Sevgilime bşy sordugumda ters ters cvplar veriyor napıcağımı bilmiyorum bende ona aynı şekil ters cevap verince suçlu ben oluyorum bir yardım ! Sonra konusalım dediğinde bile peki diyorum ne dese peki diyorum işim var diyo ne işin diyorum sanane diyo ne yapmam lazım yardım edin 3 yıldır beraberliğimiz var :(
Cevabın nedir?
+1 yılne olduğunu neden böyle yaptığını sor nedenini sor terslerse de ters cevap verme benimsin sen öğrenmek benim de hakkım neyin var ne oldu de sor öğren ilgilen onunla sürekli konuş mesaj at onu ne kadar sevdiğini anlat uzun uzun mesajlar at ne bileyim mutlu et bişeye kızmıştır mutlaka sıkma canını nedenini öğrenmeye bak
03 Yorumla- +1 yıl
neden böyle yapıyosun de sor soruştur iyicene en yakın arkadaşlarına sor mesela kızlar öyledir senin atığın bir mesajı bütün en yakın arkadaşları okur konuşmuşlardır o konu hakkında sormalısın bence
En İyi Cevaplar
+1 yılsenı parmagında oynatmaya baslamıs uzgunum ıplerı elıne vermıssın agırdan sat kendını
021 Yorumla- +1 yıl
öyle ben kızım bende aynını yapıyodum benden bızden ıyı mı bılceksın kendını avutmaya calısıyosan daha candan yorumlar yaparım sorun degıl
- +1 yıl
tavız verme kız kısmı bunu hıssettgı an erkegın tepesıne cıkar trıp atar naz yapar o mesaj atmıyosa atma pesınden kosma ona baglı olmadıgını hıssettır ıstedgın zaman bırakabılcegını hıssettır ztn o sut dokmus kedı olcaktır.bana yapıldı oldum:D
- +1 yıl
bana cok yuz verırdı tepesıne cıktmstım ayrıldı benden surundm resmen.(
- +1 yıl
evet en son noldu onu anlat
- +1 yıl
su dakıkadan ıtıbaren mesaj atmıyosun. o sana atcak mrk etme. attıgında bırazdan doncem sana de 15 dk sonra konus. mesaj at. noldu ne ısın vardı dıcek aynı sılahla vur hersyeı merak etme de. sende haber verme bıyere gıderken napıyosa aynını yp
- +1 yıl
verme sakın
- +1 yıl
tecrubelıyım oglum dalga gecme benı dınle karlıs sen cıkcan:D
- +1 yıl
tamam at
- +1 yıl
burdan konuscan ozman:D
- +1 yıl
Konuyu hortlattım mı bilmiyorum ama benzer konuda dışarıdan bir bakış açısıyla öneriye çok ihtiyacım var.
bir sorunu vardır git sor bak ciddiyim yap şunu git de eğer böyle ters cevap vericeksen bu ilişkiyi sorgulıyalım vs de hemen cevap verir veya gününde falansada böyel davranıyo olabilir
08 Yorumla- +1 yıl
Evet git sor eğer yok derse buluşuyosanız buluşalım de buluşmuyosanız veya istemiyosa beni sevmiyomusun falan de gerekirse ayrılırım de hiç korkmada kardeşim gidiceği varsada gitsin hiç kafana takma kendi kaybeder benim mesela hiç umrumda olmaz öyle şeyler hiçde olmadı ve şu an biriyle çıkıyorum çok seviyorum aradığım asıl gerçek aşkımı buldum eğer bu kız senin gerçek aşkın ise zaten hiç ayrılmazsınız değilse boşver gitsin
+1 yılErgenlik sendromları her gün eve aynı yoldan gitme farklı yollar deneyin , hem hayatına hem hayatınıza renklerde oluşan bir gök kuşağı greni çek bunun içinde kızlardan yardım...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılALTTAN ALMA SAKIN. BUNCA ZAMAN HEP KIZLAR EZDİ SİZİ. GERÇEKTEN BEN BÖYLE BİR İNSAN DEĞİLİM VE ETRAFIMDAKİLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORUM. KIZ REGL DÖNEMİNDEDİR ERKEK ALTTAN ALIR, KIZ HASTADIR ERKEK ALTTAN ALIR. EEE ERKEK NE ZAMAN BU İLİŞKİDE ROLÜNÜ OYNAYACAK? KIZ KAFASINDA BİTİRMİŞSE SEN NE YAPSAN KAR ETMEZ. EZDİRMEYİN KENDİNİZİ YA. VALLAHİ AĞIRLIĞINIZI KOYUN!!! BÖYLE DEVAM EDERSE AYRIL GİTSİN. AMA SEN AYRIL HAA :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulursun kolay o.
Bence ona çok güzel bir süpriz hazırla ve onu romantik bir şekilde evine çağır kurulu masayı görsün süsleri püsleri herşeyi çok mutlu olsun sonra çıkar kemerini katla ikiyle kırbaçla kendine gelsin
11 Yorumlabence ayrlmak istediğini belirt.hemen kabul ediyosa zaten bitmiş demektir öyle değilse.bişey için tavır yapıyor olabilir
15 Yorumla
+1 yılHocam dikkatli olun, başka birisi aklını çeliyo olabilir. Kız da kaptırmıştır kendini, ilişkinizi bir sorgulayın derim.
03 Yorumla- +1 yıl
Bunda bilemicek bişey yok hocam, kız gitmiş yani. Zaten aşk heyecan falan bitmişse ne yapsanız geri döndüremezsiniz de ama işte, neyse geçmiş ossun.
dostum alttan alma öyle ilişkimi olur:) kaçan kovalanır ayrıca..sen alttan aldıkça üstüne gelmeye devam edecektir.bu kaçınılmaz..
07 Yorumla- +1 yıl
bak canım böle düşünüyo olabilirsin, duygusalsındır, yaşın küçüktür anlarım.. ama öyle bir dünya yok güven bana, hiçkimse vazgeçilmez değidir.. herneyse konuya dönersek, sen böyle düşünüyo olsan dahi bunu bu kadar karşı tarafa belli etme, korkutup kaçırma.. insan zor olanı sever kolay olanı değil unutma..
- +1 yıl
ters davran demek istemedim ama ayarı vermeyide bil artık 3 senedir çıkıyomuşunuz, hep ezilen tarafsan zaten bu kız seni yakında terkeder, hemde kendini ezen, çok da umursamayan rahat bırakan bir adam için.. bırazda bırak sorunlarınızı o düşünsün, rahat ol.. ayrıca yaşında pek büyük diil:) daha göreceğin çooook şeyler var hayatta emin ol :)
belki uzmussun onu, nedenini bilmiyorsun, ya da bir yalanini yakalamis ;)
03 Yorumla
+1 yılSor neden böyle yaptığını açıkça konuşun bir problem varsa halledin yoksa yol ver gitsin
09 Yorumla- +1 yıl
Konuşmadan bilemez. Anlat ona konuşmadan nasıl karar veriyorsun de, bitirmek mi istiyormuş sor, cidden yüz vermişsin
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla çok seviyorsun sen o yüzden olmuş bu kadar. Neyse bunun konuşmaktan başka çaresi yok, ama o seni umursamıyorsa sende onu umursama her şey daha kolay olur
- +1 yıl
Diyorum ki ölmüyorsa olmuyordur bulursun birini
- +1 yıl
O zaman inşallah düzelirsiniz :(
Kaşıntısı var belli. Acikca derdini sor. Baktin olmuyor yol ver gitsin.
01 YorumlaKölemisin lan sen kızın taktığı yok yüzsüzmüsüm çak kıçına tekmeyi bak nasıl değere biniyosun
12 Yorumla
+1 yılnazını kaprisini bilinmedik sebepten çekmek zorunda değilsin, konu neyse konuşarak halletsin
01 YorumlaVer yolu.Bende tersimdir ama sevgilim olsa boyle yapamam
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhep senmi alttan alıcaksın koysana ağırlığını seni kullanmasına izin verme zamanı geldiğinde sende onu tersle abartmadan tabi.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbisey olmaz tersle ozaten gelir
Bu aralar sinirleri tepesindedir ama sorununu ona söylemen en iyisi kırıldığını anlasın
03 Yorumlabizim de arada öyle oluyor :( söz veya nişan var mı
01 Yorumla
+1 yılvur agizina saglam bakalim ters cevap verebiliyor mu.d
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılal karşına konuş neden böle davranıyosun diye.bi sıkıntın varsa birlikte çözelim diye...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz ara ver gör bak nasıl düzelcek.
Cevap sahibi+1 yılo zaman akışına bırak, soğuk davran!
sıkıntısı var belli az sabret bazen bana da oluyor
07 Yorumlanie tersliyo bişey olmasa böle yapmaz
09 YorumlaAyrilma sogutma cabalari sanki bunlar
03 Yorumla
+1 yılbitirmiş kafasında ayrılık çanları çalıyor.
010 Yorumla- +1 yıl
umarım öyledir dostum her ihtimali düşüneceksin ne zamandır böyle davranıyor.
- +1 yıl
al karşına konuş derim sebebini öğren böyle ikilemde kalacağına.
- +1 yıl
karışık durumlar kız kopmuş hayattan senide sürükler yanında dostum
- +1 yıl
biraz daha devam et baktın devam ediyor bırakmanı istiyor büyük ihtimalle o zaman
- +1 yıl
soğutmaya çalışıyor seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiz biteli çok olmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini kandir
Fazla yüz vermişsin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlttan al ya da yol ver gitsin...
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem