23 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle genel olarak fikir uyuşmazlığı yüzünden hep tartışırdık fakat ben çoğu zaman alttan alır susar ve konuyu kapatırdım bugün ise eşimin telefonunda canlı sohbet uygulamaları gördüm hesap sordum bana eski o dedi ben inanmadım telefonuna bakıcam dedim ve o da konuyu değiştirdi senden tiksiniyorum dedi ben se eğer tiksiniyor san aç davayı boşanalım dedim kendisi bu konuyla alakalı net bir cewap vermedi işin açığı boşanmak istemiyorum çünkü yuva kolay kurulmuyor bende bir kızgınlıkla boşanalım dedim ama boşanmakta istemiyorum bu durumu düzeltecek neler yapabilirim fikirleriniz değerli 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAteşe körükle gidenler var bir yuva kolay kurulmaz kolay da bozulmaz yani. Ciddi bir anlamda aldatma yoksa boşanma derim ancak gerekirse aranız soğusun ancak bağınız ve hayatlarınızın bir olduğunu unutmamalısınız kızlar nazlı olur derler naz yapın aranızı iyi tutmak için bir gülünç espri at ve sonra devamını getirirse o adımı atacaksın alttan almak iyidir ancak birazda karşı çıkman bastırman gerek bu evliliği bitirmek istemiyorum ve istemiyorsan ne istiyorsun gibi konulara getir ancak baskı seviyeli olacak şekilde yoksa zorlaşır bir açığını yakala ortaya soru çıkart. Şahsi fikrimdir evlenmedim dilerim ufacık yardımcı olursa sevinirim, kimsenin ayrılmasını istemem evlilik zordur ancak başa çıkılması için karşılıklı olmalı birlikten güç doğar olayı evlilik felsefesi olması gerek. Başka bir yorumum yok dilerim düzelir.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yuva çabuk kurulmuyor keşke biraz anlayış ve hoşgörü onda da olsaydı yabancı gibi davranışları beni anlamayışı bıktırdı tavrımı koyucam
- +1 yıl
Çok sıkıştırma aldatmıyorsa aldatır.
Soran+1 yılBilmiyorum herkes kendine yakışanı yapar böyle bişey yaparsa aldatırsa biter zaten
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim, bir kadına verilebilecek en büyük ceza ilgisizliktir, yakışan en güzel süs ise yüzünde ki tebessümüdür.. eger bunları sana çok görüyorsa fazla geç olmadan boşanmam en doğrusu olabilir, tabi bu hiç basit bir mesele değil, iyi düşünülmesi gereken bir durum.. Allah yardımcın olsun.
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşündüm ayrılmayı karşılıklı boşanmayında düşündük ama aileler ve çevrenin tepkisi işte ha denilince de olmuyor mecbur arayı düzeltmek istiyor insan
- +1 yıl
kalbin seni nasıl yonlendiriyorsa o şekilde davran, için rahat ediyorsa huzurla başını yastığa koyup uyuyabilecegin bir karar al.. kimseyi değil sadece kendini düşün..
Soran+1 yılKalbim ne yapacağını bilmiyor nası Davranmam gerektiğini de bilmiyorum yaşayan ölü gibiyim duygu kalmadı bende
- +1 yıl
bu en tehlikeli duygu biçimidir kardeşim, duygusuzluga doğru yelken açmak üzeresin ve yaşın henüz 23,, çok gençsin daha, sen sen ol insanların hakkında ne düşündüğünü merak etme, onlara göre hareket etme, ne geliyorsa insan başından sırf onlardan geliyor.. kendi doğrularınla hareket ettiğin gün mutlu olmaya başlayacaksın.. inan bana..
Soran+1 yılİnşallah 😔
- +1 yıl
inşallah.. iyi geceler kardeşim.
Soran+1 yılİyi geceler teşekkür ederim
- +1 yıl
hiç-bir şey için üzülme. rica ederim.
- +1 yıl
tskler : )
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tiksiniyorum demiş adam bu çok kötü bir şey sevmiyorum dese eyvallah aldattım bile dese daha iyi tiksinmek çok kötü kendini yıpratırsın adam da yıpranır ama kendini çok değersiz çirkin eksik hissedersin bence bosan
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
+1 yılYüz verme evli ve canlı sohbet uygulaması ne alaka ya direk tavrını koy
16 Yorumla
Soran+1 yılKoydum tavrımı işte konuyu değiştiyoeı sen bişey hak etmiyorsun senden tiksindim diyor
- +1 yıl
Sert ol biraz umursama suratına bakma suçlu olan o
Soran+1 yılÖyle yapıcam ama konuşmak için bahane arıyor bişeyler soruyor konuşturmaya çalışıyor konuşmayınca da ayrı bir tartışma çıkarıyor
- +1 yıl
Umursamaz ollllll
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılSabah güzel bir sofra hazırla hiç bir şey olmamış gibi davran erkek dediğin basit canlıdır yemini suyunu ver gerisi kolay...
09 Yorumla
Soran+1 yılGenelde böyle yapıyorum o da sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor ama kırdığı kalbi düzeltmek gibi bir düşüncesi yok çok yoruldum artık
- +1 yıl
Sabır sabır düzelir her şeyi kafaya takarak ömür geçmez her gün mıncık mıncık da olmaz bir gün gerginlik olur bir gün yorgunluk olur bir gün mutluluk olur papaz her gün pilav yemez
Soran+1 yılHaklısınız ama ben çok yoruldum yaşım 23 ama inanın 60 yaşındaymışım gibi hissediyorum
- +1 yıl
O zaman sorun böyle dandik şeylerde değil cinsellikte sanıyorum genelde böyle oluyor
Soran+1 yılCinselliğide kestik yakınlaşma çalışıyorum o hep geri çekiliyor
- +1 yıl
O zaman başka birisi vardır. Emin ol varsa ayrıl kendi yaşamını kur...
Soran+1 yılSordum yok dedi yeminler etti o kolay kolay yemin etmez biri yok kendini soğutmuş benden bu yüzden yakınlaşmak istemiyor
- +1 yıl
Öyle saçma şey olur mu siz çocuk musunuz evlenmişsiniz aynı evin içinde yaşıyorsunuz adam baba kadın anne olacak aşın bunları artık bir hastalık yoksa bir sıkıntı yoksa adam neden karısı ile birlikte olmaktan soğusun mantıksız yani neyse ben fitne sokmayayım mübarek günde günaha girmeyeyim düzelir inşallah...
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
+1 yılGenel olarak fikir uyuşmazlık sorunu evlenmeden önce de var mıydı? Resmen birbirinize hakaret etmişsiniz bu arada
016 Yorumla
Soran+1 yılVardı ama evlendikten sonra geçer diye düşündük olayların bu kadar büyüyeceğini düşünemedik malesef
- +1 yıl
Bu çok büyük sıkıntı aslında evlenmeden önce de olan sorunların evlenince daha da artacağını öngörmek ve ona göre hareket etmek çok önemli bence. Bir kadın için en önemli olan şeylerden biri sevgi , saygı, huzur ve ilgidir. Ona ilgili olduğun sürece o seninle melek olur eşinin bunu anlaması gerek. Boşanmak değil de bir şeyler nasıl düzelir, onu düşündünüz mü? Kalbiniz kırık anlıyorum ama...
Soran+1 yılÇocuk kafasıyla evlendim bugünleri dediğiniz gibi öngörebilseydim böyle bir hataya düşmezdim şimdi pişmanlık çanları çalıyor ama geç oldu şimdi bişeyleri düzeltme çabasındayım bunca dediği şeye rağmen...
- +1 yıl
Öyle oluyor zaten, sevgimiz var her şeyi hallederiz edasıyla başlıyor her şey. Ama gel gelelim pek de öyle olmuyor. Pişman olma yaptıkların için her kararın özeldir, her karar senin için tecrübe. İlgi görmeyen kadının fedakarlık mücadelesi. Gerçekten çok zor bir durum. Biraz üzerine gitme, akışına bırak. O sana gelecek mi, sonrasında zaman zaman şapkayı önüne koyar düşünürüz. Pişman olma dediğim gibi. Hayat tecrübeler ile dolu, hala çok gençsin ve kaybettiğin bir şey yok. Ve hep özelsin unutma bunu.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, hiç sıkma canını. Senden değerli değil. Kendi kaybedecek olduğu şeyler çok daha fazla inan bana
Soran+1 yılUmrunda olmaz biterse bitsin kafasında
- +1 yıl
Bırak o zaman akışına. Biliyorum seviyorsun ama senden değerli mi? Çok gençsin ve önünde çok özel ve güzel zamanlar olabilir. Gözünü kapatma bence
Soran+1 yılKeşke o da biraz gözünü açsa benim canımı yakmak için her anı kolluyor yoruldum artık onu memnun etmeye çalışmaktan kendim gibi olamıyorum hep onun istediği gibi olmaya çalışıyorum ama yetmiyor ona ne yaparsam yapayım memnun edemiyorum
- +1 yıl
Sen bir eşya değilsin bunu kafana sokar mısın? Kimseyi memnun etmek için değil kendin olman için geldin bu dünyaya. Hizmetçi ya da köle ise asla değilsin. Yoruldu isen bıraksana? Sen bu değilsin ki, senin sevilmeye ihtiyacın var. Her an birine hizmet etmeye değil. Kendinin farkına varır mısın lütfen. Bu kadar düşük hissettirme kendine
Soran+1 yılAyrılmayı çok düşünüyorum ayrılsam eski hayatım eski düzenim olmuycak insanların bakışı bile değişicek dul gözüyle bakıcaklar bu da düşük hisettirir
- +1 yıl
İnsanları bırak bir kenara ya. Hep insanlar için yaşadın, 23 yaşındasın dul olsan ne olur olmasan ne olur? Kimse kusursuz değil şu hayatta. Başkaları için değil kendin için yaşa. İnsanlar senin yaşadığın hayatı eleştirse ya da övse ne olur. Seninle yaşayacak halleri yok ya. Önemli olan sensin sen. Başka kimse değil, en önemlisi de aynaya geçtiğinde karşında gözlerine baktığında ne gördüğün. Karşında harika kusursuz güzellikte birini gördükten sonra, insanlar sabahtan akşama kadar sana iğrenç bir obje gibi baksın. Bataklıkta nilüfer açar, herkes ona hayran hayran bakar. Bu da onun gibi, sen ne bakıyorsun insanlara. Ne demişler "Milletin ağzı torba değil büzülmez". Kendine bak, neye inancın varsa neye güveniyorsan onu yap, onu yaşa. Sen değerli olduğunu bil hisset. Sana bunu hissettiren kişilerle ol
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğin için 🙏
- +1 yıl
Hep yanındayım. Yalnız değilsin, ne zaman kötü olursan burada yanında olacak biri var. Kötü olmasan da var ama lafın gelişi işte... Özelsin ve çok güzelsin bunu hiç unutma tamam mı? 🌺
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ofkeyle soylenen seyler bunlar buyutme ama konuyu konus onunla bisey varsa olayi konusup bitirin derim
018 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya a çalışıyoruz ama değişen bişey olmuyor tavır alayım diyorum o da olmuyor
Soran+1 yılİlgilenmiycem soğuk davranıcam ve yatağımı ayırıcam bakalım napıcak uzak durmaya devam edecekse etsin
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılÇoook karışık anlatsam günler yetmez bu yaptığı sadece biri binlercesi varda..
Soran+1 yılEşim memur ve çalıştığı yerde bir sürü sorunu oluyor yorgun olur eve gelir yemeği herşeyi hazır ben güler yüzle karşılarım hep canı sıkkın olduğunda sinirini benden çıkarır bir Kaç kere şiddet de uyguladı sustum sineye çektim telefondan uygulama üzerinden birileriyle de konuştu yakaladım ona da eski dedi hafta da 2 3 gün içer VS vs
Soran+1 yılMalesef ki durum bu evlendiğim için çok pişmanım iyiki diyemedim hiç onunlayken.
Soran+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılAynen
+1 yılPek duzelecek biseyi kalmamis. ben o lafı sittin sene unutmam ona da yedirirm. ölene kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte keşke bende de kin tutma huyu olsa bir kere gülse bir kere sarılsa unutuveriyorum 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim kişi bana seni artık sevmiyorum dese bile daha az ağır olurdıu, tiksinmek çok kötü bir şey nefretle birebir resmen.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence oda istemiyor. Çünkü kim şimdi boşanacak düzen kuracak? Bence aranızdaki ilişkiyi canlandırmak gerek ama sizde saygı kalmamış gibi bu herşeyi bitirir.
00 Yorumla
+1 yılAh bu telefonlar hayatımızı örfumuzu adetımjzı mahvetti maalesef tecrubelerıme dayanarak soyluyorm aldtlyrsn..
20 Yorumla
+1 yılgizli olmasın sormak isterdim de neyse hakkınız da hayirlis
10 YorumlaKusura bakma bir an öyle dedim de ve güzelce konuşun zaten eskiden kalan bir uygulama ise silecektir bidaha yaşanmaz olur biter
017 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğiniz gibi olsa bu konular kapansa bile başka konular ortaya çıkıyor kendini benden soğutacak bişeyler buluyor ayrılalım diyor bişey de demiyor kendi de ne düşündüğünü bilmiyor
Soran+1 yılEskisi gibi değilmişim değişmişim kendime dönüp bakıyorum hatam varsa düzeltmeye çalışıyorum yok işe yaramıyor aptal benden ne istiyor anlamıyorum ki
Soran+1 yılMecburi ay ı evde kalıyormuşuz gibi
Soran+1 yılHayır ama aynı evde 2 yabancı gibiyiz ortak bişryimiz yok
Soran+1 yılÇok tartıştığımız da ayrı yatıyoruz
Soran+1 yılKendi yaptı sonuçlarına da katlansın biticekse bitsin benim gözümde eski değeri yok
Soran+1 yılYok zamanında istedim o istemedi demekki sevmiyor beni o bana nası davranıyorsa ben de öyle davranıcam o beni yok sagıyorsa ben de yok sayıcam
Soran+1 yılÇiçek mi ahahha ne anlar Allahın odunu ıslah olmaz o ben yine de bir tavır yapıcam belki kafasına saksı düşerde anlar beni biraz hiç sanmıyorum ama 😏
Soran+1 yılBir umut işte
+1 yılNe yuvası böyle yuva olsa ne olur olmasa ne olur? Öyle bir adamın yüzüne bakarken igrenmiyor musun
31 Yorumla
Soran+1 yılNe hissettiğimi bilmiyorum ona karşı nefret de var içimde hayal kırıklığı da sevgi de nasıl davranacağımı şaşırdım
Kolay yükselme derim çözmek lazım bir şekilde insansın sonuçta kolay bişey değil evlenip boşanmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıllık evliysen boşan. fikir uyuşmazlığını evlenincemi anlıyorsunuz? adam aldatıyor seni belli. eski olsaydı silerdi
00 Yorumla
+1 yılBizim toplumumuzda nedense boşanmak bir sorun. Özellikle de kadın için. Yuva kolay kurulmuyor diyen geri kafalılara aldırma. Bu evlilik bitmiş. Boşanmalısın. Maddi durumun var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Demek ki senin içinde doğru insan değilmiş. Daha gençsin karşına seni mutlu edecek, gerçekten seven biri çıkar. Gençliğini bu adamla harcama. Ayrılınca ilk başlarda kötü hissetsen bile kendi hayatını yoluna koyunca daha iyi hissedeceksindir.
+1 yılsenin yerinde olsam kendim nasıl mutlu olursam öyle yapardım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra canım nasıl istiyorsa öyle davranıcam hep alttan al hep sus bir yere kadar inceldiği yerden kopsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim yuvani yikma yikamani tavsiye etmem karşılıklı güzelce konuşun konusmayi deneyin
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşuyoruz ama ertesi gün yine aynı tavır alıcam diyorum kendi kendime ama aynı evi paylaşıyoruz ister istemez diyaloğa giriyoruz aslında nasıl tavır alacağımı bilmiyorum belki hatasını anlayacağı bişeyler yapsam o da naptığını anlar
Cevap sahibi+1 yılOzmn soğuk yap kız bağır yemek yapma öyleyse böyle de
Soran+1 yılÖyle davranınca o da öyle davranıyor
Cevap sahibi+1 yılPes eden taraf sen olma emin ol gelicl
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYemek yapma mesela gülme yanında oturma
Soran+1 yılDeneyeceğim inşallah işe yarar
Cevap sahibi+1 yılAbla vallaha emin ol yarar
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Terazi tek taraflı kantara gelmez o yüzden onun da bir katkı sağlaması gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o da anlasa da beni biraz anlasa biraz sevgi biraz hoşgörü biraz anlayış...
