Aşk İlişkileri Seven kız arkadaş kalalım dermi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Problemlerim var deyipte psikolojik Güncellemeler+1 yıl Bilmiyorum artık ilişki düşünmüyorum dedi. Instagramda da ekli Seven kız arkadaş kalalım dermi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eylüldes Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl arkadas kalalım demek hayatıma biri girebilir yani her an hersey olabilir kalma arkadaş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Artık ilişki düşünmüyorum dedi ama Instagram da ekli Yorumla
BLACKQUEENGRANDE Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Sadece bir şekilde diyebilir oda karşı taraf sevmiyordur bu yüzden onun yüzünü görememektense arakadaş olarak kalırım daha iyi mantğı ile arkadaş kalmak isteyebilir. Onun dışında ihtimal dahi vermiyorum... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi karşı taraf seviyor olsa Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sen onun seni sevip sevmediğini bir düşün bence 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki diyelim seviyorum Yorumla cancancanmaço +1 yıl Sen değil o seni seviyor mu diye düşün. Seven biri arkadaş kalalım der mi sence Yorumla Soran +1 yıl Demez aynen 😔 Yorumla cancancanmaço +1 yıl Yol ver gitsin Yorumla Soran +1 yıl Asıl sıkıntılıyım ınstagramda ekli çıkarmıyor da Yorumla cancancanmaço +1 yıl Sosyal medyayı fazla takmamak lazım. Alticustu sosyal bir ağ Yorumla Soran +1 yıl Girmem bundan sonra çok Habire fotoğrafini atıyor Yorumla
engineer0651 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Inanmayinnnn 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Amacı ne olabilir Yorumla engineer0651 +1 yıl Belkide ciddi anlamda söyledi ama kesin birşey diyemiyoruz sonuçta o bir dişi Yorumla Soran +1 yıl Asıl sıkıntı ınstagramda ekli çıkarmıyor da Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Demez 1 3 Yorumla herooo +1 yıl yine sen yine eksiler kardeşim ne bu böyle Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla herooo +1 yıl @cehennemdekivodka ya dedim üstad Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
arkadas kalalım demek hayatıma biri girebilir yani her an hersey olabilir kalma arkadaş
Artık ilişki düşünmüyorum dedi ama Instagram da ekli
Sadece bir şekilde diyebilir oda karşı taraf sevmiyordur bu yüzden onun yüzünü görememektense arakadaş olarak kalırım daha iyi mantğı ile arkadaş kalmak isteyebilir. Onun dışında ihtimal dahi vermiyorum...
Tam tersi karşı taraf seviyor olsa
Sen onun seni sevip sevmediğini bir düşün bence
Nedenki diyelim seviyorum
Sen değil o seni seviyor mu diye düşün. Seven biri arkadaş kalalım der mi sence
Demez aynen 😔
Yol ver gitsin
Asıl sıkıntılıyım ınstagramda ekli çıkarmıyor da
Sosyal medyayı fazla takmamak lazım. Alticustu sosyal bir ağ
Girmem bundan sonra çok Habire fotoğrafini atıyor
Inanmayinnnn
Amacı ne olabilir
Belkide ciddi anlamda söyledi ama kesin birşey diyemiyoruz sonuçta o bir dişi