Merhabalar. Ben 6 aydır niaşnlıyım. Nişanlım her şeyi büyütüyor ayrılık noktasına getiriyor ve annesini aramaya çalışıyor. Daha önce elinden defalarca telefonu aldım aramasın diye sonra da ben aileme ne anlatmışım git sor diyor. Annesi her kavgadan sonra tesadüf gibi beni arıyor. O da oğlum bana birsey söylemedi diyor. En son çok büyük kavga ettik nişanlım annemi aradı biz yapamıyoruz dedi. Annem de haklı olarak tamam ben de istrmiyorum dedi. Bunun üzerine nişanlım bohçaları getirdi tek basına ailesi ne geldi ne aradı. Günler sonra kayınvalidem beni aradı beni iftara davet etti benim onların ailesiyle konusmamı istedi. Oturdukları yer köy her zaman araba yok gunde 1 araba var sadece. Oğlunun arabası var beni gelip almadılar bile. Ben neden onların ayağına gideyim ki ailesine terbiyesizlik yapmamısım. Beni ayağına çağırıyor onların gelmesi gerekmez mi? Sizce kim haklı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Sana tavsiyem yol yakınken dön...
Onların seni gelip görmeleri lazımken seni ayaklarına çağırması tuhaf...
Sende şunu deseydin beni gelip kim alacak oraya tek gelmeme ailem kızıyor tarzında hem sadece seni çağırmalari da garip hem bohçalar gelmiş geri ise onlar senin ailenin gönlünü almak zorundalar seni çağırmak nedir... iyi düşün ve karar ver bir ömür ben bununla geçirir miyim diye sor kendine? Sevgi bir yere kadar sevgini koy bir kenara aileden tut nişanlının tavırlarına kadar sorgula iç hesabını yap ilerde mutsuz olursun.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlattığına göre ana kuzusu olan bir tip ona senden hayır gelmez o anasının dizinin dibinde otursun sen de önündeki hayata bak. Kimse vazgeçilmez değildir sen haklı olduğun yerde ayaklarına gidersen ha bu hatalı kendini affettirmek için geliyor derler havalara girerler 3 kuruş etmeyen insanlar kendini euro sanarlar ve seni ezmeye çalışırlar. Erkek dediğinin ailesine bile ağırlığı olması lazım. Onun yok belli ki. Neyse demem o ki hiç konuşma sana adam mı yok be ya bak etrafına istemediğin kadar var. Ama kendine biraz süre ver toparlanman için alın yazın kimse o çıkar karşına zaten. İyi akşamlar dilerim. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...
30 Yorumla
+1 yılAnne kuzusu olabilir ama bir yere kadar sonuçta siz nişanlısınız sizin bir özeliniz olmalı kavga da buna dahil çocuk gibi annesine yetiştirmesine anlam veremedim. Yani daha evlenmemişsin nişanlısın ben sana bir düşün derim senin için evlenince daha zor olur. Çünkü her yaşadığınız şeyi annesine anlattığı durumda siz çözüm bulmak yerine 3. kişilerin olaya girmesi ufak meseleleri bile büyütür. Size tavsiyem iyi düşünün, evleneceğiniz adam gerçekten sizin için doğru adam mı diye?
20 Yorumla
+1 yılAnneni arayıp biz yapamıyoruz diyerek her şeyin içine etmiş zaten kimse bunun hakkında yorum yapmamış ama bu çok büyük bir saygısızlık kendi annesini işin içine kattığı yetmemiş senin de anneni üzmüş sana yansıtmıyor olabilirler ama ailen gerçekten çok üzülmüştür kızlarının istenmeyen gelin durumuna düştüğünü görmek bir aile için çok zor ayrılmayı düşünüyorsanız bunu ailene sen söylersin kızını başımdan al der gibi aramak nedir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
158
Cevap
115Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılTrol değilse eğer bu soru bekle ayağına gelsinler ama sen bu adamdan ne umuyorsun? Para mı, aşk mı, şöhret mi ne yani... Barışacaksan da buna değsin..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılO ne be olgunlasmamis daha o 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumun düzelmesini asla beklemeyin, nişanlınızın yaptığı şey bir evliliği bitirebilecek davranışlar ve herseyi aileye anlatan erkeğin neden olduğu bitmiş evliliğe şahit biriyim..