+1 yılYazıklar olsun yaaHem suçlu hem güçlüUtanmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOna sorsan suçlunbenim sebep olan benim
Eşin ile ne için evlendin tip para?
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiğine inandım parası olmasa bile kulubede bile yarım dedim herşeyimi hayatımı okulumu işimi akrabalarımı onun için bıraktım tip desen tipi iyi ama beni ondan daha güzel buluyorlar ona rağmen tiksinilen ben oluyorum nerde yanlış yaptım bilmiyorum
Soran+1 yılKendini video izleyerek tatmin ediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir sevişme sizi barıştırır 😂😂
229 Yorumla
Soran+1 yılKeşke işe yarasa
Cevap sahibi+1 yılBence bunu sen güzelleştirebilirsin
Soran+1 yılHep adım atan benim çok rahata alıştı bundan sonra o atsın biteceksede bitsin umrunda değil
Cevap sahibi+1 yılEn azından kapıyı arala o açsın
Soran+1 yılHep Aralık ama açmak gelmiyor içinden nede olsa ben araladığım kapıyı açacam
Cevap sahibi+1 yılBiraz yakınlaş devamını o getiri bence. Sonra ki sefer de o yapar olmaz mı
Soran+1 yılİnan her adımı ben atıyorum çok yoruldum hiç ondan bir adım göremedim ben ne kadar uyumlu olmaya çalışsam hep bir pürüz çıkarıyor hep bir bahanesi var onu memnun etmeye çalışmaktan yoruldum
Cevap sahibi+1 yılCinsel konularda da mı isteksiz?
Soran+1 yıl2 haftadır cinsel birliktelik olmadı bu konu dada yine ilk adımı ben atmaya çalıştım o istemedi
Cevap sahibi+1 yılRamazandan dolayı olabilir mi
Soran+1 yılYok bişeyler yapmak istese yapar içinden gelmiyor soğudu benden o yaklaşmıyorsa ben de yaklaşmam
Soran+1 yılCinsel isteğini video izleyerek hallediyor
Cevap sahibi+1 yılBelki küçük bir adım işleri yoluna koyabilir
Cevap sahibi+1 yılVideo mu?
Soran+1 yılBilmiyorum bu dediği laftan sonra adım atamam
Cevap sahibi+1 yılSıradan olması biraz sıkıştır belki sizi
Soran+1 yılOlabilir akışına bırakıcam olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bir anlamı kalmadı tiksiniyorum demesi bendeki o iyi niyeti alıp götürdü
Cevap sahibi+1 yılSinir anında söylenmiş bişey bence o. Kim bilir senin ağzından da kötü bişey çıkmıştır. Çıkmadıysa da çıkabilir o kadar takılma bence
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAfedersin dediği şeyi önemsiz gördüğüm için demedim. Ama tartışma sırasında sinirlenilebilir
Soran+1 yılTartışmadık gayet sakindi umursamazca davrandı
Cevap sahibi+1 yılHadi ya bu kötüymüş bak. Sen ne düşünüyorsun böyle gitcek mi
Soran+1 yılBen de umursamıycam yüzüne bakmıycam yatağımı ayırıcam kopucam eski beni göremiycek o nasıl bir adım atıcak ona bakıcam değişmezse daha da kötüye giderse ne olacağıbı bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBöyle böyle aldatma lar başlıyor ama
Soran+1 yılBaşlasın bitiririm bende bıktım artık onu sırtlamaktan herşeye susmaktan insanım bende inan yaşım 23 kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum insanlara mutluymuşum rolü yapmaktan bıktım annemleri geçiştirmekten üstüne birde torun bekliyorlar kafam karma karışık öyle bir çıkmazdayım ki
Cevap sahibi+1 yılKaç yıl oldu evleneli
Soran+1 yıl1 yıl ve ben bu bir yıl içinde 20 yıl yaşamış gibiyim
Cevap sahibi+1 yılSen de başka yollara sapma aman
Soran+1 yılYok ya
Büyükleri araya sokun.
00 Yorumla
+1 yılKocan seninle ilgilenmezse başkaları ilgilenir
00 Yorumla
+1 yılAynen kafası başka kadınlar daa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Malesef ben de yaşadım ama kurtuldum çok şükür
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayatınız yok mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 2 haftadır yok
- +1 yıl
Bu çok kötü ya.
