Evet sorum bu..
Kaybetme korkusu olmayan sevgili nasıl davranır ?
Kaybetme korkusu olmayan sevgili nasıl davranır ?
Ufacık bir hatayı büyütür sürekli tartışma çıkartır hatasız olduğun halde hatalıymışsın gibi seni suçlayıp durur ..her tartıştığnızda ayrılık kelimesini kullanır seni yönetmeye çalışır bir tasma takması eksik kalır..yaptığın herşey gözüne batar..arkadalarına daima yüzü güler sana karşı hep asıktır ve herşeyden sıkıldım der durur..umursamaz hasta olsanda halini hatrını sormaz nankördür..bencildir..senin üzülüp üzülmemen onun umrunda olmaz kırıcı konuşur kendisini haklı gösterip üste çıkmaya bayılır..nede olsa dünya onun etrafında dönüyo..
Trip atar seni dinlemezz her istediğini yapar yaptırır hiç kaybetme korkusuyla yaşamaz aman ne yaparsa yapsın istedgimi yaparım der hiç bişeyi alttan almaz ufacık sorunlardan ayrılıkdan bahseder.
Cevap
2Cevap
Kısacasını söyliyim tınlamaz, ne yaparsan yap umrunda olmazsın,sürekli bir bahane bulup kaçmaya çalışır.
En ufak tripte sana ayrılıktan bahseder. İlişkinin efendisi odur. Seçen değil seçilendir çünkü o.
rahat davranır böyle gereksiz yere trip atar her kavgada direk üste çıkar veya çeker gider
Laf soktun sanki
Alınmıyorum ama, hissettiklerimden eminim. :)
Bende senin gibiyim ve 22 yaşındayım ve sonuç : Hiç sevgilim olmadı :))) Ama çokta takılcak bir durum değil,sen kendin gibi ol zaten rol yapma seni seven kişi bir şekilde gelir seni bulur!
Yanlış soruya cevap göndermişim kusura bakma :))
:D
umursamazz,vurdum duymaaaz :)
tabiri cazise öküz gibin.
Pek umursamaz.
Fazla umursamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar