Aşk İlişkileri Kocam işteyken sevgililerim eve geliyor? Macerayı seviyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boynum biraz kızarmıştı bugün anlar mı kocam endişeleniyorum? Güncellemeler+1 yıl Kocam efendi mutasıp bir adam daha 1 yıllık evliyiz Kocam işteyken sevgililerim eve geliyor? Macerayı seviyorum? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Evet fake kardeş oraya föndöten sür anlamaz😂 0 0 Yorumla
seniçılğınnn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl bu kız trol vs diyorsunuz da geçenlerde instagramdan evli bir kız bana yazdı falan ne biliyimmm sonra baktım resimler atıo baya baya yani harbiden var öyle kızlar ben çocuğa üzüldüm yazık yanii 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sevgililerim demişsin gurupmu yaptın yoksa sorundan bu çıkıyor ya da ayrı ayrımı geliyor? 0 0 Yorumla
ScorpionKaan07 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Dert ettiğin şeye bak yenge, küçük enişte sorun etmez bunları devam bam bam bam 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. şimdiye kadar anlamadıysa. bundan sonrada anlamaz o. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yerken endişe etmiyorsun da kizarinca neden ediyorsun ki 0 0 Yorumla
wrstler Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Anlar eve geldiğinde. onca ilişkinin üstüne anlaşılır 0 0 Yorumla
Mervem2727 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Yuh yani yazık be adama 0 0 Yorumla
tibarda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Dikkat er sende 😊 az değilsin daha soft yapın 0 1 Yorumla tibarda +1 yıl Sevgililerinin hepsi mi aynı anda geliyor 😊 Yorumla
bunaldımdageldimcnm Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl hayır ama virüs kaptığında anlar knk 0 0 Yorumla
merakliogrenci01 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlamaz herhalde 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ne fantazi ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet fake kardeş oraya föndöten sür anlamaz😂
bu kız trol vs diyorsunuz da geçenlerde instagramdan evli bir kız bana yazdı falan ne biliyimmm sonra baktım resimler atıo baya baya yani harbiden var öyle kızlar ben çocuğa üzüldüm yazık yanii
Sevgililerim demişsin gurupmu yaptın yoksa sorundan bu çıkıyor ya da ayrı ayrımı geliyor?
Dert ettiğin şeye bak yenge, küçük enişte sorun etmez bunları devam bam bam bam
şimdiye kadar anlamadıysa. bundan sonrada anlamaz o.
Yerken endişe etmiyorsun da kizarinca neden ediyorsun ki
Anlar eve geldiğinde. onca ilişkinin üstüne anlaşılır
Kaç sevgilin var? Aşk yaşıyorsun.
Yuh yani yazık be adama
Yaw bari öyle sorun ki inanalım
Dikkat er sende 😊 az değilsin daha soft yapın
Sevgililerinin hepsi mi aynı anda geliyor 😊
hayır ama virüs kaptığında anlar knk
Boş yapma peynir
Bu çok ayıp, bari beni çağırsaydın.
yeni nesil Türk kızları böyle olmuş galiba :(
Anlamaz herhalde