Dün erkek arkadaşımın takip ettiği açık saçık bir kız yüzünden tartıştık. Mahalleden kız kardeşim gibi deyince daha da bir sinirlendim siliyorum hemen dedi sildi. Ama ben nerden tanıyosun kız kardeşim diyemezsin bu kıza deyince bana direk hadi ordan git dedi. Hatta öyle bir hadi ordan git ki bir daha dönme dedi. Ben de doğal olarak ayrıldım. Tek isteğim var geri dönsün aynısını yapıcam ona. Sizce pişman olup döner mi
Güncellemeler
+1 yıl
S. git dedi yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İş işten geçtikten sonra akılları başlarına geliyor
Ben de açık saçık kızları takip ediyorum ama arkadaşım oluyorlar genelde ya da eskiden kalmış oluyor bence fevri davranmışsın
Çok zor bir ihtimal hatta yakında o kızla sevgili olursa sen kafayı yersin
Sen geberirsin
Olur ogle bir olur ki
Deneyimledin mi bunu nerden biliyorsun
Sen adami biktir biktir baskasi aldiginda cok pisman olcksn geride getiremiceksn sildiyse uzatma bacim dir dir yapinca adamlar kacio sildiyse tamam sinirlenince erkekler cok ters konusur hmn ayrilmam mi lazim bir yaparsin iki yaparsin ucuncude adam. arazi olur bak demedi deme
Beni s. git diye başkasına yollayan o. Asıl o beni başkasıyla görünce pişman olsun
Walla bacim gecen dir diri cok yaptim s.. ktri cekti sinra geri geldi bu laf artik dirdira dayanamiyorum demek
Lan bizde açık erkek görseler namus bile bırakmazlar. Çeksinler bir zahmet o kadar dır dırı
Ogle iste bacim kizlar yaparsa sikinti bu degismicek bu dudunce silmis zaten sogutma adami kndinden
Valla ayrıldık zaten. Bir süre üzülür önüme bakarım ben. Onun gibi saygısızları çok gördüm
Hepsi ayni deyim. sana agizlari bozuk bunlarin sinirlenince gozu gormuyor hani silmese neyse silmis zaten
Döner ama kabul etme
Olmaz