Ben hiç görmedim benden hoşlananı seveni, ve benim gibi olan erkekleri sevgilisi olduğunu hiç görmedim. Kızlar severim dese de yalan.
Cevabın nedir?
abi oyle birisiysen kızlarla cikma meraklisii isen o moddan cikman lazim bir kere huyum filan deyipte üstüne yatmican oyle olursa kimse gelmez bak 19 yaşındayım bir tane sevgilimnolmadi neden hiliyonusun ben senin giviydim su an yeni yeni ustumden atmaya başladım ve genede tık yok ya uzerimde lanet var ya da bu kizlarin ne istediğini cozemedim sen ince onlari anlamak icin bir boyle kiz kanka yap ondan isin sirlarini ogren sonra calismalara basla bende kiz kanka da var ama genede tik yok :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevenler vardır illa ki ama tanıdıktan sonra severler.ben de utangaç olduğum için ilk adımı atmakta zorlanırım zaten o yüzden sevgilim yok ama beni tanıyan insanlar da severler tanıdıklarımın yanında utangaç değilim. bu sessizlik utangaçlık çok şey kaybettiriyo maalesef erkeklere.şu an sevgilim yoksa tek sebebi çekingen olmam yoksa tipim de iyi sağda solda bakanlar oluyo da işte...
16 Yorumla
Soran+1 yılbenimde öyle de tipde yok sayılır, neyse takmıyorum artık sevmeselerde olur
Cevap sahibi+1 yılama bir şekilde kız bulup evlenmek lazım kardeşim ya...yaş ka senin okuyomusun üni falan
Soran+1 yıl18 lise son, evlilik hayalim yok zaten bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılolmadı ailen falan bulur tanıştırır bu kadar umutsuz olma bence derslere ver kendini sınavın yaklaşıyo:D
Cevap sahibi+1 yılhem annelerin en büyük hayalidir oğlunun evlendiğini görmek annen razı olmaz evlenmemene
Soran+1 yılsınav felan yok, direk 2 yıllık, tanışmak kolay olsa zaten ben kendim tanışırım birileriyle
+1 yılBenım sınıfımda utangaç çocuk var benden hoşlandıgını düşünüyorum bende biraz hoşlanıyorum ama ben hariç bir kızla çok samımı böyle yapıyorsan kaybedersın sevdiğin kız varsa başka kızla samımı olma sonra kızdan senle smaımı olmasını bekleme +1
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılniye sevilmicekmis utangac ve cekingen insandan zarar gelmez seni kullanipda yari yolda birakmaz en azindan huyunu hic dert etme kardesim elbet seni oldugun gibi seven cikar sevgilim simarik acik göz olacagina utangac cekingen olsun daha iyi
53 Yorumla
Soran+1 yılherkes böyle bakmıyor işte, benim umudum yok, kimseye de kendimi sevdirmeye uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılumudunu hic bir zaman kaybetme kardesim seven insan seni böyle sevcek inan seven sever sevmeyende kendi bilir ama dedigin gibi kendimizi sevdircez diye ugrascak degiliz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
16Cevap
Eski sevgilim boyleydi. Ilk zamanlar hosuma gidyordu utangacligi falan ama sonra sinir etmeye basladi. Hicbir seye karismaz konusmaz ve herseye OK derdi. Ozguvensizdi. Hos değil. Bir an once aşmaya bak derim
04 Yorumla
Soran+1 yılaşamıyorum napıyım yapım bu, istemiyorum artık sevmesinler yalnız da yaşarım
Soran+1 yıldenemedim mi sanıyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez :) bende utanma arlanma vardır ama o kadar fazla değil. Sessizimdir ama içine kapanık değilimdir. 0 sevgili 0 arkadaş. Dışarıdan cool ve kendini beğenmiş olarak gözüküyormuşum
011 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorlar doğru
- +1 yıl
Utangaçlığa sebep olan aile ve yetiştirilme tarzı. Baskı içinde büyümüş bir çocuk.Hep yaptığı elestirilmiş ve ya begenilmemiş olan her hareketinde kusur bulunmuş. Bunu yapma şunu yapma diye elestirilmiş bir çocuk.. Özgüven kırılıyor ve utangaçlık durumu çıkıyor işte ortaya.
Toplum... bilmiyorum..
+1 yılTabii ki sevilmez. Erkeğin fıtratına uygun davranman gerekiyor. Baskın, sosyal, lider olmayan erkekler kızlara çekici gelmez. Kızlar, güçlü bir erkek isterler. Zayıf, korkak, çekingen değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılnapıyım yapım bu, gerek yok artık sevmesinler
- +1 yıl
Belli oluyor ki psikolojiden pek anlamıyorsun. Çünkü çekingenlik bir kişilik özelliği değil kişilik bozukluğudur. Bu çekingenliğin neyden kaynaklandığını ve tam olarak ne olduğunu bilirsen ve bunu aşmayı başarırsan anlayabilirsin. Şunu bil ki çekingenlik bir kişilik bozukluğudur. Kesinlikle tedavi edilmesi gerekir. (kendimden biliyorum)
- +1 yıl
Çekingenlik, bir nevi kendini değersiz görmenin dışa vurumudur. Başkalarının düşüncelerini önemsemektir, kendini küçümsemektir. Umarım bu sana bir ilham olur ve araştırmaya başlarsın, kendini düzeltirsin.
Soran+1 yılta küçüklükten beri mi olur bu o zaman
- +1 yıl
Genelde küçük yaşlarda ortaya çıkar, çünkü insanın kişilik yapıları ve bozuklukları 0-6 yaş arası yaşadıklarına göre şekilleniyor. Bir zamanlar ben de senin gibiydim, şu an o kadar farklı bir kişiyim ki. Orta okul ve lise 1-2. sınıftaki hallerimi tanıyanlar şu anki Ozi'yi tanıyamıyorlar. Kişiliğim değişmedi, kişilik bozukluklarından kurtuldum. Sosyal fobi, çekingenlik vs. Bunlar tamamen senin bilinçaltında kendini değersiz görmenden ve başkalarının düşüncelerini çok önemsemekten kaynaklanıyor. O senin bahsettiğin "yapım bu benim" konusu ise içe dönüklük ile alaka bir şey. Yani bir kişi yapmaktan çekinmediği halde içinden gelmiyorsa buna yapı diye biliriz. Eğer yapmaktan utanıyorsa, çekiniyorsa, rezil olmaktan korkuyorsa ve bunun gibi durumlarda çekingenlik ve sosyal fobi devreye giriyor. Bu yapı falan değil, kişilik bozukluğu.
Soran+1 yılsosyal fobi iyi bilirim
- +1 yıl
Kendi çabalarım. Ben araştırıp öğrenmeyi seven birisi olduğum için araştırmalarım ve onları uygulamalarım sayesinde kendimi düzelttim. Sen kendine bu konuda güveniyorsan kendin yenmeye çalış.
Sesiz olması iyi çünkü fazla gevşek olmaz herhalde fazla sessizde olmaz utangaç olman iyi ama aşırı değilsen fazla mı utangançsın sen? yoksa konuşunca açılıyormusun :D
13 Yorumla
Soran+1 yılkızların gözüne fazla bakamam, pek konuşkan değilim
Soran+1 yılnapıyım istesemde olamıyorum
kişisel gelişim kursu alarak harika ve kızların gözdesi olabilirsin, hayatına artı puan katarsın..
12 Yorumla
Soran+1 yılbenim yapım bu, gerek yok takmıyorum artık
Kızlar hiç sevmez..Utangaç sessiz erkekle erkekler de arkadaş olmak istemez ki a'mk..
Yüzsüz ol demiyorum ama gerektiği zaman sesini çıkarmayı bilmelisin.00 Yorumlautangac olabılır bıraz ama cok sesız olursa sevılmezsın malesef.
03 Yorumla
Soran+1 yılsessizliğide aşamıyorum
Soran+1 yılvar aktif arkadaşlarım takılıyorum onlarla ama içimden konuşmak gelmiyor
utangaçlık aşılacak bir olay ama sessizlik için sana bir motto vereyim;
odada en çok sesi çıkan odadaki en zayıf kişidir.00 YorumlaEmin ol utanırsan kızı kaparsın çünkü severler kızlar utangaç erkekleri aa utangaçlıkta yüksek lisans yapıyosa bir cacık olmza ondan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkızı kaparmıyım, utangaçlığın bir faydası yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevilmez değil utangaç erkek pek konuşamıyo kızla ve kızda erkek konuşmayınca çekip gidiyo... bu yüzden ilk 2 sevgilimi kaçırdım elimden ben.. sonra 1 tane oldu oda fazla sürmedi ama utangaçlık yoktu onda...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutangaç sessiz erkekle olmaz, sevilmez benc çünkü o tiplerle eğlenilmez derin sohbetlre dalınmaz yani
21 Yorumla
Soran+1 yıltamam gerek yok sevilmeyelim bizim yapımız bu
bir kız böyle bir erkeği anca çıkmaya başladıktan sonra sevebilir başka türlü yanına bile yaklaştırmaz
00 YorumlaÖzgünensiz olarak nitelendirildikleri için sevilmezler.
04 Yorumla- +1 yıl
Özgüven ile utangaçlığın alakası var ama sessiz olmakla yok. Herkeste bir miktar utangaçlık olmalı pişkin olmamalı.
Soran+1 yıltamam sevmesinler gerek duymuyorum artık
- +1 yıl
Ama işte insanları kafanızda öyle değerlendiriyor ve uzaklaşıyorsunuz bir tanımaya kalksanız belkide bambaşka biri
- +1 yıl
Pardon dikkatli okumamışım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtangaç sessiz erkek = özgüvensiz erkek.
Ondan dolayıdırki sevilmez.213 Yorumla
Soran+1 yıltamam böyleyiz diye nefretle bakan olmasın yeter
- +1 yıl
Ne alakası var. Hemen öyle yorumluyorsunuz. Pişkin çok konuşanmı lazım? Utanması falan olmayan insanmı olur
Cevap sahibi+1 yılAşılamayacak bir durum değil... ve her zaman senin için sorun olur bu durum..
- +1 yıl
Utangaçlığın fazlası zarar söylediğiniz gibi ama o utangaçlığa sebep olan toplum bunu düzeltecek olan yine toplum. Yani aşırı eleştiri almış bir insanın normal olmasi beklenemez zaten normal olamaz misal benimle ilkokulda köyde oturduğum için alay ederlerdi köylüler çiftçilikle uğraşsın niye okuyorlar diye suratıma bitki kozalağı atan koca dolusu bir sınıfla karşılaştım doğum günümde ama utangaç olmadım peki ya sonuç aşırı derecede obsesif ve anksiyete bozukluğu çıktı 3 yıl psikolojik tedavi gördüm. Keşke utangaç olsaydımda bunları yaşamasaydım
- +1 yıl
Annesi insan olmayan yaratık olan bir bireyin yaptıklarinı başka birey düzeltmeli.
- +1 yıl
Benim yazdığımla ne alaka şimdi 😁
Soran+1 yılkatılıyorum, utangaç çekingen olmamda ailemin çok çok etkisi var
- +1 yıl
Ne yapabilirim :) ülke şartları böyle. Bir kızla tanışmaya kalksan kızın aklına ilk gelen şey: bu kesin beni becermek istiyor uzaklaşayım. Oluyor bu ülkede. Çünkü biz erkeklerin tek derdi seks. Yemeyip içmeyip nasıl kızı eve atarız diye düşünüyoruz. ÖNYARGISIZ kız bu ülkede yok
- +1 yıl
Erkeklere gelince üniversitede sınıfta (64) sadece 2 erkek var biri benim diğeriylede anlaşamıyoruz
- +1 yıl
Onunla sinemaya veya kahve dünyasına birşeyler içmeye gidemiyorum :) içinde bulunduğum bu yalnızlık duygusunu sadece 1 dakikalığına versem delirirsin
- +1 yıl
😆 peki yer değiştirmek istermiydin? Annen ve baban ayda sadece 1 kez arayacak 500 dk nın 20 dk sını ancak harcayabileceksin 1500 smstende 2 tane. Arayıp soranın olmayacak gıda zehirlenmesine uğrayacaksın 3 gün hastanede kalacaksın annen arayacak o kadar başka kimse yok. Sadece yazları evine gittiğinde insanlarla konuşacaksın. Günde 100 kelimeyi geçmeyecek insanlarla konuşman. 10 m2 lik bir alandan hiç çıkmadan 2 hafta yaşayabileceksin. Sadece kitap okuyup dısarıyada piyano çalmak için gideceksin. Değişelimmi? Sen kendininkini anlatmasanda olur ben kabul ediyorum :)
- +1 yıl
Demekki neymiş benim derdim seninkini...
+1 yıltakma kafana olduğun kişiyi değiştirmeye çalışma biri de seni böyle sever
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç sanmıyorum evlenmem bile zor hem tipsizlik hem utangaçlık sessizlik bir arada olmuyor
- +1 yıl
tek önerim hobi edin
Benide seven Yok vardı ama seviyormuş gibi yaptı çok sessiz ve utangacim bende kimse bizi sevmez sadece seviyormuş gibi yaparlar okadar hayat üzülmekten ibaret bizim gibiler icin :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanıyamadıkları için sevemezler tanımalarına fırsat vermelisin kardeş çok çekersin öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha ayrıntılı anlatırmısın kendını nasılsın yni tam olarak
08 Yorumla
Soran+1 yılutangacım kızların gözüne fazla bakamam çekinirim, sessizim
Cevap sahibi+1 yılboşver sabret zamnı gldgnde senn gıbı bırını bulur onnla ciddi ilişki yaşar blkıde evlenir bir yastık da kocarsınız.)
Soran+1 yılçok mu daha bu zamanın gelmesine
Cevap sahibi+1 yılonu Allah bılır ama bu durumun o kadar da kötu bırsey degıl utanmak ahlaktan saygıdandır sonucta boşvr ıyı yoldasın
Soran+1 yılkarşı cins öyle bakmıyor ama
Cevap sahibi+1 yılbırak karşı cınsı ya alla alla napacam karşı cınsı ılla evlenmeden önce cinsellik mi yaşamalısın biz muslumanız la
Soran+1 yılbende karşıyım ona zaten, neyse alıştım zaten
Cevap sahibi+1 yılalışmakla kalma bole de yaşa zaten
+1 yılSessiz neyse de... Fazla utangaç olmak iyi değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılsessiz de tercih edilmiyor
+1 yılEvet açıkçası sevilmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılsorun etmiyorum artık sevmesinler
- +1 yıl
Utangaç ya da sessiz oluyorsanda çıkacağın kızdan daha az olmalısın ki o daha çok bunlara sahip olmalı (utangaçlık sessizlik) Denge önemli cidden. burada nerdeyse herkes sevilmez yazmış. Seni aşağıladığımızı vs düşünme. Kesinlikle tecrübe edilmiştir yani en azından ben tarafından. Benzer bir şey başımdan geçti çünkü.
Sevilirlerse degisirler.
13 Yorumla
Soran+1 yılkim sevecek
Soran+1 yılkız çok ama bizim gibileri seven yok
+1 yılsessiz erkek daha iyi ya. boş konuşandan iyidir.
61 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBendensin. Boşver kaybeden onlar olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yıltakmıyorum evlenmesem bile olur artık
- +1 yıl
Aynen. :)
Çok sıkılıyolar öyle erkeklerden.
00 YorumlaSevmiyorlar kardeşim.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Ozguven patlamasi yasadigim zamanlarda daha kotu
00 YorumlaSessiz olabilirsin.Ama özgüvenin olacak.
00 Yorumlabencede utangaç erkek sevilmez.
10 Yorumla
+1 yılsevilmez
10 YorumlaEvet kimse sevmez
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?