Benden 10 yaş büyük. Kız değil kadın diyelim
Son 3 güne kadar sürekli mesaj atıyordu
Mesajlaşırken sen takılmalık mı arıyorsun falan diyordu. İşte benim yaşım geçti sen daha küçüksün ben senin ablanım falan diyordu
Hiç yazmadım hep o yazıyordu. Mesajlaşırken açıkçası ben cimsel takılmayı daha çok seviyorum deyince ilerde mutsuz olursun diye paragraf attı peki dedim görüldü attım
3 gün o da yazmadı sonra instagramdan komik video attı bugün.
Beğendim yazmadım yine
Amacı ne neden yazıp duyurur. Kaldı ki nasıl bir erkek olduğumu da söyledim yani alttan altta bide ablanım diyor sürekli
Son 3 güne kadar sürekli mesaj atıyordu
Mesajlaşırken sen takılmalık mı arıyorsun falan diyordu. İşte benim yaşım geçti sen daha küçüksün ben senin ablanım falan diyordu
Hiç yazmadım hep o yazıyordu. Mesajlaşırken açıkçası ben cimsel takılmayı daha çok seviyorum deyince ilerde mutsuz olursun diye paragraf attı peki dedim görüldü attım
3 gün o da yazmadı sonra instagramdan komik video attı bugün.
Beğendim yazmadım yine
Amacı ne neden yazıp duyurur. Kaldı ki nasıl bir erkek olduğumu da söyledim yani alttan altta bide ablanım diyor sürekli
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
Günce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senle ilgileniyo iste konusmak istiyo ablanim demekle senin agzinj arıyor sende yok canim ne ablasi gayet güzelsin beğeniyorum demeni bekliyor mesela benden 1 yaş kucuk biri sürekli yaziyodu benimde yas takıntim var yazmasin diye abla dersin artik dedim ne ablasi falan diye atarlanmisti gercek niyetini söylemişti.. begeniyo ilgileniyo acik konus yoksa yazmaya devam edicek
Tamam da 33 yaşında kadının benimle ne işi olur benden 10 yaş büyük?
Iste onun için sorun degilki sana yazıyor o yas farkini önemsemiyor senin fikrini öğrenmek için abla zarfini atti sana iste.. acik acik konus yani yoksa devam eder
Ben kıza sürekli cimsel amaçlı konuştuğumu ve kızlara öyle yaklaştığımı söyledim ama?
evet çok mantıklı
Ayni fikirde senle ama ilk adimi senin atmani bekliyor iste anlamicak ne var bunu
Ben evlenecek yaştayım ama senin enerjin çok yüksek falan dedi Mesajlaşırken
Tamam iste acik acik yürü gitsin istiyor
Ne gitsin istiyor
Senle ayni fikirde kafada sen de istiyosan yürü istemiyosan engelle yoksa devam eder bitmez
Kız evlenme kafasında olduğunu söyledi ben cimsel dedim nasıl aynı kafada benimle?
Ya sen anlamiyonmu valla sana laf anlatmak zor cidden öyle desede öyle düşünmüyor işte agzi öyle diyor ama senle iletisimi kesmiyor niye? çünkü senden adim atmani bekliyor tamamen o düşüncede olsa konusmayi keser engeli basardı ama yapmiyor niye senden adim atmani bekliyor bak sen simdi zarf at yarin görüşelim sana geleyim de.. kadinlar biraz farklıdır
Yarın yazayım işteysen görüşelim diye o zaman aynı iş yerindeyiz
Aynen senle ayni fikirde ama ilk atagi senin yapmanı istiyor.. bugune kadar benimde karsima öyle zit düşüncede insanlar cıktı konusmayi hemen kestim çünkü konusmak görüşmek sacma.. bak zarf at benim dedigim çıkacak senle arasinda birseyler olsun istiyor
Ayyy beynim kaynadı 10 yaş büyük bide amaaaanın ulan bu sitede durdukça paronaya olacağım he. Sen rahatsız oluyorsun madem bence hiç konuşma 🙂
Neden paranoya olacaksın
o zaman yaz bakalım belki o da istiyordur
Kız kaç yaşında?
33 yaşında ne oldu ki?
Hiç evlenmemiş mi?
Hayır