Bence onun çok büyük etkisi var.
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
İkiniz için de rahatlatıcı olur bence
bu dırdırın içine girilmez bacı
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kocanızın gözü başka yerlerde 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılhaklisin neden alttan aliyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik bitmesin diye
- +1 yıl
ayrilamaz
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
- +1 yıl
sen tavir yapacaksin o uygulamalari neden indirildiğini açıklayana kadar
Soran+1 yılDoğru, yeter artık hep sustuğum benim de canım var kadınım diye bu kadar üstüne gelinmez umursamaz olucam uzak durucanm bakalım napıcak
+1 yılNeden peki sevgi var mı içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılVar nefret de var sevgi de var kin tutamıyorum keşke tutabilsem bilki şu an onun için daha kıymetli olurdum..
+1 yılCesaretin yoksa İyi yönlerine odaklan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk falan yok sanırım
06 Yorumla
Soran+1 yılYok çocuk istiyorum ben onunda istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBak çocuk. olsa emin ol deyisirsiniz ikimizde
Soran+1 yılKendini hazır hissetmiyormuş beyefendi
Cevap sahibi+1 yılOzamam sen yap nasıl. korunuyosunuz
Soran+1 yılGeri çekiliyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman şey ya sen özele. gelsene yardımcı olayım
+1 yılKıyamam zor durum ya allah yardımcın olaun
03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun çok uğraştım etraftaki insanlara mutluymuşum gibi davranmaktan çok yoruldum oysaki ben onun için işimi okulumu arkadaşlarımı bıraktım keşke o da değecek bişeyler yapsa
- +1 yıl
Haklısınız gerçekten insan yaptığı birşeylerin karşılığını istiyor ya
- +1 yıl
Konuşmak istersen dmye gel dertleşelim
+1 yılSen düzeltme sessiz kal o düzeltsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 Yorumla
+1 yılBence yol yakınken ayrılın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşa aldat kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deyince olmuyor bana yakışmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor belli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Severekmi evlendiniz
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAh bir bilsem ufak tefek tartışmalarla başladı ve şu an bu durumdayız ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum araftayım 😔
Soran+1 yılİtaat et diyor ben sana bağırsam da ses çıkarma diyor karşılık verem diyor ben de robot değilim.
Soran+1 yılBilsem evlenirmiydim ne de olsa ayrılmaz kafasında
Soran+1 yılAmacı köle gibi kullanmak bir konu hakkında söz sahibi olmayayım istiyor
Soran+1 yılKeşke o da anlasa gerçi anlasa bile umursamıyor ona göre dünyayı o yaratmış
+1 yılayıp etmiş
00 YorumlaKonuşalım mı?
00 Yorumla
+1 yılseverek mi evlendin
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama böyle değişeceğini bilmiyordum senden soğudum diyor 😔
- +1 yıl
ne kadarlık sevgiliyken evlendiniz
Soran+1 yıl1 yıl sevgili kaldık 1 yıl nişan sonra evlendik
- +1 yıl
sorun ne , ne fikrini paylaşamıyorsunuz
Soran+1 yılÇok kıskanç biri hiç birşey yapmama izin vermez bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum çok saçma sebeplerden dolayı tartışıyoruz ve sonra olay büyüyor sana kinlnedim diyor sen bişeyi hak etmiyorsun diyor ben bunlara rağmen susuyorum
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bu tartışmalar hariç sevgi ve cinsel konuda aranız nasıl
Soran+1 yılSevgiyi unuttum ben bu tartışmalar beni soğuttu cinsellik te de eskisi gibi değil uzaklaşıyor benden o kadar çirkin biri değilim evli olduğum halde bekar sanıp konuşmak isteyen oluyor
- +1 yıl
evlenmeden önce nasıldınız
Soran+1 yılGüzeldi anlayışlıydı ufak tefek tartışmalar oluyordu ama o hep düzeltiyor du evlendikten sonra bam başka biri oldu
- +1 yıl
anladım. son tartışmanın manası nedir
Soran+1 yılTelefonuna canlı sohbet uygulaması indirmiş hesap sordum sor az olaydım
+1 yılBiraz ilgi
00 YorumlaGeçmiş olsun 😏
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri