Kendimden 5 yaş büyük kuzenime aşık oldum?

Bu size saçma gelebilir ama kuzenime ilgim odağım arttı konuşmaları hoşuma gidiyor. öncelikle ilk sevme nedenim benim için kaygı yapmıştı o zamanlar lise için sınava gircektim beni ders çalıştırdı gitmem gereken okulları birlikte seçtik benim için kaygılanmaya başladı sınav günüde bizim eve gelip beni erkenden kaldırıp götürdü üşüyorum diye mızıldandım üstündeki ceketi verdi hasta olma vitaminsizsin çabuk hasta kaparsın itiraz etme dedi sınava gircektim onu öyle görünce ceketi çıkartıp hızlıca onun üstüne bırakıp kaçtım içeriye peşimden geldi birine çarptım zaten tc kimliğim kayıp iyi misin kızım önüne bak baya hakaret etti kuzenim çocuğu köşeye aldı uyardı banada kıza kıza sınıfıma bıraktı ceketi üstüme verdi. Sınav çıkışı ortalıkta yoktu endişelendim bir kızla konuşuyodu oda kardeşini bırakmaya gelmiş ben sinirlendim gözlerim doldu ağlama kıvamına geldim noldu sınav kötü geçti dedim baya bir yüzü düştü kız birlikte eve gidelimmi dedi o da bizim işimiz var dedi kolumdan ttuttu ağlama dayanamıyorum dedi bende nedemeye çalışıyorsun dedim anlamıyormusun seni seviyorum özür dilerim bunu sana söylemek için cesaretimi zor toparladım ne yaparsan yap ister hırpala ister bağır benle konuşmanı kesme dedi sarılcaktı geri çekildim sonra mal salak bunca zaman bunu bekliyodu hayallerini yaşıon dedim sarıldım niye çekildin dedi şaşırdım dedim sarıldık baya 4 yıldır birlikteyiz her konuda evimiz altlı üstlü abim için gbi geliyomuş gibi yapıyor fırsat buldukmu sarılıyoruz ve yakında ailemize açıklicaz. Buarada ben 18 o 23 yaşında şu an üni okuyor. Benim son senem lise mezunluğum bitince evlencez allahın izniyle. Bunun anlatmamın sebebi çabuk vazgeçmeyin hissetiğinizi yaşayın.
Kendimden 5 yaş büyük kuzenime aşık oldum?