Aşk İlişkileri Sevgilim aşırı dominant? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir bakışıyla kızdığını anlıyorum susuyorum konuşmasına bile gerek yok, her şeyi kontrol ediyor, fazla koruyucu fazla baskınNe yapmalıyım?😔 Sevgilim aşırı dominant? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Peksunju Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kendine ben bu özellikleri olan biriyle bir ömür geçirmek ister miyim diye sormalisin. Ama herhangi biri olarak dusun. Yoksa sevginden dolayı evet diyebilirsin. 1 0 Yorumla
KırmızıOjeSever Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl ben bu yüzden ayrıldım hep kendi istedikleri olamaz karşındakini seviyorsa yumuşamayı bilmeli insan yoksa ben değer hissedemiyorum 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ayrıl tabiki Yol yakın iken bırak Sonra sosyal medya kullanıyorsun diye öldürür seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok o tarzda yobaz değil Yorumla Gök-mavi +1 yıl Peki sen bilirsin mutluluklar Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hoşuna gitmiyor mu bu durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendine ben bu özellikleri olan biriyle bir ömür geçirmek ister miyim diye sormalisin. Ama herhangi biri olarak dusun. Yoksa sevginden dolayı evet diyebilirsin.
ben bu yüzden ayrıldım hep kendi istedikleri olamaz karşındakini seviyorsa yumuşamayı bilmeli insan yoksa ben değer hissedemiyorum
Ayrıl tabiki
Yol yakın iken bırak
Sonra sosyal medya kullanıyorsun diye öldürür seni
Yok o tarzda yobaz değil
Peki sen bilirsin mutluluklar
Seni kontrol etmesine izin verme
Hoşuna gitmiyor mu bu durum
Çarpaım seni duvara görürsün de
bu kadar ezik olma
Benim sevgilim olabilirsin galiba
Sen de baskın ol