İster olsun ister olmasın elinde sonunda bu yalan sona ericek bence bu yalanla yaşayıp birden büyük bir üzüntü durumuna geçmek yerine mantıklı düşün ve bu işten vaz geç derim sana aşk ile bir yere varılmıyor.
- Evet, var: Benden çıkar sağlayabileceği hemen hemen her şeyi ona sunmak. Cinsel birliktelik, para, saygınlık, ortam vb. çıkar sağlayabileceği hemen hemen her şeyi ona sunduktan sonra bile onun bütçesine göre ucuz sayılmayacak bir yüzükle gelerek ailemle tanışmak istiyorsa ciddi bir ilişkinin peşinde olduğu gün gibi ortadadır, bence.
Sürekli baba olmak ister , gelecege donuk seninle çok fazla hayalller kurar, Ailesi ile seni tanıştırmak ister, ailesinden sana bahsederken sen tanı onları sev bağ kur diye , seni sürekli her gittiği yere götürmek girdiği tüm ortamlara sokmak ister ki onu ve çevresini kavra onu öyle kabullen uyum sağla rahat Hisset diye şu an bunlar geldi aklıma
Ciddi bir insan sana bakmaya kıyamaz seni bahanesiz sever hissetirir sana anlarsın ama eğlenen kişi hemen dokunayım haz alayım ertesi sabah ya tatlım işim çıktı gelemiyorum ya da başka bir tür bahaneyle seni başından atar 1 gün biter ilişkiniz
Eger seni arkadaslarina tabistiyorsa ailesiyle tanistiyorsa, ve üstünüze titriyorsa ciddidir. Eğer sürekli ulasilmaz ise arkadaslarinda saklıyorsun ailesiyle tanistirmiyorsa umursamıyorsa ciddi degildir
yo çok iyi yazdın tecrübe ettim aynen böyle erkek değil kız arkadaşlarıyla tanıstırması önemli benimki saklamıştı gelecek planında yoktum annene anlar dediğimde bir ay sonra uc ay sonra bunlar doğru
Onu anlamak çok zor bir okadarda kolay ama anlamak mümkün değil ama şunu unutma bir erkek ya da kadın beni çok sevme ya da korkuyorum çok sevmekten gibi böyle cümleler kullanıyorsa zaten ciddi değildir çünkü ciddi düşünen kişi dahada bağlanması için elinden geldikçe kendini ona bağlanır alıştırıp sevdirir düşünsene sevgilin çok sevmesinimi istersin yoksa bağlanmasınmi istersin cvp icinde
Taktik değil zamanla anlaman lazım eğer onu hızlıca denersen sağlıklı sonuç elde edemezsin
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En iyi taktiğim gözlemlemek. Sözlerine değil de hal ve hareketlerine dikkat etmek. Sözde birçok insan ciddi olur, hayaller kurar. İş bunu icraate dökmeye gelince geri çekilir.
Vallaha evin eşyaları hangi renk olsun diye muhabbet ediyoruz gülüyoruz 😂 bunun gibi bir sürü şey, evliliğin nasıl olduğu yönündeki fikirlerini alırsın, seni oyalıyor mu bakarsın evlilik konusu açılınca kapatırsa bunalırsa geçmiş olsun.
Ben evlenelim dedigimde *nezaman istemeye gelelim? *demeyip soruyu geçiştiriyorsa, Şu an daha erken diyorsa, konuyu değiştiriyorsa ciddi olmadığı anlamına gelir oyle bir ilişkide daha fazla kalamam