Sizce öpmek istemesi doğal mi arkadaşlar sizce sevgilim haklı mı?

Arkadaşlar ben daha önce buralara birşuru soru yazdım .. bildgnz gibi sevgilimle 1.5 yllik bi ilişkim var şu ana kadar sevglm beni 1 kere öpmek istedi o ben istemdim o günden sonrada hiç ısrar etmedi istemiyorum die .. biliosunuz sevglmn beni ailesiyle tanıştırdğni çok sevdgni falan .. bugün bu konu açıldı ve öpmek istediğini söyledi öpmek istiyorum demedi de .. gece iyi geceler canım optm yazmış bende öptüm ha yazık valla yazmakla yetiniyor aferim böyle sabret işte falan dedim sabah yazık ha görüşücez seninle dedi bnde yok yok görüşmeyelim falan dedim oda görüşelim artık 2 yıl nerdeyse sevgilimi seviyorum öpemiyorum artık opyum 2 yıl oldu demi dedi .. bnde özür dilerim sen haklsn ama bn istemiyorum dedi oda biz hep btti bitti der güleriz oda bitti bitti dedi gülerek şaka yapıyor ama sonuçta söylüyor .. iyi istemıomusun şimdi böyle ? dedim evet istemiyroum falanda demiyor diyemiyor tabi sadece of yazdı.. ben istemesem yanında olunca kendimi geri çeksem yine ısrar etmez kırmamak için ondanda eminim şimdi çok güzel bi ilşkmz var sonsuz güven ve sevgi içerikli :) ailesinin bildiği yaklaşk 2 yıl olmuşken sizce öpmek istemesi doğal mi haklı mı sevgilim ... ?
Sizce öpmek istemesi doğal mi arkadaşlar sizce sevgilim haklı mı?