Kız kardeşim 14 yaşında zeki ve psikopat şimdiye kadar neler yaptı neler?

Kız kardeşim 14 yaşında.. ben 23 yaşındayım. Ailem 14 yaşında ki kardeşime benden daha çok güveniyor. Kardeşim çok çalışkan ve zeki. Ve şu an 8. sınıf ve yaşadığımız şehirde en iyi devlet okuluna gidiyor. Onun okulundaki öğrenciler kibar. Ama kendisi çok fena psikopat. Biz aynı odada kalıyoruz ve kendisi arkadaşlarına yaptıklarını benim onumde hiç utanmadan korkmadan anlatıyor. gitti nefret ettigi bir kızı başka bir oğlana sevgili olduklarını idea etti ve mudure şikayet etti. Aslında o çocuk ve o kız birbirlerini tanımıyorlar bile ve kız ve çocuk okuldan atıldılar. Ve onun okuduğu okulda nefe ret ettiği kızın sevgilisin onun poposuna koşarken bilerekten dokundugunj söyleyip onu müdire şikayet etti. Ve müdür kamera görüntülerine bakınca kızkardeşimin doğruyu söylediğini sanıp çocuğu okuldan attı. Aslında çocuk kızkardeşimin yanından geçerken yanlışlıkla eli değmiş. Ve kızkardeşim çocuğun elinin değdiğini fark edince bu olaydan yararlanacagini düşündü. Bu olay yaşanınca onlar okuldaki kameranın önünde duruyorlardı. Oda kameranın önünde hareketler yapıp olayı bilerek olmuş gibi gösterdi ( çocuk ile kavga etti ağladı falan ve mudur. bunları gördü ve inandi). Nasıl olduda bunu başardı bilemiyorum. ve yaptığı en büyük sey bizim komsumuz boşanırken benim kizkardesimden fikir alıyordu. Bizim komşumuz boşanırken hamile di ve boşanmak istemiyordu bu yüzden kız kardeşim ona dediki boşanmak istemiyorsan büyük ihtimalle kocan dava acar ve sen dava sırasında sürekli olarak boşanmak istemediğini dile getir takı bebeğin 6 aylık olana kadar bebeğin 6 aylık oldumu kocan seni bebeği için boşamaz. Ama eğer 6 ay olmadan önce kocana söylersen hamile olduğunu bebgi düşürmek isteyebilir. ve biz turkiyede yasayoruz ve almanyada yaşayan evli kuzenimle kocasının aralarını bozdu üstelik onlar daha 2 aylık evliydi şu an boşandılar ve bundan aileden hiçkimsenin haberi yok ailemizin başladıklarından heberleri var ama bunu kardeşimin yaptığından haberleri yok ve boşanan kuzenime yunanistanda yaşayan dayımın arkadaşını ayarladı. daha var daha var bide kızkardeşim bir tane kız ile saç başa girmiş okulda o kızla saç başa girerken bayılma numarası yapmış ve o kızı okuldan attırmış. Daha var benim kız kardeşim nefret ettiği kişilerin adına sahte mesajlaşma yapıp onları mille te rezil ediyor. Şimdi ben kız kardeşimi seviyorum ve onu böyle şeyler yapmaktan nasıl vazgeçmesini ssaglarim. Benim kız kardeşim gerçekten çok zeki. Ve bunların hepsini en yakın arkadaşına telefonundan benim önümde korkusuzca anlattı. Ona bu işlerden vazgeçmezse onu babama ve anneme şikayet edeceğini söyledim ama git şöyle ben 14 yaşındayım bunların hepsini yaptığına inanmazlar onlar bana çok güvenir dedi ve gerçekten doğru söylüyor benim annem ve babam onun melek olduğunu saniyor. Kızkardeşim bu işlerden nasıl vazgeçe bilir? bana öyle birşey soyleyinki kız kardeşim bu işlerden vazgecsin? gerçekten şu an sevgilim var kızkardesum benden azıcık sinirlenirse ve ayirirsa ben bneyaparim ondan korkmaya başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bunların hepsini geçin. Okul un önünde öğrenci servisleri var. Sevdiği çocuğun nerde oturduğunu öğrenmek için servisin plakasını not edip. Servisin kayıtlı olduğu turizim şirketini bulup. O sorel yi aradı ve böyle ve sevdiği çocuğun hangi mahallede olduğunu öğrendi. Bu olay kardeşimin yaptığı en basit olay
Kız kardeşim 14 yaşında zeki ve psikopat şimdiye kadar neler yaptı neler?