Henüz ortada bir şey yokken, ciddi anlamda düşünmeniz gereken bir durum bu
evlenmiş boşanmış biri olmaktan kötü değildir. Nişandan ayrılmak80 Yorumla
+1 yılKızım kurtulduğuna duâ edeceğine hâlâ araba bulsan evlerine gideceksin ya saf mısın böyle herifle evlilik mi yürür?
120 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaynana ve gelin arasındaki problemler erkeğin dengeyi kuramamasından kaynaklanır. Senin nişanlının aranızda yaşadıklarınıza bile saygısı yokki gidip anlatıyor.. bazı şeyler büyüklere anlatılmaz olay dallanır budaklanır problem çözme yetisi olmayan anne kanatları altında olan ve mahremiyet çizgisi bilmeyen bir erkek hayat kuracağın doğru bir erkek değildir.. haklı ve mutsuz bir kadın olmanı istemem.. zor bir karar vereceksin.. ve benim gözlemlediğim köylük yerlerde yaşayan ya da geleneksel yaşamı benimsemiş kaynanaların oğullarını kıskanma potansiyeli çoookkk fazla.. Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
+1 yılHepsini okudum, bu ve benzeri hatta birebir aynı durum içinde yaşanan durumlar var. Şimdi bu durumlarda olan bir erkek ve ailesi , yarın evlilikte yeni evlenen kadına hayatı zulüm eder. Bak Allah sana bu olayları göstermiş, bir sonuca ulaşman için. Gelelim iftara, tabiki onların gelmesi gerekiyor, artı bir kız neden kendi başına ulaşım problemi olan bir yere çağırılıyor? İllaki iftara gidilecekse, bir araba bulurlar gelir sadece seni değil aileni de hep birlikte alırlar ve sonra tekrar bırakırlar. Ne iftar ve de başka bir sebep hatta kötü bir haber bile duysan Sakın ama sakın gitme, bu çağrı bana her açıdan saibeli görünüyor başına hersey gelebilir. Sonrada bizim oğlana varmak için surunuyordu yalvarıyordu derler, hem sikintilara sokanlar kendileri olur hem de ortada birakanlar yine onlar , bir de şu var. Nişan konusunda hâlâ git gel yaşıyorsan hemen ama hemen ayrıl bunun için bir çok sebep var, kendini aileni seviyorsan yayınlarına umutla bakmak istiyorsan lütfen ayrıl ondan.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Her şeyi anlatması, normal değil...
Zeka çok önemli. Ana kuzusu eşten hayır gelmez...60 YorumlaSiz nişanlınızın ailesi ile nişanlısınız, bu durum düzelmez ileride sizin için daha yorucu bir düzeye ulaşacaktır. Nikah kıyılmadan karşınıza alıp ciddi seviyede konuşup çözüme ulaştırın. Olmuyorsa ayrılmalısınız.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1) Halen daha görüşmen yanlış.
2) Seni böyle uzak yere davet etmelerinin altında art niyet olabilir. Bu kadar iyimser olma.
3) Davet etmiş olması bile olmaması gereken bişey bide sen onlar benim ayağıma gelsin diyorsun.
Birinin hayatından çıktıysan aileyle görüşmek ne?
Ayrıca her b. ku anlatan erkek lafından farkı yoktur benim gözümde.
Madem ayrılmışsın. Uzak dur o aileden...10 Yorumla
+1 yılSanırım arkadaş daha büyümemiş birde biraz fazla ana kuzusu sanırım o işten hayır çıkmayacağı 3 aşağı 5 yukarı belliymiş hayırlısı olsun demek düşer bize ama sen kararlarında vede söylediklerinde haklısın benim görüşüm hele ki şu sıkıntılı zamanlarda davet edecek insan gelir alır sonuçta kanlı bıçaklı değilsiniz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinden vaz geçmez daha seni almaya gelmediyse zaten. Her b ku annesine anlatırsa sizin aranız iyi bile olsa her ufak tartışmayı anlatıyor diye aranız düzeldiğinde bile tekrar bozulur. Sadece annesine değer verip sana alt tarafı kadın illa bulunur yenisi diye bakıyor olabilir
10 Yorumla Benim erkek arkadasim vardi o da aynen nisanlin gibi böyleydi ama ailesi iyiydi bana karsi. Sonra sblasinin telefonunu hackledim benimle ilgili olmicak dedikodular ediyorlardi. Gördükten sonrada Tekmeyi vurdum, vurmama ragmen hâlâ dikleniyor, üste cikmaya calisiyor pic
218 Yorumla- +1 yıl
Whatsaptan kod mu okuttun 😀
- +1 yıl
Ya onu ben erkek arkadaşıma yaptım girince bildirim panelinden whatsapp Web aktif uyarısı geliyor onu nasıl çözdün ya 😀
- +1 yıl
Ben de yapmıştım girdim bir bildirim gelmiş yukarıdan whatsapp Web aktif diye yakalandım 😀
- +1 yıl
Anlamadı salak böyle bir şey geldi sen falan bir Şeyler mi yaptın dedi hayır aşkım ne yapabilirim ki ben dedim biraz teknoloji özürlüsü sonra iki adımlı şifreleme yaptı whatsapına çıkış yapıldı direk benden ahhsjshahha
- +1 yıl
Çok iyi 😀😀😀
- +1 yıl
Ohaa😂 cok iyi😂.
Ayy merak ettim nasıl yapti acaba.
Eyer ne bilim kardesleri ya da ondan büyükleri varsa onlara yap.
Ben yaprien tahattim, ablasi evi süpürüyordu telefonuda oglunun elindeydi sonra ben ogluna dedim telefonu bana ver sana cok güzel bir oyun göstericem. Aldim hemen, yaptiktan sonra ablasi geldi odaya. Bende dedim „oglun korku videolari izliyordu bende aldim hemen kapattim“ anlamadi mal🤣🤣🤣 - +1 yıl
Ya yaparım hala da üstten bildirim geliyor onu halletmem lazım whatsapp Web aktif yazısı geliyor eskiden gelmiyordu öyle bir bildirim şimdi hangi telefona yapsam girdiğim an üstten bildirim geliyor onu halletmem lazım hallettiğim an yine yaparım salak anlamaz 😀
- +1 yıl
Hahahahjajas özel konuşmalar var moydı peki ablasının falan 😀😀
- +1 yıl
Ya telefonu çok iyi yeni aldı her bokun bildirimi geliyor çok güvenlikli telefon sıçsan haber veriyor 😀
- +1 yıl
Oooo Yemin ederim anlatamam.
Kiz görmen lazimdi ha. Olay dedikodular vardi. Allahtan hepsini kaydettim🤣. Benim eski erkek arkadasimla birlikte sadece benim dedikodularim vardi. Ama ablasi ve diger ablasiyla birlikte cok dedikodular vardi.
Anneme gösterdim basta kizdi sonra dedikodulari gösterince güldü. Bazen diyordu senin dedikodular ne oldu? var mı yeni olaylar?🤣🤣🤣 - +1 yıl
😂😂😂 istemsizce okudum helal olsun
+1 yılBiran önce ayrıl bu adamdan kesinlikle dengesiz, aranızda geçen şeyleri hemen gidip ailesine söyleyen birinden hayır gelmez daha nişanlıyken ne olduğunu belli etmiş zaten bu konuda çok şanslısın kesinlikle, ne kadar peşinden koşmuş olsa da dönme sakın hayatını mahfedecek bir hata yapma lütfen...
10 YorumlaBence hiç düşünme düğün felqn da olmamış at başından gitsin.. Bak köy yaşamını biliyorum bende aynı sıkıntılar içersindeyim. Evlenmeden önce benim de aynı sorunlarım oldu çok kavga ederdik ama barışırdık hemen. Yine de kavgalar beni çok üzerdi. Ve evlendikten sonra anladım ki o kavgalar için tek damla göz yaşı dökmeye bile değmezmiş. Şimdi diyorum keşke o zamana gidebilsem de kendime ait değeri daha fazla gösterebilsem. Ama evleniyorsun ve hadi anlaşamıyoruz boşanalım diyemiyorsun. Hele ki köy yerinde. Allahın belası köy yerinde bu çok da mümkün olmuyor.. Çok pişman olmadan hayatını bir boka sokmadan hadi ordan et gitsin. Nişanlının bu saçma huyunu görmüşsün evlenince. Bide evlendikten sonraki saçma huylarını göreceksin daha. Bin tane şey çıkıcak. O nedenle hayatını boka atma. Senin değerini bilen seni sevip mutlu etmek için çabalayan birini bul. Unutma senden 1 tane daha yok
00 Yorumla
+1 yılTabiki normal değil. Sen haklısın canım. Aşk aşk bir yere kadar böyle hayat geçmez ben 6 ay bile dayanmazdım. Bir insanın kendi görüşü olmalı kukla gibi başka insanların yönlendirmesiyle olmaz bu iş üstekik bu sizin özeliniz her ne kadar annesi de olsa anlatılmaz kavga da olsa bazı şeyler arada kalmalıdır kaldı ki evlilik gibi ciddi bir işe adım atılıyorsa bunun sorumluluğunu da almak gerekir ne o öyle çocuk gibi "seni anneme söylicem." kusura bakma da eş adayın daha büyümemiş.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yol yakınken bitmesi en doğrusu ve temizi olmuş. Sakın döneyim deme bitmiştir. Allah korusun böyle insanlardan. Sen dua et kurtulmuşsun. Iyi geceler.
00 YorumlaBence çok haklısın ve eğer gidersen oraya çok kötü olur. Bir kere oğlan bohçanı eline vermiş, bence sonradan pişman oldular. Yoksa seni neden çağırsın. Oğlan büyük ayıp etmiş ve kendisi anneni arayıp yapamıyoruz demiş. Annen ne desin? - oğlum lütfen anlaşmaya çalış diye yalvarsın mı, ha annende "ben de istemiyorum" diyeceğine, tamam olmuyorsa sen bilirsin diyebilirdi ama bence bunu bile diyemez. Sonuçta sen onun kızısın ve bu kadar rahat davranamaz. Seni ayaklarına davet ediyorlar bir de
00 YorumlaDüşüncesiz insanlarla ömüt geçmez. Belli sen düiğnceli birisin. Nişanlın da hata olmasaydı boşver aileyi siz iyi olun der geçerdim tavsiye olarak ama arayı bulması gereken kişi o. Kendini ömür boyu sinir hapları içerek düşünmüyorsan çok ta şey yapma bence ağırdan al. Allah yazdıysa zaten olur ama adım atan sen olma ki hatasını anlasın. Eğer anlamıyorsa da artık yaocak bişey yok. Yüzük bu. Ki lafta da kalmamışlar bohça falan gelmiş. E evlenince herşey güllük gülistanlık mı olacak? İlla bişeyler çıkıyor. Babaevine gide gele kendi evinin yolunu unutursun sonra. Hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılBırak bunu bırak... yemin ediyorum ilerde en ufak bişide annesini cağıracak oda evladıdır gelecek, kıcı kalkmasın diye yanında onun hatalı olduğunu dicek ama sorna farklı konuşacak bırak kardeşim benden sana bir dost tafsiyrsi.. ota boku söyleyen bir adam hala ana kuzusudur ilerleyen zamanlarda çooook sorun olacak çok
00 Yorumla Tabikide sen haklısın, saçmalama. Belliki ileri dereceden salaklar. Bu ne böyle çocuk mu da her tartıştınız mı annesine yetiştiriyor. Boş ver hayatım değmez. Iyi tarafından bak, Allahtan nişanlıyken fark edip geç olmadan ayrılmışsın. Mutluluğuna bak sen🤍
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Siz iş şimdiden sarpa sarmış..
Şimdiden bu derece sorun ve tartışmalar çıkıyorsa.. ileri de evlenince neler yaşanacağının sinyalleri apaçık ortada... ilişkiniz bir nevi patlak vermiş... Nişanlın seninle ailesi arası bir denge kuramıyorsa.. Bunu şunu gösteriyor ki... Nişanlık henüz evliliğe taşıyabilecek bir olgunluğa erişememiştir.. .. Ya onu her konuda gereken olgunluğu gösterip anlayışın ve sabrınla sen idare edeceksin.. ya da bu beraberliği bitireceksin00 Yorumla
+1 yılAy hiç sevmediğim şey ben ilk nişanlandığım zaman konuştum ne senin ailen ne de benim ailem sorunlarımızı bilmeyecek biz kendi aramızda çözeceğiz diye çok şükür şimdiye kadar da hep öyle oldu bence sen de yol yakınken ayrıl ondan hayat geçmez o ana kuzusuyla😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşimde aynı herşeyi anlatırdı bir kavga etsek hem ailesine hem benim aileme anlatırdı. Yatak odasına varana kadar anlatırdırdı. Ben ne desem gider anasına anlatırdı. Sonuç boşandık. Çocuğa ragmen değişmedi huylu huyundan vazgeçmez. Yol yakınken vazgeç. Sonra çok pişman olursun bende yaşadım aynı şeyleri düzelir dedim düzelmedi olan çocuklarıma oldu malesef
10 Yorumla
+1 yılKadın sizin iş olmaz
Kendini yorma.
Bu anguttan*sana koca çocuklarına baba olmaz.
Sizden de evlilik olmaz.
O yüzden yol yakınken İşinize bakın.
Kendine ait bir kişiliği kimliği olmayan omurgasız tiplerle yola çıkmayın...30 YorumlaBuradan anlattığına göre sen haklısın tabikiide. bir sen herşey aileye anlatılır mı? İki yetişkin insan bence çoğu şeyi kendi aralarında konuşarak çözebilirler. Henüz olgunlaşamamış galiba çocuk. Sen girme onlar ayağına gelsin derim
10 YorumlaAyrıl. Bu cocuk kisiliksiz annesi yönlediriyor. Aile şeytan gibi bu insanlar kötu insanlar terk et göt gibi kalsı ortada arkana bile bakma. Benimde basimda bubtarz bir dert vardı. Terk ettim arkamdavyillarca kopek oldu donmedim terket
10 Yorumla
+1 yılBence sevinmelisin. İyiki de ayrıldın ondan, eski nişanlın bu kafayla giderse evlilik yapamaz. Erkeğin laf getirip götüreni çekilmiyor. Kurtul ondan. Çocuk daha. Olgun, dengeli bir insan olsun hayatında 🌺
10 Yorumla
+1 yılBunlar tamamen bahane nişanlın istemiyor bana kalırsa üzülerek söylüyorum bunu. Bence evlenseniz bile tüm yaşadığınız sorunlardan ailesinin haberi olacak insan nerde kime ne söyleyecek bilmeli sonra siz iyi olursunuz ailesi sana tavır alır mesela.
10 Yorumla
+1 yılbir tanıdığımın kocası öyleydi, aynı bu şekildeydi ailesi, evlenmeyi aklının ucundan bile geçirme bu kişiyle, ailesi sürekli onu fişekleyip üstüne salacak, daha baştan seni gelip almıyor, evliyken hiç hiç takmaz boşanacağınız garanti, aklın varsa eğer bana güven ve anında iletişimi kes, onlarla ömür geçmez.
20 YorumlaHiç sevmediğim şeyler bunlar. İki gün sonra evlendiğinizde tartışma anlarında ufak tefek sorunlarda çocuk gibi mız mızlanıp Ailesini arar durur. Onunla Evlilik çekilmez rahat bir hayat sürdüremezsin onunla
00 YorumlaKardeşim anne ağzına bakan bir eşten hayır gelmez ilk 6 ayda bu şekilde problem yasiyorsaniz ilerisi hüsran ve cekilmez olur. Kendini düşünüyorsan kapat bu defteri kendine yeni bir sayfa aç yazık etme kendine bir evlat kolay büyümüyor. Hoşçakal
00 YorumlaErkegin en iticisi iyy okurken bile gicik oldum. Ama sen taniyorsun sonuçta onu biz ne dersek bos. Aama ben olsam asla aslaa gitmem o iftara. Kendine saygin varsa azcik deger görmek istiyosan simdi ve ileride gitme derim
10 Yorumla
+1 yılBu hikayede yanan ben oldum diye tiktok çekersin yakında sen.
Her şeyi ailesine anlatmak nedir ya kaç yaşında bu?
Ne yaparsın ne edersin bilmiyorum ama evlenmeyi düşünürsen ailesiyle evlenmiş olursun bunu göz önüne al.00 Yorumla
+1 yılAranizda ozel bisiler olabilmeli siz daha evleniceksiniz evlendikten sonra aranızdaki herseyi ailesine tasirsa sıkıntı ya karsina alip konusucaksin hareketlerine dikkat edicek ya da yol yakinken dönmelisin
00 Yorumla
+1 yılBence fazla uzatma sen bu işi adam bildiğin tek başına karar alamıyor, ailesine ihtiyaç duyuyor şimdiden böyleyse evlenince kim bilir nasıl olur? Üstelik oğlu gelip seni alsın sen köy yerine neden tek başına gidesin?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. nisanlinla konus bu konuyu her kavgada annesine soylemesinden rahatsiz oldugunu soyle baktin sana saygi duyup bidaha yapmadi o zaman yeniden baslarsiniz ama eger konusmana ragmen baktin hayla ayni ayril o zaman
00 YorumlaNişanlın çocuk gibi böyle bir adamla yapamazsın şimdiden evliliğinin fragmanını yaşıyorsun işte. Sana değer kıymet vermeyen ve özel kavramından bihaber olan bir adam
Düğün olmadan ayrıl yoksa çok sıkıntı yaşarsın burda sorman bile zaman kaybı00 Yorumla
+1 yılManyak mısınız bu adamla gitmez ileri kendine yazık edersin bence allah tarafından sinyal bu çok sevsende olmaz yarın bir gün çocuğun olsa böyle bişey yapsa nişanlıyken bile böyle kavga edip bunlarıyapıyprsa sen evliyken gör allah yarı yoldan döndürmüş seni
10 Yorumla
+1 yılAman bir hata yapıpta evlenme bu şahısla. Ailesine herşeyi anlatıyor muhtemelen seni delirtir bu. Saçların beyazlar genç yaşında. Aranızda olan meseleleri gidip ailesene anlatan adamdan hayır gelmez.
20 Yorumla
+1 yılSana şunu söyleyebilirim guzel kardeşim bu nişanlın daha nişanlıyım bunu yapıyorsa evlendiğinde yine aynısını yapicak belki de annenin evine dön diyecek. Sana karakterini çocuk açıkça belli ediyor zaten. nişanı atmalısın yoksa ilerde kendini çok yıpratırsın.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Bence yol yakınken dön. Yoksa bütün hayatını onun ailesi altında ezilmekle, onlara köle olmakla geçirirsin, anlattıklarından bu çok net anlaşılıyor.
20 Yorumlasaçma buldum bence anlatmaması lazım ileride evlendiğiniz zamanda yaşadığınız ufak şeyleride anlatır o zaman bu sizin için ileride problem haline gelebilir ben mormal bakmadım hiç.
10 Yorumla
+1 yılİnceldiği yerden kopmuş işte. Nişanlın seni ailesi bilmeli. Her ilişkide kavga kıyamet kopabilir ama sonra sinirler yatışınca her şey unutulur gider. Bence geri dönme.
00 YorumlaSaçmalık ya sizin hicmi ozeliniz olmayacak her ilişkide kavga olur bunlar ilişkinin tuzu biberi her olayı büyütüp ailesine anlatıyorsa o daha ana kuzusudur eğer ki sen onu birakmazsan ve evlenirseniz ilerde daha kötü olur k. Bakma kardeşim benim özür dilerim ama zararın neresinden dönersen kardır nihayetinde bir ömür geçireceksin ve o ömür öyle birisiyle geçmez yinede hakkında hayırlısı olsun Allah herkese hayırlı eş nasip etsin inşallah.
00 YorumlaGizliniz saklınız kalmaz hiç. Her sorunda anne mi aranır? Yetişkin olma sürecini sıkıntılı geçirmiş olabilr. Ve sanki annesi aman oğlum paşa oğlum tarzında yetiştirmiş gibi geldi. Bana sorarsanız sizi hak etmeyen tam büyük adımı atacakken elinizi bırakan bir insanla tekrar bir araya gelmeyin.
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş vay bu adamcık turşucuk gibi birşey aile kuracak va sonrasında baba olacak gerçekten o çocuğa yazık! Sende gr akıl varsa yoluna bakarsın 🙏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılat nişanı bırak ya bende nişanlıyım nişanlımla neler neler yaşadık mahrem diye bir şey var ya eski yuvayı bırakmadan yenisi kurulmaz. Bırak git çekilmez
10 Yorumla
+1 yılBu bahsettiğin olay Akpınar köyü mü ? 😁 boşver neden kendini oyuncak ediyorsun ki? Bitti ise bitmistir evlenip sürekli mahkeme kapılarında mı dolanmak istiyorsun? Yat kalk Allaha şükür et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBununla yol yakınken ayrılmalısın her şey de anneyi dahil etmek nedir ya , kendi aklı fikri yok mu bunun.. Evlenince de böyle olur buu evlilik sürdürülmez gibi geldi sen bilirsinn.
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenmeyip ailesiyle seni korkutmaya çalışan biri... hoş değil her şeyde anlatılmaz. Kadının seni davet etmesi güzel bir şey onların suçu yok. Ama tabi seni alsalar daha güzel olurdu. Kalbine söz geçirebiliyorsan yol yakınken bırak. Çatırdamalar ilerde dahada artar
00 YorumlaAllah aşkına böyle cahil bir aileyi çok mu arasın da dertsiz başına dert buldun bir an önce nişanı at gitsin
41 Yorumla
+1 yılAyy şöyle erkeklerden Allah kurtarsın bizleri amin
Kendileri karar veremicek kadar büyümedilerse evlenicek kadar da olgunlaşmamışlardır da net20 Yorumla
+1 yılÖNEMLİ UYARII: Annesine bağımlı erkeklere karşı sosyal mesafeyi koruyun bir girerse hayatınıza birdaha çıkmazlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılNişanı at , normal bir ilişki değil bu yoksa asıl zulüm evlenince başlar. İnsan nişanlısıyla arasındaki her sorunda annesine telefon mu açar :))
10 Yorumla Yazdığınız yazıdan anladığım kadarıyla bu insanla bir gelecek kurmanız sizin için iyi olmayacaktır.. Ben öyle düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlenince sana karışmaları yüksek olasılık. Nişanlının aranızda geçenleri ailesine anlatması hiç iyi bir şey değil. Bir daha düşün derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık baştan kokar. Tam bir ana kuzusu. Böyle bir erkekten eş olmaz baba olmaz hiçbir şey olmaz. Onuda geçtim her olayda ayrılığa getiren bir insanla nasıl bir yola çıkacaksın? Ciddiyeti kavrayamamış bile yürümez bu iş böyle
00 Yorumla
+1 yılNe aptal insanlar bunlar ya. Yerinde olsam o nişanı atardım. Bununla ömür mü geçer allasen kafaya bak ya.
00 Yorumla
+1 yılBende normal bir durum değil aşırı sorumsuzca tavırlar var bohça göndermek nedir boşver gitsin bence kendini böyle bir insanla sınav etme
00 YorumlaHayır, sen de şaka gibisin. Hala iftara nasıl gidicem tek otobus var diyorsun. Çocukla çıkıp ömrün boyunca zulüm görmek istiyorsan buyur bin o otobüse:(
51 Yorumla- Devamını Gör (213)
Devamını Gör(258)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem