1 yıldır görüştüğüm biri vardı. ablası vefat etti. üzerine gitmedim acılı diye ama benden uzaklaşmaya başladı. bir şeyler yapayım derken o anki sinirle kalbini kırdım hemde çok. bir gece Müsait olunca yaz önemli bir şey konuşacağım dedim. cevap vermedi aslında bunu sürekli yapıyordu. sabah kalktım mesajımı görmüş ama 4te yatmış bende o anki sinirle bana gelince ayıracak 1 dakikan bile yok ama sabahlara kadar kimle konuşuyorsan artık dedim. arkadaşımla konuşuyordum dedi. sabah 4e kadar kim normal bir arkadaşla konuşur di mi? bir kere değil sürekli olan bir şeydi. sonra ayrıldı üste çıkıp. hayatımda biri var dedi birkaç gün sonra yani birkaç gün içinde sevgili yaptığına göre muhtemelen beni aldatmıştır. 1 ay kadardır görüşmedik ben de aramadım sormadım unutmaya çalıştım.
annem dün niye ayrıldınız sen söylemezsen ben arar sorarım dedi ama her şeye burnunu sokarlar ya işte arama hiç bir şey sorma dedim halbuki sabah mesaj atmış bana dün annemle görüşmüş önceden kalbimi çok kırdı bende ilk defa geçmişinde yaşadığı bir olayı yüzüne vurdum sen çok mu düzgünsün önce kendi geçmişine bak dedim.
ben seni aldatmadım dedi harbiden aldatmamış o zaman ama şu an hayatında biri var. ayrılır ayrılmaz nasıl birini buldu o zaman gerçekten kafam çok karışık keşke beni aldattı bilseydim. şu an yaram yine deşildi annem sağolsun
annem dün niye ayrıldınız sen söylemezsen ben arar sorarım dedi ama her şeye burnunu sokarlar ya işte arama hiç bir şey sorma dedim halbuki sabah mesaj atmış bana dün annemle görüşmüş önceden kalbimi çok kırdı bende ilk defa geçmişinde yaşadığı bir olayı yüzüne vurdum sen çok mu düzgünsün önce kendi geçmişine bak dedim.
ben seni aldatmadım dedi harbiden aldatmamış o zaman ama şu an hayatında biri var. ayrılır ayrılmaz nasıl birini buldu o zaman gerçekten kafam çok karışık keşke beni aldattı bilseydim. şu an yaram yine deşildi annem sağolsun
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an yazıyor nasıl toparlayabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar