AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
bence direk ayril, bu is bitsin, insanlari bu duruma dusurmeye ne hakkin var?
3 gundur soguk davraniyorum hicbir seyden haberi yok canim bir seye sikildi saniyor dedi ne oldu ailevi mesele falansa anlatmak zorunda degilsin onun harici biseyse anlat falan yok bisey dedim ben de ne diyeyim.. bugün ya da yarin konusucam
insan evladi bir cocukmus kardes, yazik olmus
Ben hayvan evladi miyim shjsgsshsj
Son durum nedir? İnsan evladı
Anlattım, senden hic beklemezdim bir daha konusmayalim dedi
iyi yani boştasın şimdi :)
Ne alaka şimdi
Hala sevgilim mi diyorsun o halinle?
Derin kösele derisi olmasaydı utanırdın?
Evet diyorum. Sevgilim demesem eski sevgilim mi diyim o zaman madem eski hala ne soruyosun diyeceksiniz.
Sormayacaksın kızım, adam gibi itiraf edip başını öne eğip çıkacaksın ve de o utancını içinde yaşayıp bir daha aynı hatayı yapmayacaksın.
Tamam söylüyorum.
Dürüst olduğun kadar insansın, hatan kabul edildiği kadar seviliyorsundur.
ama tek taraflı bakıyosunuz az ihitmalli olsada görmemme olasılığıda var sss :D
Bir daha içmeyeceksin öpüşmeyeceksin olacak bitecek. Ne yapsa yeridir de.
Onu kaybetmek istemiyorum
O zaman bir daha içme sende ona uy. Ve onun bunları görmemesi için arkadaşlarından rica et ve sildir resimleri. Aklınızı başınıza toplayın biraz.
Ortamdakilerin yarısını tanımıyorum büyük ihtimal bizi sevgili falan sandılar.
Videoları çeken kim
6-7 kişiydik 2 kişiyi tanıyorum (biri arkadaşım biri sevgilimin arkadaşı) onlar dışında biri çekmiştir bilmiyorum bana arkadaşım gösterdi sonradan
O arkadaşına sor nerden bulmuş işte. Bir şekilde kaynağa ulaş ve sildir. Sende uslu dur.
evet haklıı senn yolun belli zatenn..cocuk yol bari verse sana
İçkiliydim diyorum anlayamıyorsunuz herhalde.
ickilyken yatsaydın ne olcaktı hanfendi sacmalayıp durma o hale gelmeseydinn
Senin gibi ciğeri beş para etmez kaşarlar sayesinde bu ülkede erkeklerin kadınlara güveni kalmadı a.q
deki bide sevgiline arkadaşının ne kadar şerefsiz olduğunu sana kanıtlamak istedim bana atladı de
İyi saçmaladın he
senin kadar değil emin ol
öyle bişey demem için karşımdakinin ileri seviyede gerizekalı olması gerekiyor
sana benziyosa sorun yoktur bence :)
:ddd
hadi get az ötede oyna
arkadaşımın sevgilisiyle öpüşen ben olsaydım sana gerçekten hak verirdim ::)
sus lütfen moralim bozuk
benimde moralim bozuk bana gerizekalı dedin ağlıyom ben şu anda hayvan :)
ben ciddi ağlıyorum lütfen üzerime gelme
bence git kendin söyle başkasndan duyarsa daha kötü olur sonrada ayrıl bence
ya söyledim zaten.
yazııkla sonuç noldu peki
ilk cevap vermedi yazdı yazdı sildi dedim bir sey demeyecek misin ne diyebilirim ki sana dedi. senden hic beklemezdim elim titriyo su an yazamıyorum falan dedi. en son da bir daha konusmayalim kendine iyi bak dedi
terbiyeli çocukmuş ha ben olsa hakaret eder suratına kapardım telefonu :)
İçki şişede durduğu gibi durmuyor. Yapacak bir şey yok ortalık karışmadan bir bahane ile ayrılacaksın, videoyu görürse çok tatsız şekilde ayrılırsın.
Anlattım her şeyi
Peki o ne yaptı.
Sana ne diyebilirim ki dedi
Çok ağır konuşmuş, sonrasında berabermisiniz.
Dalga mı geçiyorsun
Hayır dalga geçmiyorum. Anlayana çok ağır konuşmuş.
bir de senden hiç beklemezdim dedi
Çok sevdiği belli. Unutup devam etmeye mi ayrılmaya mı meyilli, ayrılmasada bu olay sürekli kafasında yer edebilir.
Bilmiyorum ki en son dun konustuk fazla konusmak istemiyor gibi geldi.
Baktın sevgilin duydu yol verdi sana, sende arkadaşına yanaş. Bu saatten sonra zevk almaya bak hacı :D
Yorumları okudum da, çocuk çok yakın arkadaşıymış sevgilinin. Çocuğunda * senin de * diyesim geldi içimde.
De içinde kalmasın
Senin yaptığın oldumu mk, sevgilin içip içip senin yakın kız arkınla yiyişse, sonra onu sana sölese kafa iyiydi ama baya sağlam kızmış der gibi mantıklı geliyo mu kulağına. Ayrıl sen o çocuktan soğudum filan de.
Olmadı..
Aferim.
Sizin gibilere lanet olsun öğrensinde bassın tekmeyi onun arkadaşınında arkadaşlığına s*** ulan ne hallere geldi be insanlar
Sarhoştum diyorum normalde öper miyim çocuğu
Ağzına iç o zaman bizde sarhoş olduk zamanında onla bunla yiyişmedik.İstek varmış demekki alkol bilincaltini harekete gecirmis
aynen istek varmış demek ki. ama hiç düşünmemiştim onunla öpüşmeyi.
İÇME SENDE ARKADAŞ
BANA BÖYLE YAPILACAK VAR YA UFF DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM NASIL SİNİRLENİRİM
Ne bileyim böyle bişey olacağını?
Yav birde videonu çekmişler kim bilir ne yaparlar onlar var ya.Adam görse kahrolur.
Farkındayım. Bir de çocuk çok yakın arkadaşı.
Senin yerinde olsam bu saatten sonra içkiye tövbe ederim bir daha agzıma sürmem.Yanlış anlama ama ufakta olsa bir bela nusibet gelmiş.O çocuk söylerse ne olacak arkadaşın ne diyecek.O çocuk da belki demez demeye utanır.Sonuçta en yakın arkadaşı
Sen tam bir kasarmissin sekerim sevgilin yok senin ne isin var orda
bilinc altin harekete gecmis senin genis insanlar :)
Dua et ben yokmuşum o arkadaşının yerinde.Öpüşürken ellerim kollarım rahat durmaz benim.Hemen fermuarına inerdim :))
uzun uzun öpüşmüş bir de azıcık öpüşseydin bari :D o kadar mı istekliydin:D
Ne biliyim hatırlamıyorum da uzun öpüşmüşüz dil falan atmışım rezillik
ohaa sen de az değilmişin kız :D
Anlatsalar inanmazdım bir de cocugun suratına nasıl bakıcam ya arkadasım :/
nasıl oldu bir anda peki. oturur dururken kim kimin üstüne yürüdü. bunu da hatırlamıyor muusn? ya da o dudaklarına yapaışırken kendini geri çekmedin mi öpmesi hoşuna gitmiş olmalı ki uzun süre devam ettirmişsin. sevgilinin de o ortamda olması aşırı derecede rahatlık vermiş sana:D
olmaması pardon*
Hatırlamıyorum da yakın kız arkadaşım da aynı ortamdaydı ben kendime çekip öpmüşüm öyle söyledi
tahmin etmeliydim zaten.. aman yaa bence ne yap biliyor musun olan olmuş sevgilin de terk mi edecek ne yapacaksa yapsın. istemeyerek de olsa öpmüşssün çocuğu pişman olacağına bari adam akıllı birriyle aldattım de gururlan kendinle:D yoksa bu salaklar inşallah sevgilinin haberi olmuştur der durur canını sıkar. sen birdaha olsa birdaha yapardım de hahaha:D
Ahaha ya olan oldu zaten söyledim ona da :/
üzülme ama elinde olan bir şey değil ki. ama şu huyun çok hoşuma gitti düşünüp de kahrolacağın yer de bu olaydan bile gülmek için kendine bir pay çıkarıyorsun :) en iyisi de bu bence.
Üzülsem de bir şey değişmeyecek boşverdim o yüzden :)
yerim seni canım yaa
yemem o zaman :D
Ahaha çok tatlısın :D
Midem bulandi ikinizdende okurken.sizin gibi ahlaksız kişilere lanet ediyo insan
ne yaptık ya. asıl ben senin gibi kişilerle aynı dünyada yaşamak istemiyorum. şaka da mı yapmayak:D
Lanet et bize :* Ahaha ya
manyak yaa:D böcüğümle aramıza girme hem :*
Aynen :*
kıskanç kendisi yapamıyor diye yapanları kıskanıyor ahaha:)
tanımak istiyorum seni şeker şeyy :)
Bence sevgilini terket ve o öpüştüğün oğlanla devam et.
Öpüştüğüm çocuk arkadaşım
Niye 1 başkası değil de o hiç düşündün mü? Sarhoşken insan bilinçaltında yatan fikirlerle hareket eder. Senin bilinçaltında o çocukla 1 şeyler yapmak yatıyor diye düşünüyorum ki sevgilinle 1 takım uyumsuzluk veya sorunlar yaşıyorsunuz.
Hiç düşünmemiştim onunla bir şeyler yaşamayı, ama olmuş yani ben de kendime inanamadim.
Bak gızım :) Bu işleri zaten bilinç düşünmez bilinçaltının fırlamalığı.. :) Muhtemelen o kişiyle uyumlu olacaksınız. Dene gör. Zaten şu an ki sevgilinle de yolunda gitmeyen 1 şeyler var seziyorummm ;)
Söyledim zaten ayrılmış olabiliriz okudu ama cevap vermedi.
Len o hıyar ayrılmazsa sen ayrıl. :) Mk sevgilim gitcek başkasıyla öpüşcek ben de ilişkiye devam mı etcem. Yeni çocukla dene..
Hiçbir şey yazmadı ben de dedim bir şey demeyecek misin. Ya ben sana ne diyebilirim ki senden hiç beklemezdim dedi.
Eee şimdi noldu ayrıldınız mı?
sevgilin olmadan içmeye gitmek zaten yanlış bir davranış
İçkiye karşı yani gelmezdi zaten
o gelmese bile bazı konularda dikkatli olman gerekmez mi..insanlar bunu baskılamak olarak algılıyor ama dikkat etmek lazım bak ne oldu şimdi...istemezdin değil mi böyle olmasını
valla öğrenir diyosan senden öğrenmesi daha iyi.. ama bide yakın arkadaş diyosun ikinizi de siler büyük ihtimalle
yakın arkadaşı zaten benim de arkadaşım. ona hiç o gözle bakmadım nasıl böyle bişey yaptım anlamıyorum.
yok zaten sana yollusun şu bu demiyorum ama bazı hatalarında bedeli ağır yani istediğin kadar iyi niyetli ol benzer bişey yaşasan senin ki tek gecelikti sarhoştum hayatım dese kabul etmezdin değil mi? erkek için ne kadar ağır olur sen düşün. hem madem kendi aranızda çekmişler videoyu duymasından niye korkuyorsun ki
korkuyorum çünkü en yakın arkadaşı söyleyebilir ya da ortamdakilerin çoğunu tanıyo zaten bir şekilde duyar bunu.
kız arkadaşım gelip böyle böyle oldu dese kaldıramazdım çünkü hata bir tane değil, öte yandan söylemesen de kendi duysa iyice kötü olur birde enayi yerine konmak var herkesin bilipte söylememesi yani karar seni her türlü iş yaş
sısede durduğu gıbı durmuyor anırm...ama merak etme ekndı sıcmıyor dıye senın o satte ıckılı bı mekana gtmen musade eden bı erkek baya bır genıstır onun ıcn sorun olcagını sanmıorm...
Öğrenmeden anlat, eğer sen anlatmadan öğrenirse emin ol daha çok sinirlenecektir.Umarım seni affeder ve sende bir daha böyle bir hataya düşmezsin.
Nasıl anlatabilirim ki bunu..
Bilmiyorum, çünkü daha önce böyle bişey yaşamadım.Ama bir yolunu bul anlat senden öğrenmezse daha çok sinirlenir dediğim gibi.
İnsan sarhoşken yaptigi söylediği şeyler sarhoş odunundan dgil sadece cesaret veriyor
lanet olsun sana ve senin gibi içen gerizekalı insanlara.
İçki boşuna haram olmamış , haram'ı bile başka haramla karıştırabiliyor
Aynen bak nelere yol açıyor
video full izle 1080 p izle 720 p izle değildir inşallah :D
o kadar net degil :D
Şişede durduğu gibi durmuyor dimi. Sana ne yapsa sevgilin haklı çünkü hakediyorsun
Evet hak ediyorum
bu yaptığını ne kadar örtbas etmeye çalışsan da bir gün o gerçek oraya çıkacaktır
Ne örtbası ya söyledim zaten
Tam olarak ne söyledin peki?
Anlattım işte olayı
Videoyu felan görmedi dimi
Hayır
Görürse kötü olur heralde
Görse de şaşırmaz artık söyledim sonuçta
O zaman sorun yok. ama o sahneyi pek beğenmez
doğal olarak.
Geçmiş olsun o zaman
Vay arkadaş sonra niye adımızı çıkarıyorlar diyolar
Adımı çıkaracak biri değil
Içki neden kötü bir icecek biliyormusun?
Insanları kontrolden çıkardığı için bırak opusmeyi
Cinayet de işlesen haberin olmazdı nokta
SIÇSIN İYİ OLMUŞ A.Q BOK MU VAR EŞŞEGİN BAŞINI İÇ NE BULYON SU İÇKİDE
Shjshjssjsjs ne bağırıyorsun
KIZIM SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR
Şşş sakin ol
bence sen sakin ol akıllı ol bida öyle yerlere gitme o pis şeyede bulaşma
dert edecek bir şey yok. sonuçta eşin kocan felan değil. sadece sevgilin. olmuş bir kere çokta üzerinde durmaya gerek yok.
Ayıp be ayıp sizin yüzünüzden kız arkadaşımıza güvenemez olduk.Bu nasıl iştir biri der sevgilim yurtdışındayken başka biriyle yattım biri der öpüştüm ne iş bu arkadaş.
Bilinçli olarak yapmadım bunu
Yapmıcan işte herşeyin bir sınırı olcak.Sevgilin direk terk eder.Ben olsam 1 dk durmam.O arkadaşımında benden çekeceği vardı.
Terk etmeli zaten ben vicdan azabı çekiyorum sürekli mesaj atıyor soğuk cevaplar veriyorum diye. Söyliyim de kurtulayım.
Al işte sora niye erkek bayan dövüyo kafana balyozla vursa haklı mk haksızsa söleee yuh yaaa.
Haklı evet
ne kadar onursuzca.kendini kaybetcek kadar içmemelisin.
Olan oldu ben cidden inanamadım böyle bişey yaptığıma
Oda içer ve başkasını öper düdükler tamam ödeşirsiniz sizin hayatınız bu kadar basit işte
bir alkolikler bir de çok sinirliler kesin dğru söyler ve içinden geçtiği gibi davranır
zihniyete bak içmeye gitmişmiş, öpüşmüşmüş, haberi yokmuş muş mış miş ya bırakın bu ayakları
Ne ayakları :D cidden hatırlamıyorum
sanki biz hiç sarhoş olmadık, insan sarhoşken herşeyi hatırlar ama yaptıklarına engel olamaz, yani ne demek istediğimi anlamışındır. Demeki sende onu arzulamışın
Hiç bu açıdan bakmamıştım ama olabilir yani hoş biri
:)) daha sen küçüksün biraz büyü çok açılardan bakarsın
Shsjhsjsj niye ezdin:)
:) takıldım sana kızma
Peki :)
iyi alınmadığına sevindim
Kendin söyle, ilişkin bitebilirde bitmeyebilirde zaten ne bulursunuz ki şu içki de
Ya bir de yakın arkadaşı.. Nasıl söyleyebilirim ki.
Bilmem ama kendi ögrenirse sana inanma ihtimali sıfır
Çocuğa 3 gündür falan çok soğuk davranıyorum neden böyle yapıyosun diyip duruyor direk söyliyim mi mesela birazdan falan?
Söyle gitsin
:)) YAZIK SANA KARAKTERSİZ İNSAN :)) BELLİ YANİ SENİN AMACIN seks YOKSA ÖYLE ORTAMLARDA BULUNMAZDIN MK FALLİĞİ
Salak mısın sjdksjdsd Eğleniriz diye düşünmüştüm ilk defa içmeye gittim zaten amacım seks olsa 4-5 kızla ne yapayım orada
He amınakoyayım işim gücüm yok gelmiş yalan hikaye anlatıcam. bir de caps lock kapat mal gibi gözüküyosun
Yaw yasları 8-10 arası azgın piçleri almasalar buraya iyi olrdu
Sen sus ablası
ablası :DD yas kaç senin çckk
Kullandığın 'w' den bile çocuk olduğun anlaşılıyor burada oyalanma bence.
herkez cocuk oldugunu anladı
sevgilin olmadıgı içkili ortamda senin işin var gerizekalı iyiki seks yapmamıssın ya seks yapsaydın ne olurdu
Ya koptu zaten olay sevişebilirim o çocukla nasıl olsa ayrıldık
o zaman benimle seviş ya onunla neden sevişiyorsun :)
senin yaptığına neler derdim ama onu bile hak etmezsin..
karakter çok önemli bir organdır aslında bilir misin?
iyi bari sadece öpüşmüssün başka seylerde olabilirdi :D
Bence çocuğun Günahına girme yol ver gitsin çünkü sen onun için zaman kaybı sın
Evet ya ona yazık oluyo
lan salak naptın sen :)) verdin mi yoksa çocuğa lan :)
Bu ne biçim bir üslup shhdjdjdj Yok sadece öpüşmüşüz
benim başımada aynısını geldi
ama ben yatmışım çocukla hiç hatırlamıyor
sabah bir uyandım çıplak yanımda biri yatıyor asdaasjjdfdj
sonra sevgilim öğrendi tabi olayı...benle yatan piç gidip anlatmış ona...
Oha ya hsjsjsjs Ben direk söyledim ya saklayamam
en iyisini yapmışsın
seninkide salakmış bırakonları gel sen oyy
Maazallah sn boraz daha fazla icersen wyvah eyvah durumu ucuznatlatmisin ya sevisseydin:)
Öf baya dil atmışım ya rezillik
Oldu olcak sevisseymisin bence kesin ayrildiniz bil hatta ama sevgilinle bisi yasadinmi
Hayır o konulara biraz mesafeli. Belki onunla sevişsek böyle olmazdı
Sen biraz fazla aclasmisin baska bir erkekten tatmin olmak istiyorsun bunu gosterir bu
olabilir ya
Bunun basit yolu var telefonda dene ya da konus yoksa sen asikdegilmisin bence rahatlasan oda gecer
Videa sevglne gitti
Anlamadım söyle mi diyorsun?
Artik ayrildiniz bnce soyle guzel fircani ye sonra sevisebilcegin birini bul
Sonucta sen istekli ve arzulu bir kizsin
3 gundur cok soguk davranıyorum bir suru mesaj attı anlat bisey mi oldu ailevi falan mı canın mı sıkkın falan diye. yok bisey diyip duruyorum direk söyliyim mi ya napıyım
Senin gibi bir vaka geldi gecen banclinige bence soyle yoksa kotu olur durumun
online su an yazıyorum o zaman
Bence istanbuldasan binclinige gel bu psikolojik sorun olabilir senin icin
Ne psikolojik sorunu ya abartma
Abartmiyorum
Ickı kotuluklerın anası derken bunumu kastetmısler acaba
görmemesini sağla video kimlerde varsa sildirmeye çalış :)
Söyledim ya
ozaman sevgilinle konus anlayış göstermesse her iki taraftanda uzaklaş :)
Konuştuk
eee ne tepki verdi?
Senden hiç beklemezdim dedi
sonuç olarak öpüştüğün çocukla çıkacaksın birgün eninde sonunda öyle gözüküyor.
Olaydan sonra hiç konuşmadık onunla.
aşağıda yorumlara baktım kızın biride yatmış yani bu olaylar bu kadar kolay mı anlayamıyorum..
içinde ona karşı birşey varmış belkide arzuladın işte içki içince açığa çıktı.
peki şimdi gelse öpüşürmüsün asıl soru burda?
Bilmiyorum
bir kere kendini kandırmaktan vazgeç sarhoştum felan sen bile bile iradeli olarak öpmüşsün ve erkek arkadaşınıda gram sevmiyorsun o çocuğu seviyorsun..hoş biri demişsin birde daha ne desem bilemedim çocuk sana dokunmamış bundan sonraki hayatında onun gbisini çok ararsın çünkü çoğu birşeyler yaşayıp seni terk edecek
Evet hoş biri ama erkek arkadaşımı seviyordum
sevgi bu değil, içki içince içindekiler ortaya çıkmış.arkadaşın buna dur demeyip öpmüş ha bugün seni öpen yarın başkalarını öper..
zaten seninde umrunda değil gibi ama hayat kısa zaman az birgün 30 a geldiğinde aile kurmak istiyorum dediğinde çevrende hiçbir kimse olmadığında o kaybettiğin sevgilinin değerini anlarsın dicemde aynısı bana olsa sevgilin ben olsa numaramı değişirim herşeyimi..çünkü iraden yok
Sevmesem niye 1,5 yıl birlikte olayım? Arkadaşıma hiç o gözle bakmadım o da alkolluydu zaten o sırada
bağımlılık olmuştur, arkadaşın gibi olmuştur kopamamışsındır..alkollüsünüz öpüşüyorsunu videoyada çekenler var çok enterasan birşey.
ben çağdaş biriyimdir fakat sevgilimin böyle durumunu öğrendiğim an ha ölmüş mezara gömmüşler ha ayrılmışız yaşayan ölüdür yani benim için, sevgilinin affedeceğini sanmam dindar da demişsin.fakat bu olay aslında dindar çağdaş olayı değil.aynısı sana karşı yapılsa ne hissederdin
Ben de kötü hissederdim. Söyledim zaten affedecegini düşünmüyorum
söyledin cevap yok mu?
hayatınla yargılamak istememde hayata bu kadar hızlı başlarsan erken çöker hayatın zevklerinden erken emekli olursun benden demesi..
ayrıca ileride kiminle sevgili olursan ol, bu çocukdan ayrıldığın için pişman olacaksın çok az benzer bir durumda ben ayrıldım, biliyorum ki kız birgün pişman olacak ama söyleyemeyecek bile çünkü ne kadar agresif inat biri olduğum belli
Söyledim cevap vermedi dedim bir şey demeyecek misin ne diyebilirim ki sana dedi
affetmemiş kısaca ki haklı ben olsaydım herşeyimi değişirdim seninle irtibatı keserdim bence yaşam tarzına uygun birilerini bul ama yaş ilerleyince doygunluğa ulaşınca fikirlerin değişince asıl pişmanlığın o zaman..
Affetmesini beklemiyordum zaten.
belki 5-10 yıl sonra çok pişman olacaksın.
Belki.
sanırım herkes fazla üzerine geliyor mutsuzluk var gibi içinde..tamam herkes hata yaparda bu çok fazla ne bilim yorumlardan bakıyorum espirili gülen saf bir kız gibi ama gerçekte öyle değilmişsin :)
işte her zaman o "belki" insanın başına geliyor ne zamanı geri alabiliyor ne yaptıklarını yolun yarısına geliyor yarısından sonrasınıda ölene dek ya yalnız ya da sen şunu şunu yaptın diye yüzüne laflar çarpılarak geçiriyor
Gerçekte nasıl olduğumu buradan anlaman imkansız
şu durum sence yeterli bir kısas değilmi
tüm kızlar arkadaşlarıyla içki içip eğlenip delicesine öpüşüyorlar mı?
öpülen öpüldü diceksin doğruyu alkolü fazla aldım diyeeeeeeee anlar seni belki alkol kötü işte:D
Biraz dindar biri. söyledim de anlayışla karşılamasını beklemek çok saçma olurdu zaten
hadi ya zor senin iş zıt kutuplarsınız
Çok iyi biri aslında anlayışlı falan ama bilmiyorum zıt kutup değiliz pek. Ben musluman degilim ama sorun etmedi mesela
hataydı dersin işte sonuçta bilerek sevmöiş
vıdeoyu sıldırdınmı barı fenomen olursun yoksa)))
,
Sildiricem
hadı kolay gelsın
boyle seylere dıkkat et yoksa hayatın mahv olur
video yu ortadan yok et ve oradaki herkes ile tek tek konuş
ben sana birşey diyimi agzını burnunu kırsa neden öldürmedin beni diye sorabilirsin :D
ya ben ne diyim gram güvenim kalmadi artik kadinlara
tek suçlu ben değilim en azından. çocuk da baya öpmüş yani. ama öğrense cidden kan beynine sıçrar bir yanda sevgilisi bir yanda en yakın arkadaşı.. bilinçli yapmış olmasam bile çok pişmanım.
SİKTİR GİTTTTTTTTT
arkadaşınla konuş bir sorun çıkarsa izahını yaparsın..
İçki bütün kötülüklerin anasıdır diye boşa dememişler...insanı her zaman rezil etmiştir...
Simdi bu olay bir kızla mı yaşandı?
Hayır erkek
Ne Aşağılık İnsanlar Olmuşsunuz Böyle !
Niye tüm kelimelerin baş harfleri büyük uzun zamandır böyle yazıyosun dikkatimi çekti
Cümleler Düzensiz Gibi Geliyor Gözüme Küçük Harfle Yazınca :)
Saçma :D
Bu Senin Düşüncen.
Bence sevis o cocukla daha iyi adini koy bari :)
Ayol ruhumda var anacim napiyim de
skdkdjskjskdjfskd
:Dene bence :D
bir şey olmaz bide o öper gönderir
Ahaha güldürdün :D
öpüşmekle kalmamıştır o :D:D
Ya baya eğlenmişler videomuzu falan çekmişler dil falan atmışım ya rezillik..
içki insanın gerçek kişiligini ortaya çıkarır bir insanın ne mal oldugunu gerçek duygularını ögrenmek için sarhoş etmek lazım seninde ne mal oldugun belli olmuş işte içince çocugun peşini bırak senden daha iyilerine layıktır ;)
Kendimi kaybetmişim. Ya cidden kendime inanamadım.
Bahane güzel tutar bence
aman boşver erkek mi yok şekerim:)
sevgiline durumu anlatmalısın