AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Ayni sey arkadasimin basina gelmisti. Evlendikten sonrada ayniydi kocasi. Bosa giden 3 yil ve 1 cocuktan sonra ayrildilar.
Sen bilirsin hayat senin ama bence ayrilman lazim.
Sen oraya mı takıldın (neden onların ayağına gideyim)? Dışardan yabancı bir gözle bir daha bak ilişkiye...
Her şeye aileyi katmak çok yanlış, aranızdaki sorunları konuşarakta halledebilirsiniz. Hep derim üçüncü kişiler mikser gibidir.
Yol yakınken vazgeç bu işten. Evlilik yürütecek olgunluk yok bu adamda. Uzak durulması gereken üç erkek tipinden biri.
Tamamen bitirmek için vahiy gelmesini mi bekliyorsun her şey ortada işte tek seçeneğin o kişi değil önüne bak bence
Lütfen sakın devam etme ben o hatayı yaptım kıymetin kalmıyor bırak yoluna baksın kısmetin en güzeli çıkar karşına
Haklısı haksızı yok en kısa sürede nişanı at gururlu bir kadın bunu yapar
Bekara bosamak kolay ya Nisanliysa seviyor demek ki biraz empati yapin en azindan bu sekilde rahat rahat soylemeyin
@1isisin empati yaptim zaten birader
Kesinlikle ayrıl bununla evlenilmez. Evlensen kimbilir neleri anlatır.
Bu ilişkiden hayır gelmez uzatmaları hiç oynama sal gitsin
Daha şimdiden böyle olması kötü ileride daha da kötü olur
Belirli bir yere kadarını anlatması doğru ama Her şeyi anlatması doğru değil.
Ne gevşek adammış.
Sen doğru insan konusunda halâ aynı fikirde misin?
Eğer öyle ise , evlilik hayatında bol antidepresanlı günler pardon mutluluklar dilerim :)
Ya böyle birisiyle nasıl yapacaksın! Uyarayım sizden olmaz. herşeyi annesine analatan en ufal şeyi büyüten birisiyle evlilik olmaz. sen cok haklısın. bence bitir bu işi. ilerde daha cok başın ağrır
Okurken sinir oldum. bende nişanliyken aynen bunları yaşadım ama görümce versiyomuydu benimki. Senin hayatın kimse birşey söyleyemez ama kurtulmuşsun haberin olsun o annede çok sinsi benden söylemesi
sen haklısın. iş bitiyoken bitmesine iyice yardımcı ol. süründürür seni bence adam
babamdan biliyorum. oda yeni evlilerken yapıyomuş. annem nerdeyse hergün hala dile getirir ne çektim sizden bu konuda ben diye
Bu isin burda koptuguda iyi olmuş sahsen ilerisi hiç iç acici olmazdi hyrliisi böyleymiş demekki
nişanlının kendi aklı yok ailesinin aklıyla hakeret ediyor
Bence bitir kökten bir daha da ne ara ne sor. Evlenirsen daha kötü olur cünkü. Zor ol koyal değil.
İstenmeyen gelin kokusu alıyorum. Sen bilirsin katlanabilirsen devam et.
Böyle düşüncesiz pis zihniyetli insanları görünce midem bulanıyor insan azıcık anlayışlı olur böyle öküz olunmaz
O aranızda olan bir konu ben yerinde olsam acmazdim çünkü ikinize özel bir konu
Belki heveslemiyordur da ailesine anlatıyordur. İlk defa ciddi düşündüğü biriysen sen eğer
Aklını al bacım başka türlüsünü bilemem de cilveli ol ateşli ol
Ay ayni problem icindeyim suanda bende nisanliyim anasi dolduruyor surekli ama biz iyi anlasiyoruz
of bu erkekler neden çocuk gibi davranıyor çoğu zaman ya. Sen haklısın...
Neresi normal. Ailesine aranızda geçen her şeyi anlatan kişiden hayır gelmez. Sürekli araniza girerler sorunlarınız olduğunuzda ya da senin kusurlarini millete anlatır. Hayatini zehir eder.
O kadar sacma ki hareketleri her yer kirmizi bayraklarla dolu kizim gozunu ac gec olmadan
Normal değil. İkiniz arasindaki olaylar sizde kalmalı.
normal değil özeliniz olmalı yani her şey anlatılmaz öyle ailen olabilir ama bu böyle olmamalı
bunu kendi ailenle görüş normal değil ben olsam yüzüğü atarım
sen haklısın arkadaşım
gerçekten önemseme belki zor olacak
Herşeyi ailesine anlatan kişi ile ilerlemez bence gitme
Yol yakinken bitir bu isi ana kuzusu ve saygisiz bir aile hic bulasma derim
Normal olsa bu soruyu sormazdın. Bıktım artık bu ülkede kadınların sorunlarını okumaktan. Evlenmeyin kardeşim, yazık ya. Kadının değeri yok bu ülkede kimsenin yanında. Yaklaşmayın bile şu adamlara
Gitme sakın, bitmiş bu iş. İyi de olmuş yoksa evlensen bile mutlaka ayrılirsin. Aklıni başına topla, kendine yazık etme
onlarin gelmesi gerekir tabi sakin aptallik edip gitme
Senle evlenmek istemiyor
Malesef gercekler acıdır
Çok kötü, ilerde başın ağrır, kendi fikri yok ondan bundan akıl alıyor
Ne garip insanlar var ya muhattabi kes bu velet'le boşver
Nornal degil tabiki. Boyle cok kavgalarda oluyor. Evli insanlarin birbirlerine saygisi olmali. Anneni babani aileni seversin okey ama her seyi anlatmakta sacma senin nisanlinin karaktersizligi
Bence hayir gelmez ondan. Yok yakinken neyse Sen bilrisin. Benim esimde herseyi anlatiyo asiri sinir bozucu daha öncesiniwbilseydim Hic evlenmezdim bununla. Cok asiri can sIkici bir durum.
@ρɾσ_ɠαɱιɳɠ sen kimsin lan
@ρɾσ_ɠαɱιɳɠ d*fol salak
@Nur2746_ sen defol
Salak
Tabiki de gitme çok istiyorlarsa biricik oğulları benzin parasına kıyar da gelir yalvarirsa gidersin
Haklıyı haksızı boşver kaç kurtar kendini o adamdan
Bence siz evlenmeyin.
Adam mı yok kızım at nişanı
Kesinlikle ayrıl ve o aileyle görüşme. Kayınvaliden seni davet etmiş ya asla gitme. Art niyetli olabilirler, seni tuzağa düşürmeye çalışabilirler
Hakkınzda hayırlısı olsun eğer sorun çıkacaksa basında hiç olmasn eğer seviyorsan çekeceksen kabul et tercih senin
Ayağına sakın gitme sakın tenezzül edip almıyor seni bir bahane bul gitme sakın sakın annenin gücüne gider sana değer vermeyen adam annene arayıp olmuyor demiş o köpek olup gelsin unutma sen kadınsın değerlisin lütfen gitmeee🙏🌷🌷
Eğer bu huyunu düzeltmezde her kavgada böyle yaparak seni ailesine ezer evlenince daha beter olur geri çekil iyice düşün bence gitme onlara da
Herşeyi anlatan erkek net daha çocuktur, hayır gelmez nerden bulursunuz böylelerini bilmem ki.
Bu nasıl bir döngü ya Allah yardımcınız olsun ama en iyisini yapmışsın
Cahil cühela ile niye muhatap olunurki? Neden nisanlanılır? Hiçmi kafanız calısmaz.. bu adamdan hayır gelirmi? Bir an önce kurtul
Bu iliski bitmis zaten bosa vakit kaybetme... olgunlasmamis daha nisanlin. Evlensende o evden beyni ayrilmayacak ve surekli seni terk etmek isteyecek
Hayır normal değil. İyi düşün bir ömür bu şekilde devam edebilir misin?
Değil, ayrılmanı tavsiye ederim ileride çok sıkıntı olur
arkadas nısan yapmadan herseyı konusmuyormusunuz ya
Çocuk gibi şimdiden herşeyi yetiştiriyor. İlerde daha çok sorun çıkar o evlilik için olgun değil herşey aileye anlatılmaz
Otur şükret bence böyle bir beladan kurtulduğun için... Şimdiden bitmesi en iyisi yoluna bak boşver sen değerlisin kimsenin sana bu şekilde davranmasına izin verme ❤️
Hiç düşünmeden nişanı at tecrübeli biri olarak söylüyorum ailemden dolayı yani ilerde kayınvaliden sürekli aranıza girer kıskanmaya bile gider çok büyük sorunlar çıkar başını yakma
sizin ilişkinin bitmesi gerekiyor ne sen git ne onlar gelsin.
Sen haklısın bence. Nişan zaten atılmış uzatmanın anlamı yok
Ben sal gitsin. Dilini tutamayan, hiç bir şeyini tutamaz.