Beğendiğim bir erkek var her gece onu rüyamda görüyorum
sürekli aynı kişiyi rüyada görmenin anlamını bilen var mı
sürekli aynı kişiyi rüyada görmenin anlamını bilen var mı
O zaman onunla alakalı sürekli zihninin meşgul olduğu bir kaygı var. Yani sadece ondan hoşlandığın onu sürekli düşündüğün için görmüyorsun onu rüyanda. Onu rüyanda görmenin daha gizli bir nedeni var. Onu da hikayeni ve nasıl rüyalar gördüğünü bilmeden tahlil edemem.
Çok uzun ve anlamlı rüyalar görmüyorum oturup muhabbet ettiğimizi görmüştüm bir keresinde
Başka bir seferde el ele tutuşup yürüyorduk
Başka bir seferde sarılıyorduk
bir hikaye akışı olmuyor genelde rüyamda
Rüyalar normalde fazlaca bastırıp içine atmış olduğun duygu ve gereksinimlerini bu şekilde yaşayıp gidermeni sağlıyor. Muhtemelen normal hayatta bu duygularının belli olmaması için çok çaba harcıyorsun.
Yatmadan önce düşünüyorsan rüyana girme ihtimali artar. Ben de bakıştığım kızı bir kez daha göremedim diye üzülmüştüm rüyama girdi.Üni açılsa da görsem
Cevap
9Cevap
çok düşündüğün için gördüğünü düşünüyorum. e mesaj atsana
Rüyada gördüğün kişiler gerçek hayatta seni özleyen kişilerdir derler ama ne kadar doğru:))
Keşke doğru olsa :)
Allah gönlüne göre versin benimde bir sevdiğim vardı sevgili olduk ayrıldık ama hâla çok özlüyorum rüyalarıma giriyor
Umarım başırsınız
İnşallah
bilinçaltı canım başka bir şeye yorma
Kafana takıyorsun hepsi bu
Hayal edip yatma bilnc altina işliyor
Acilen evlenmen lazım
Neden seks yapmak için evlenmek şart mı
Evet
Gidip onunla konuş boyle boyle oda seni seviyor.
Rüyamda görme sebebim bu mu
Bilinç altı
Rüya tabirine bak
Kafayı bozmussun anlamına geliyor
DNDNDBFHRJFJFJFJFFJ
nasıl görüyorsun
Bir şekilde yakınlaştığımızı görüyorum sevgili gibi
sen iç dünyanda onu fazla önemsiyorsun
ve bu senin için hiç iyi değil
Evet çok fazla önemsiyorum
Neden ki
çok mu özel biri ve senden üstün mü bu insan
iyiye işaret değil arkadaşım onu düşünmekten kendini unutacaksın
Hayır üstün değil tabii ki onu beğeniyorum sadece ve önemsiyorum görüşlerini davranışlarını
görüşlerini alacak kadar yakınsınız birbirinize
Aynı dershaneye gidiyoruz gerçi dershane kapandı ama çok yakın olmasak da konuşuyorduk arada
bence yanılma payın vardır insanlar karşı tarafı etkilemek için rollere girebilir ve sakıncalı bir yaş aralığındasın beni dinlersen onun yerine kendini ve derslerini önemse senin için daha iyi olacak
gusül al bence
Müslüman değilim?
peki tamam
Evleneceksiniz.
Ne alaka ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?