Arkadaşlar 6 aylık ilişkim vardı şu son zamanlarda aramız biraz limoni gibi tartışıyoruz sürekli karantinanın üzerine bu gelince ben de biraz bunaldım açıkçası ve başka biriyle konuşmaya başladım 1 haftadır konuşuyoruz fakat az önce sevgilim aradı konuştuğum kişi arkadaşının bir arkadaşıymış bir şekilde öğrenmiş bana söylemediğini bırakmadı. Kendimi çok değişik hissediyorum suçluluk psikolojisinin içerisine girdim resmen ne yapmalıyım bu durumda? Pişmanım bende ki şansa da bakar mısınız tanıdığı çıkıyor bir şekilde 🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu şans falan değil bence böyle bir durumda sevgilinle tekrar eskisi gibi olma ihtimalin artık çok zor yargılamak kesinlikle bana düşmez bu durumdan pişman ya da değilsin bunu da bilmiyorum ama değilsen bile kendini onun yerine koyarak pişman olman gerekiyor ayrılıp başka bir ilişkiye başlasaydın keşke ama bir sebeple yapmamışsın şu durumda sevgilinden de oldun gibi görünüyo bundan sonraki ilişkide başarılar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyi olmuş. Senin Nasıl biri olduğunu öğrenmiş. Ben sevgilinin yerinde olsam şöyle düşünürüm: karantina sürecinde yüz yüze görüşemedik. Aradık, mesajlaştık. Başlarda iyiyken kötüye meyletti. Bu demektir ki; ben kısa bir süre ortalarda görünmesem, yokluğumu başkasıyla kapatacak.
Nasıl ömür emanet ederim?
Der pişman da olsa gözünün yaşına bakmazdım.10 Yorumla
Kendini çok suçlu hissetmene gerek yok bence aldatmak kötü bir şey tabi ki ama hatanı anladıysan telafi edebilirsin her şekilde. Ayrıca bu dönemlerde insanların yanlış karar alması gayet normal diye düşünüyorum herkesin kötü dönemleri olmuştur aldığı kararları yaptığı eylemleri bilinçli bir şekilde yapmadığı dönemler seninkine onlardan biridir belki
00 Yorumla
Sevgilin bunu bilerek yapmışta olabilir. Ama keşke yapmasaydın yorumlarda kimse kimsenin sahibi değil demişler evet kimse kimsenin sahibi değil ama siz arkadaş değil sevgiliydiniz, sizin normal arkadaştan farkınız vardı. Konuşma içeriğinizi bilmiyorum ama bence direkt özür dile çünkü ne dersen de karşı taraftan doğrusunu öğrenebilecek bir durumda
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
69Cevap
+1 yılİhanetin acısını karşı taraf kadar çekemezsin. Psikolojik olarak suçlu hissetmen gerçekten de suçlu olduğun kabulünü kabul etmemenle ters düşebilir. Geri dönüşü olmayan bir yoldasın artık seni affedeceğini de sanmıyorum. Özür dile kapat defteri bitsin gitsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Kapatamam işte olmuyor, istemiyorum.
Sakin ol düşünme erkekler aldatırken iyi ya o nolcak ayrıca sadece knısmussun erkekler koynuna alıyor kimse sana kötü bisey diyemez sen bunalıma girmişsin o dönemde bir liman aramıssn tamam yaptını savunmuyorum ama sadece knustuk diyorsun bu o kadar kötü degl abartmaya gerk yok
30 Yorumlakızlar hadi enayi affediyoda erkekler p*ç knk affetmez hem kendini zaten düşürmüşsün bide yalvarma. keşke yapmasaydın çocukta haklı valla ne diyeyim. hak ettin sormana bile gerek yok
15 Yorumla- +1 yıl
Hak ettim zaten ama beni boşluyordu yani bildiğin varla yok gibi bir şeydi.
- +1 yıl
Hoşlanıyordum hala sonuçta hislerim vardı ama bir şey değişmedi.
- +1 yıl
Belki o benden soğumuştu ve bu bilerek yapılan bir şeydi.
