Kuzenimin sevgilisiyle öpüştüm köpek gibi pişmanım?

meraba arkadaslar 18 yasındayım kuzenımde benımle yasıt 6 aydır cıktıgı bır sevgılısı var daha dogrusu vardı üniversiteye hazırlanıyoruz ve aynı dersanedeyız hersey persembe gunu dersanedekı etutume gıderken oldu sevgilisiyle büyük kavga etmısler buyuzden dersaneye beraber gıtmemıslerdı eda dersanedeydı sahılden dersaneye gıderken alperi yanı sevgılısını gordum tek basına oturuyodu bende nebılıyım daha once onu hıc persembe gunu edasız o bankta uzgun uzgun tek basına otururken gormemıstım yuruyodum onu farkettım durdum konustuk baya eda nerde kı bugun beraber gıtmedınız galıba dedım tartıstık dedı bana olan bıtenı anlattı sonra nolduysa samımı olduk ve öpüşmeye başladık o anı tarıf edemıyorum ya o senın kuzenın napıyosun dıye gecırdım ıcımden hep ama yaptım öpüştükten sonra iki sanıye bırbırımızın yuzune baktık çantamıda alıp dırek uzaklaştım ordan bunlar olurken heralde edanın bir arkadaşı görmüştüki eda da bunu dün öğrenmiş upuzun bir mesaj attı okurken okadar ıcım acıdıkı o şu an çok kötü ben çok pişmanım üstelik bu olanları teyzeme anlatırda ya ailem öğrenirse napıcağımı bilmiyorum çaresizin o benım kuzenım kuzenımı kaybettım ben onu nasıl gerı kazanıcam bıdaha lutfen bır tavsıye verın :((((((
Kuzenimin sevgilisiyle öpüştüm köpek gibi pişmanım?