Arkadaş olarak görüyor ama beni kıskanıyor gibi?

Kısa geçicem dostlar. Şöyle diyeyim size benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hep birlikte takılırız her gün mesajlajırız. Ondan çok ama çok hoşlanıyorum yaklaşık 5 ay önce ona açıldım beni arkadaşı olarak çok sevdiğini ama sevgili olamayacağımızı söyledi. Bir süre daha böyle geçti ama ben ondan bir sn bile vazgeçmedim. Bende ona bir oyun oynamaya karar verdim. Benden hoşlanan bir kız var hoşlandığım kız onun benden hoşlandığını biliyor hep onun esprisini yapardı bende sırf onu sinir etmek için onla kahve içtik numarası yaptım çok fena bozuldu, belli etmemeye çalıştı. Aslında içmedik hiç bir kızı başkası için kullanmam. Sonra bir süre daha böyle geçti, sonra bir ay sonra sevgili olduğumuzu söyledim onla çok fena bozuldu hiç bir şey diyemedi neredeyse. Ama öyle bir şey olmadı sadece onu sinir etmek ve kıskandırmak için söyledim. O ise sevginin böyle bir şey olmadığını falan söyledi bir süre sonra herşeyi itiraf ettim sırf onu kıskandırmak için yaptığımı söyledim ve bana şu anda trip atıyor sizce bu kız beni seviyor mu ya da onu nasıl kazanabilirim bu arada genel olarak yakışıklıyım boyumda uzun. Şansım var mı onu çok seviyorum
Arkadaş olarak görüyor ama beni kıskanıyor gibi?