+1 yılSende biraz profesyonel yapsaydın işini 😅😅 bak erkekler hiç caktiriyor mu 😅 büyük ihtimalle can sıkıntısından konuştun onunlada ihmal edilip. 1 hafta uzun bir sure değil arkadaşça dir konusmaniz diye umuyorum eğer boylyse barisirsunix 6 yil yani dile kolay
12 Yorumla- +1 yıl
6 ay yalnız.
- +1 yıl
Pardon yıl olarak okumuşum o ilişki sürmez o zaman güven olusmamistir
+1 yılYahu hem suçlusun hemde sikayetcisin 😂 yakalanmasan hiç bir sorun yok devam yani 😂 ne diyeyim. Hak ettiğini yaşıyorsun
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapabileceğin bir şey kalmamış , erkek arkadasın büyük ihtimal artık senle görüşmeyi sürdürmeyecek ve sende çok fazla diretmeden bu ilişkiyi bitirmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle duygular içerisinde olmanız normal çünkü bu yaptığınız çok yanlış. Madem tartışıyordunuz bitirseydiniz ya da ara verseydiniz. Bu durumda tek yapmanız gereken şey çoçuktan ayrılmak. Artık size güvenmeyecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendisi benden ayrıldı zaten ara vermek ne? Bir ilişki yaşıyoruz ya biter ya devam eder. Bitirmek istemedim hayatımdan gitsin istemiyordum ama varlığını çok hissedemediğimden ve dile getirdiğim halde çok bir şey değişmediğinden ben de bu karantina da öyle yazışmalı bir şeyler olsun istedim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba.
https://www.youtube.com/embed/CZjCEXXUIv0
Pişman olacak bir durum yok yaptığın zaten bir hata ve sen hala bu hatayı görmek yerine bende ki şansa bak diyorsun. Bunaldıysan ilişkini bitirip yeni bir ilişkiye başlayabilirdin. Daha fazla ilişki yaşadığın erkeğe zarar vermeden ondan ayrılıp yeni hoşlandığın kişi ile bir hayat kurabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka arkadasım için konustum kendim için değil de, yer mi
25 Yorumla- +1 yıl
Yemez ya saçmalama 😄
Cevap sahibi+1 yılValla çevirsen iyi olurdu, naptım ya iki sohbet ettim büyün kız arkadaslarıma da yazdım zaten de, çok mu flört tarzı konustun ki, herkese yazdım de, en azından o yazdığını da değersiz göster bari
Cevap sahibi+1 yılO yazdığın diğer çocuğunda gözünde değeri olmadıgını göster
- +1 yıl
Flörtöz konuştuk bayağı. Yani normal arkadaşça değil öyle olsa dert etmezdi ki.
Cevap sahibi+1 yılZor o zaman sen tanıdığın kadarıyla çevir kazı yanmasın yap en azından vicdanın rahat eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuşuyorum derken arkadaşca mı yoksa ilgimi duyuyorsun sevgili gibimi
11 Yorumla- +1 yıl
Flört gibi işte.
+1 yılKusura bakma ama bu yaptığın gevşeklikden başka bir şey değil insan sevdiğim dediğini aldatır mı? Eğerki sevmiyor ya da sewemiyorsan düzgün bir şekilde açıklar yolunu ayırabilirsin biraz EMPATİ kursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne suçluluğu la sevgili evlilik kıskanmak saçma sapan şeyler kimse kimsenin sahibi değil ölene kadarda birlikte değil hayatını yaşa yat kalk iç gez zigtir etsene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. İyi olmuş sana ben olsam öyle yapmazdım ikinizi aynı mekana denkgetirir konuştuğun çocuğa da hayrını gör der basar giderdim ki zamanında bunu yaptım da zaten
00 Yorumla
+1 yılsen nasıl bir Eyşan sın öyle neyse kafana takma suçluluk duygun iki güne geçer başka birini bulur hayatına devam edersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nedense iyi olmuş diyesim var
Bunalıp başkasıyla flört etmek ne demek
Evlenince en ufak sürtüşme de bosanacakmiydin01 Yorumla
+1 yılKadın milletinden herşey beklenir. 6 aylık şlişkiyi haftada bitirmek çok garip. İyiki evli falan değilmişsin boynuzu yakardın kocana. Sonra niye kadın cinayetleri kalkalım ayaklanalım vucut benim istersem çalıya takarım
012 Yorumla- +1 yıl
Bunun bile cinsiyetçiliğinimi yapcaksın cidden bu kadar düşme bence
- +1 yıl
Neden yapmayım 6 ay bir haftada bktan sebeple silinirmi.
- +1 yıl
Sanki erkeklerde yapan yok
- +1 yıl
Erkeğin yaptığı kadının yaptığı kadar koymaz
- +1 yıl
Cinsiyetçilik yapacak kadar cahil olmadığını sanıyorum
- +1 yıl
Yaw ezberlemeyin şu cümleyii. Benim arabanın kapısını açan kadın hiç olmadı.
- +1 yıl
Yanlız ona centilmenlik deniyor ikisni karıştırma
- +1 yıl
Centilmen bir kadın olamazmı
- +1 yıl
Ona göre sevgili ya da kız seç o zamn tabiki olabilir centilmen kız ama
- +1 yıl
Cinsiyetçilik her yerde var buda işinize geliyor kandırmayalım bir birimizi
- +1 yıl
İşimize geldiği yok ama haksızlık ediyorsun bir kızın yaptığını erkekte yapar bir erkeğin yaptığını kızda yapar (hata olarak)
- +1 yıl
Aslında bu yapabilir konusunu ilk insan ya da peygamber efendimiz zamanına taşırsak doğruyu yanlışı görürüz de günaha girersin diye yapmıyorum
Ben direkt ayrılmıstım..
50 kere aradiysada yuźvermedim.
Umarım sende ayrılırsin.10 Yorumla
+1 yılişte bu yüzden evlenmem aşık olmam teşekür etim gene hatırlatın :D
10 Yorumla
+1 yılvalla gönlünün sitediğini yap kimsenin kaghrını çekme
10 Yorumla
+1 yılYapacak birşey yok. Efendice uzaklaş. Yapmayacaktın o halti.
21 Yorumla- +1 yıl
haberde gordum kadın kocasına bobregını vermıs sevmıs kadın ama adam 20 yasındakı kızı hamıle bırakmıs kız ıstelık sevıyorum dıyor sevıyoru mdedıgı kısı de 43 yasında yazık dedım o kızın ana babasına yazık o dogacak cocuga :(
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSon pişmanlık neye yarar
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru.
+1 yılAldatmak gibi bir davranışı keşke kendine yakıştırmasan. Yapacak bir şey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ayrilirdim oda aynı şeyi yapmaya çalışıyor hayatında biri varken yapmaycaksin yoksa aynısı başına gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmadan kastın ne? Sadece konuştun mu yoksa cinsellik oldu mu?
00 Yorumla Demekki sevgilini yeterince sevmiyordun unut gitsin olmuşla ölmüşe çare yok
00 Yorumla
+1 yılsuçluluk psikolojisine girme suçlusun zaten , cezanı da çek..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun bitmiş sizinki artık.
Sende bu sans varken artık herkese tereddütle yaklaşırsın00 Yorumla İlahi adalet işte, yapcak bisey yok ayrılırsa haklıdr
00 Yorumla
+1 yılBelki de o tuttu onu bilemezsin seni test etmek için😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karaktersiz olduktan sonra erkek ya da kız fark etmiyor demekki
20 Yorumla
+1 yılkendi ayağına sıkmışsın resmen ahdnvlf
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle gibi oldu.
- +1 yıl
iyi yapmış başka birini bulur
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bağlı seven birisi olsan yapmazdın zaten böyle bir şey o yüzden boş yapma çocuğu da oyalama çocuğun hayatından çık
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmadan kastın ne? cinsel olarak aldattınmı. sendeki de nasıl bir şansmış arkadaş başka bir yerden bulsaydın hatta başka şehirden
00 Yorumla
+1 yılBir insanın aldatmaya meyili varsa öncesinde ilişkiyi bitirmesi makbuldür, çünkü diğer türlü karaktersizlik yapmış olur. Ama çoğu kişi gene duygusal nedenlerle ve suçluluk duygusuyla bunu yapmayı beceremez.
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsin madem seviyorsun sevgilinden ayrıldıktan sonra başkasıyla konuşsaydın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki sen ihmal edilmeseydin neden aldataydın demi
12 Yorumla- +1 yıl
Bahaneler bahaneler. Sevgi ihmale bakmaz
Cevap sahibi+1 yıl@karanlikk_gecee tamam aynı şeyi demedik mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılsalak iste ben olsam bir guzel beceririm tum hincimi alirim sonra yallah
02 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün.
Cevap sahibi+1 yılsenin kadar degil
Geçmiş olsun. Affetmemeli. Her boşluğa düştüğünde demek ki bunu yapacaksın. Güvenini kazanamazsın bu bir kazansan da şüphe yer bitirir insanı. Senden hep şüphelenecek.
10 YorumlaBir de şansına üzülüyorsun. Sevgiliniz varken başka biriyle konuşurken hiç mi canınız sıkılmıyor pes yani.
16 Yorumla- +1 yıl
Sıkılıyor şu an.
- +1 yıl
sana pes erkeklar yapınca hış ama
- +1 yıl
kadın üstündür
süper hayatına renk katmışın senin gibi biriyle evlenmek isterim haber ver istediğini yap o zaman aldatmış olmaz sın ben böyle istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline şakın geri dönme. Yaptığım çok yanlış. Sevseydin ne olursa olsun başkası olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma demiycem çok hak etmişsin aklı varsa ayrılır zaten senin gibi birinden
00 Yorumla
+1 yılOh iyi olmuş beter ol affetmez umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılahah aldattığına pişman değilde öğrenildiğine pişman bu kafayla sen daha çoook aldatırsın
00 Yorumla
+1 yılE bide üzerine mum yakarsan bu yilki en iyi aldatan dolandiran kandiran ödülünü sana teslim ederler 😂
10 YorumlaHakli ben olsam eve atardım seni miker öyle ayrilirdim
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şeyi yaşadım. Sevgiline yazık gerçekten. Pis kız seni 😒
00 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden Güven kalmıyor bizlerde beter ol
00 YorumlaBaci baci ne ettin 2 sinden de kurtul nett başka aşka yelken aç 2 sinden de hayır gelmez artık sakin devam etme
00 Yorumlaİyi olmuş 1 erkek neyine yetmiyor bide 6 yıllık yazık
01 Yorumla- +1 yıl
6 ay.
+1 yılMadem sevmiyorsun neden devam ediyorsun ilişkini sevmiş olsan ne kadar kavga edersen et ondan sıkılıp bunalmazsin
00 Yorumla
+1 yılHakketmişsin kusura bakma ama. Tek kişiye sadık kalmayı insanlar neden bir türlü öğrenemiyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Of olmadı işte yardım et.
- +1 yıl
tek kişiye gönlünü bağlasında aldatılsın mı işi yapmış
+1 yılKötü olmuş
32 Yorumla- +1 yıl
Coroaya aşı bulunur ama bunun çaresi yok
- +1 yıl
Gerçekten çok kötü oldu.
+1 yılaranı tekrar düzeltmeye çalışma bence çünkü düzeltemezsin çook zor
00 Yorumla
+1 yılsevgilinin yerinde olsam sana neler yapardım da neyse
00 Yorumla
+1 yılIlkinde öyle oluyor da sonra hiç takmıyor insan😉 bir dahaki sefere dikkatli ol😊😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu şey değil mi foseptik çukuruna düşen belediye başkanı
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz, aldatmak fena olmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldık. Nasıl düzelteceğim durumu?
- +1 yıl
Tekrar, aldatarak. Benimle.
- +1 yıl
Of bak işine lütfen.
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılBu aralar çöllerden uzak dur 🤣
10 Yorumlane olcak bee yenısını bulursun seker sana kocamı yok
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünsem sormam buraya zaten.