
02 Yorumla
Soran+1 yıl:SS
evet aldatıyor ama sızı degıl!
06 Yorumla
Soran+1 yılkimi
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz ve facesinde falan ikimizin resimleri var
Soran+1 yıl:(((
bir dusun derim. İnsani dusundurmuyor degil
05 Yorumla
Soran+1 yılya canım dusunuyorm ama ne biliyim heryerde resimlerimiz var ilişkimiz var
Soran+1 yılhaklısın canım :( napmam gerekiyor?
- +1 yıl
Bence bidahaki bulusmanizda yine aynisini yaparsa sevgiline sor hayirdir falan diye sert yap yani. Zaten 2yildir birlikteysen taniyosundur onu yuzunden falan anlarsin yalan soyleyip soylemedigini. Birde eger oyle bisey yok diyosa o zaman normal hale getir teli de o zaman anlasilir. Mesajlarina son arananlara falan bak canim
Soran+1 yıltelefonu sürekli elimde bakıyorum canım msjları aramaları falan temiz. :( 2 seferdir böyle yapıyor :S
+1 yılaldatmıyordur ya alışkanlık yapmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılama önceden hc yoktu öyle :( smdi sorarsam aramız kotu mu olur güvensiz mi olurum
- +1 yıl
sormalsın
Saklayacak birseyi olmasa kapatmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canımm ama ama facesinde profilin de resimlerimiz var :((
Soran+1 yılo kızn aklı yok mu hc bakmz mı :S
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Demek ki bir şey boş yere yapmaz bunu insan.
03 Yorumla
Soran+1 yılişte canım acaba aldatıyor mu dye dsnuyorm
Soran+1 yılbnmde oyle canım :(
+1 yılBence muhabbet ettigi biri var
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ihtiyac duysun kı :( aramız cok iyi
- +1 yıl
Oyleyse hic suphe etme. Rahatsiz edilmek istemiyordur senin yaninda
Sen rahatsız olma diye kapatıyor düşünceli çocuk.
02 Yorumla
Soran+1 yılof :(
+1 yılYanında kapalı moda alıyorsa nasıl aldarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım.
- +1 yıl
Yanında telefonunu kapatıyorsa veya uçak moduna alıyorsa senleyken rahatsız edilmemek içindir.
Soran+1 yıluçak moduna alıyor
+1 yılbaşkası vardır gizli kırıkları:D
03 Yorumla
Soran+1 yılkomik degl
- +1 yıl
gerçekler acıdır. ya da galeride fotoğrafları falan vardır niye vermesin yoksa
Soran+1 yıltelefonu elimde sürekli zaten. sadece aramalara kapalı
başkası var ozaman çünki bende aynını yapıyorum :)
08 Yorumla
Soran+1 yılama bizim aramz cok iyi :(
Soran+1 yılama 2 yıldır birlikteyiz
+1 yılHayirlisi diyelim haci :D
00 Yorumla
+1 yılona sorsana bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılsordum farkında degildim ddi. ama inan 2 seferdir dikkat ettm hep aynı
- +1 yıl
var onda bir ayak
Soran+1 yılsence napmalıyım
- +1 yıl
itiraf ettir, aldattığını düşünüyorum de, ağzını yokla o ara tepkisinden anlarsın aldatıp aldattmadığını.
Soran+1 yılgüvenmiyorsun der o her koşulda üste çıkan birisi :S
evet kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılama facesinde profilin de resimlerimiz var 2 yıldır :((
%83,8 aldatiyor :(
02 Yorumla
mutlaka öyledir...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( ama ilişkimizi bilmeyen yok gibi
+1 yılvay ibine vay
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. ilişki oldumu
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır evet
Soran+1 yılevt
Soran+1 yılnden öyle düşünüyorsun
Soran+1 yılama evlenmeyi düsünüyoruz.
Soran+1 yıl:(( oofffffff of
Aldattığı kesin