+1 yılMerhaba :) Hiç bir engel sizin bir başkasını sevmenize mani olamaz.Hiç bir engel de başkalarının sizi sevmesine mani olamaz.Sizi anlayabiliyorum, engeliniz bulunduğu için biraz kendi kabuğunuza çekilme hissi yaşıyor olabilirsiniz ama böyle düşünmeyin.Sizinde yaşamaya hakkınız olan şeyler var.Ben bu ilişkide sizin olayı akışına bırakmanızı ve kendinizi engellememenizi tavsiye ediyorum.Eğer böylesine bir yakınlık gösteriyorsa bunun altında bir şeyler aranabilir elbette.Dikkkatli olun ve kendinizi fazla sıkıntıya sokmayın.Size dikkatli olun diyorum engelli olduğunuz için değil bir kadın olduğunuz için.Erkeklerin duyguları çok çabuk değişebildiği için.İyi günler dilerim kendinize çok iyi bakmanız dileği ile :)
09 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bana güzel öğütler verdiğiniz için inşallah dediğiniz gibi olur saolunnn :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, her zaman :)
Soran+1 yılpeki ben belli edimmi ya da anlamışmıdır nasıl davranmam gerekirki?
- +1 yıl
Belli edebilirsin, niye etmeyesin :) Belli et ve anlasın eğer cevap vermezse o zaman ona göre hareket edersin :)
Soran+1 yılpeki napabilirim pek falz bir araya gelmiyoruz genelde faceden kkonusuyoruz oradan nasıl belli edebilirimki :)
- +1 yıl
Sanal ortamdan olmaz, duygularını tam olarak anlayamazsın karşındaki kişinin.
Bu kısmı yüz yüze halletmen gerekli :) Bir şekilde bir araya gelmeniz lazım.
Soran+1 yılgeçen günde bize gelecekmiş annemi aramış ulaşamamış bende nurmarmı verdim ama ne aradı ne mesaj attı sevse atmazmıydı sonra bigün buluşalım dedi bende tamam dedim ses çıkmadı bende unutma iye hatırlattım sözzz sözzz unutmadım :) yazmış :(
- +1 yıl
Belki işi çıkmış olabilir bu nedenle ulaşamamış olabilir :) Hemen paniğe kapılma bak ne kadar samimi yazıyor sana, buluşalım demiş, mutlaka buluş ve konuş onunla :) Bir şeyler paylaşın, insanlar paylaştıkça güzelleşiyorlar.
Soran+1 yılya geçen günde konsere gittim geldim bana konser konser gezion diye mesaj attı bende yok ya hayatımda ilk defa gittim deim oda nasıl bari güzel geçtimi dedi bende sper ötesiydi dedim sonra bilmiyorum farkındamısın doğum günümü ilk sen kutladın dedi sana hediye aldım dedi :) bende ne aldın dedim oda süpriz dedi ipucu versen dedim olmaz dedi kabul edemem bende sana alım olmaz benim içimden geldi dedi ama sonunda ona gıcıkkkk dedim o bana cadı demişti ben söylerim abinim sen gucuksun dedi :(
En İyi Cevaplar
+1 yılneden hoşlanmaman gerek? engelliler ölsün mü? sevmesinler mi kimseyi? at bu tür düşünceleri kafandan. insanlar kimi seveceklerine sadece bu tür şeylere göre karar vermemeliler. sadece bu söylediklerinden anlaşılamaz hoşlanıp hoşlanmadığı. biraz daha zaman geçirip biraz daha gözlemle derim.
16 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanmıyor hoşlansa gelip söylerdi demi :(
- +1 yıl
yo hemen söyleyemeyebilir normal. hoşlanmıyor diye düşünme. :) biraz daha gözlemle. anlarsın zaten. :) hoşlanmıyordur diyemem olabilir. gözlem. :)
Soran+1 yılhmmmmmmmmmmmmmmm inşallah ozman gelir ve söyler inşallahhh :)
- +1 yıl
:)) inş.
Soran+1 yılya geçen günde konsere gittim geldim bana konser konser gezion diye mesaj attı bende yok ya hayatımda ilk defa gittim deim oda nasıl bari güzel geçtimi dedi bende sper ötesiydi dedim sonra bilmiyorum farkındamısın doğum günümü ilk sen kutladın dedi sana hediye aldım dedi :) bende ne aldın dedim oda süpriz dedi ipucu versen dedim olmaz dedi kabul edemem bende sana alım olmaz benim içimden geldi dedi ama sonunda ona gıcıkkkk dedim o bana cadı demişti ben söylerim abinim sen gucuksun dedi :(
- +1 yıl
:/ hm hoşlanıyor sanmıştım ama belki öylesine demiştir ya. :/ yaşının büyüklüğünü kastetmiştir belki. gerçekten abi gibi seviyor da olabilir abi gibi sevmese niye öyle desin ya gerçek dedi ya lafın gelişi biraz daha gözlemle bakalım
Kusura bakmada sevmemeliyim nedir? Aksak bacağınla seviyosan sevme tamam mı. Senin yüreğini taşıyabilecek herkimse o şükür etmeli haline. Kıymetli güzel insan boşver sıkma hiç birşeye canını. Sen herşeyin en iyisini hakediyosun. Sevmemeliyim falan yok öyle bişey.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşeküür ederim ama işte herkes sizin gibi düşünmüyor keşke herkes böyle düşünse :(
Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. aksak yürümek bir ilişki yaşamak için engel değildir , anlattığına göre oda seninle ilgileniyor hadi hayırlısı
412 Yorumla
Soran+1 yılpeki ben nasıl bir şekilde ona belli edebilirim?
Soran+1 yılhahahaha daha neler :)
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah olursa hbaer vericem :)
- +1 yıl
kendini düşün bir aksak yürüyorum diosun normal yürüyen güzel bir kız varsa senin yaşlarında onu imrenirsin hasetlik olur birazda içinde fakat senle aynı biri olursa kendini aynı hissedersin fakat artı bir özelliği olsun istemezsin fakat tekerlekli sandalyede olan birini görürsen bir düşün o an ne hissettini cevap orda biraz gerçekçi olun inanma millete hayat gerçek sonuçta sende gerçekçi ol ki daha iyi karalar verebilesin
Soran+1 yılevet sende haklısın evet doğru diyorsun ama insan kalbine söz geçirebiliyormu üzülcüceğini bile bile uzak durabiliyormu? belkide hoşlanmıyor blkide ben yanlış anladım belki söylesem dalga geçer belki belki :( ama yabileceğim başka birşey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılÇok sevdiğim bir amcam vardı. Ayağı doğuştan sakat, aksayarak yürüyor. Ama o kadar tatlı bir insan ki. Yani bana söylemişti ayağı sakat olduğu için gençken dans etmekten utanıyormuş.:) Sonra yenmiş bunu.. Özgüveni var yani kendisine. Karısı normal ve hala birbirlerine aşıklar. Bence çok tatlı bir adam acınacak bir yönü de yok.:)
01 Yorumla
Soran+1 yılayyyy çok tatlı yaaaaa ve benim yaşadığım sorun bende dans etmeyi çççoook severimmm ve yeni yeni yeniyorum b durumu inşallah darısı bana amcanlarada uzun boyu mutluluklarrrrrrrrrr inşşalllahhh :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen kendini sadece değişik yürüdüğünü için "sağlıkli" birine laik görmüyormusun?
Niye engelini öne koyuyorsun ki.
Kalbin ruhun ve yüzün güzel olsun. Zaten seni yürekten seven biri seni olduğun gibi kabul eder! Sende "farklılığını" Ön plana koymamalisin bence01 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah olursa :)
+1 yılBence Gayet Normalsin, Çoğu Kişi'de Duygu Ve Düşünce Engelliği Yaşıyor Onların Durumu Daha Zor..!
Çekinme, Kazanmadığın Birşeyi Kaybedemezsin, Ancak Kazanmak İçin Çabalarsın...
Hayat Elbette Doğru Yerde, Doğru Zaman'da, Doğru Kişiyi Karşına Çıkaracaktır İnan..!
Her Şey Gönlünce/Hayırlısı İle Olsun.. .)04 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel şeyler yazmışsın teşşekkür ederim inşallah deiğin gibi ollur :) bna cesaret veridn :)
- +1 yıl
Ne Demek, Tek Şeye Müsade Etme Kendini Üzmeye Ve Başkaları Tarafından Üzülmeye..!
Soran+1 yılpeki benim ondan hoşlandığımı anlamıştır demi?
- +1 yıl
Bunun Hakkında Ne Ben Nede Buradan Kimse Yorum Yapamaz Ve Yapmamalı'da Belki Herkese Öyle Diyor, Belki Yakın Hissetiklerine Belki'de Gerçekten Sevdiğine..!
İlk Adımı Bırak Seviyor İse O Atar...
Ya'da Güvendiğin bir Ortak Arkadaşınız Var İse Onun'la Konuş Derim...
+1 yılBende birisini sevmiştim onunda sevdiğini biliyordum ama kız yürüyemez durumda idi sagolsun çevremdeki insanlar nasıl bakacaksin falan filan demeye başladı keşke bugün bulsam direkt evlenme teklif ederim sakat olması soru değildi kendisi ay parçasıydı
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( üzüldüm bended işte çevreeeee ah şu çevre ep onların yüzzünden böyle düşünür duruma geldim :(
- +1 yıl
Bence düşünme sen kafamda bitirdiysen mutlu olacağına inaniyorsan yoluna devam et
+1 yılaksak yürümek bir ilişki yaşamak için engeldir normal olan biri asla aksak ya da sakat biriyle birlikte olmak istemez ne kadar güzel olursan ol gerçekler bunlar millete inanma
13 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum sende haklısın ben kendimi kandırıyorum beni rüyadan uyandırdığın için teşekkürler :(
- +1 yıl
o deilde bir cözümü vardır mutlaka ameliyatla ya da yüksek ayakkabıyla filan onlara bak çözümü böyle arasan daha iyi olur
Öncelikle selamun aleykum arkadaşım, emin ol oda senden hoslaniyodur, ama sende biliyosunki bu duygular biranda söylenip anlaşılabilecek duygular değildir Sen ppeşini bırakma istediğini alan bir insan ol, yani ufaktan ufaktan ına cıtlattırmaya çalış.
Bunları fark edince oda sana karşı daha ilgili davranıp içini dökecektir inan bana.
Hadi hakkında hayırlısı olsun.02 Yorumla
Soran+1 yıla.s inşallah yaa pei benim sevdiğimi anlamışmıdır sizce yaaa :(
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Güzel kardeşim engel konusunu hiç kafana takma seni gerçekten seven biri seni olduğun gibi kabul eder allah yardımcın olsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallahhh :(
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam kardeşim öyle düşünme sen neden sevemezdiye bir kanınmu var unutmaki kalp bu ne demiş beni ateşe at bütün vücudum yansın ama kalbimi bırak ne olur onda sen varsın demiş işallah bütün güzelikler seninle olsun unutma her canlının bir seveni vardır allaha emanet ol
04 Yorumla
Soran+1 yıla.s inşallah yaa pei benim sevdiğimi anlamışmıdır sizce yaaa :(
Soran+1 yılpeki napabilirim ya pek fazlada görüşemiyoruz dışarıda net üzerinden nasıl belli edebilirim k, :(
+1 yılÖncelikle aksayarak yürümen bişeye engel değil kimseye yük olmuyorsun o da olabilir kimsenin yarın engelli olmayacağına dair garantisi yok dimi? onun için engel meselsini engel olmaktan çıkar ;) diğer özel kişi mevzusunda da senin ağzını arıyor sadece ona istediği cevabı ver bakalım ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılolmadığını söyledim zaten ama hiç teklif felan etmedi
+1 yılBeni gercekten cok sinirlendirdin, engelliyimde ne ya? Sirf aksayarak yuruyorsun diye engellimi oluyorsun? Canim kardesim sen önce bunu beyninden at, kimse 4/4luk degildir :) Bence den fazla guvenme bu elamana, biraz saglam papuca benzemiyor. Umarim karsina sana sahip cikan seni gönulden seven biri cikar :) yolun acik olsun, birde su var sen hep guzel dusunki guzel seyler olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbir an çok sinirlendirdin deyince kötü birşy yaptım sandım :) doğru söylüyorsun bencede zaten geçen gün geçen günde bize gelecekmiş annemi aramış ulaşamamış bende nurmarmı verdim ama ne aradı ne mesaj attı sevse atmazmıydı sonra bigün buluşalım dedi bende tamam dedim ses çıkmadı bende unutma iye hatırlattım sözzz sözzz unutmadım :) yazmış :( gerçekten seven insan böle yapmaz
Aksayarak yürüdüğün için sevmemeyi mi düşünüyordun? :D Bu her insan gibi senin de en doğal hakkın bir sürü insan var bu halde olup senden daha kötü olup evlenenler bile. Olabilir hoşlanabilir de hakkında hayırlısı olsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılayyyy teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama işte toplumdanda kaynaklı insan düşünmeden edemiyor hem yan çoçukta düzgün ya kendi gibi birini isster diyedüşünmüştüm :)
Soran+1 yılpeki ben nasıl belli edebilirim acaba bu konularda pek iyi değğilimd e:)
Sorundaki ''Ben Engelliyim'' cümlesini yok sayıyorum.Sen engelli değilsin.Sağlam olupta kendine engel çıkaran çok insan varken sen gerçekten kusursuzsun. Bence hoşlanıyor biraz daha konuşup anlaşın bir deneyin :) Herşey gönlünce olsun canım.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşkkür ederim canım benim ondan hoşalndığımı anlamışmıdır ya da anlması için ne yapmam gerekir :?
Soran+1 yılgeçen günde bize gelecekmiş annemi aramış ulaşamamış bende nurmarmı verdim ama ne aradı ne mesaj attı sevse atmazmıydı sonra bigün buluşalım dedi bende tamam dedim ses çıkmadı bende unutma iye hatırlattım sözzz sözzz unutmadım :) yazmış :(
Sen engelli degilsin kiiiii ^-^ ikinciside çocuk sana boş degil ;) pırıl pırıl bir kalbin var Allah gönlüne gore versin.Kekelemek nasıl bir engel degilse aksamak ta öyle ^-^ Takıntı yapma kendine, seviyorsan iki elle sarıl guven kendine :)
04 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim amin inşallah
)
Sevgi aradaki engelleri aşarak yaşanırsa çok daha güzel oluyor, him bir sevgi acı olmadan yaşanmıyor, önemli olan sonunda mutlu olabilmek.ama kendini eggelli olarak düşünmen çöküşünü kardeş, her insanın uçakta olsa bir engeli mutlaka vardır, engel sadece fiziki anlamda olmuyor, kafada olması çok kötü, bütün olumsuz düşünceleri kafandan at ve kendine güven, bahsi geçen kişi sana karşı boş değil sanırım, inşallah bir ömür boyu mutlu olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yıl7700402012
+1 yılTakma öyle aksamalara, önemli olan kalbinde ve ruhunda engelin olmasın.Anlattığına görede sana karşı boş değil.Aksi bile olsa sorun yapma, mutlaka hoşlanacağın bir başkası da çıkacaktır karşına.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah hayırlısı olur teşekkür ederimm :)
+1 yıleğer gerçekten aşk varsa boy, kilo, yaş, engel bunlar engel değil. Ama sende özgüven sorunu var bunu çözmezsen kimse yanaşmaz sana, ayrıca aksayarak yürümek nasıl oluyor. Hiç görmedim ve duymadımda.
01 Yorumla
Soran+1 yılayağımın biri kısa gibi yürürken aksıyorum
+1 yılEngelini kafaya takma , kalbi engelli insanlar var ki onların durumu daha acınası. Sana karşı pek boş olduğunu sanmıyorum sen de onunla ilgilen rahat olmasını sağla ki içinden geçeni sana söyleyebilsin yani sana açılabilsin :))
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşşallah :)
- +1 yıl
Mutlu haberlerini bekliyoruz :)
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. öncelikle aksayarak yürümek hayatını etkilememeli bence bazı beyinden özürlüler var onların yanında sen mükemmel kalırsın bence takıntı yapma sonra senden hoşlandığı belli sevgilini sorduğuna göre bence hoşlanıyor senden
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) bnim ondan hoşlandığımı?
Soran+1 yılyok yani anlamışmıdır yazdıklarımı biri size yapsa anlarmısınız ya da anlaması için napmam lazım?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kapılma sonra üzülen sen olursun onun ruhu duymaz..
bende engelliyim hoşanıyordu aşığım diyordu. birgün uzaklaştı senle yasadıklarım hayaldi bitti dedi.. aklımdan cıkmıyor şu an keyfi yerinde yara alan ben oldum. aynı durumdayız seni en iyi ben anlarım üzülmeni istmem.04 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılkişi gercekle yüzleşince ettiği sözleri koca bir hiç
Soran+1 yıltamamiyle dğru :(
Cevap sahibi+1 yılbence uzak dur bizim gibileri aşkka yaklaşmamalı şimdi burada herkes doğal der ama davulun sesi uzaktan hoş gelir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgi engel hastalik tanimiyor canim benim hem sen sadece aksayarak yürüyormusun bunda birsey yok ki simdi saglikli olanlarin yarin ne hale gelecegi bilinmez ins mutlu olursunuz hakkinizda hayirlisi olsun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasma güzel yüzünü zaman gösterir sana abi gözüyle mi bakiyor yoksa hoslaniyormu diye birbirini abi kardes gibi görüp evlenen insanlarda var kendini fazla kaptirmadan bekle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen orta derece işitme engelliyim ve bugüne kadar bir kişiden hoşlandım sadece ve ona söylediğimde sen engellisin hangi düşünceyle bana teklif ediyorsun demişti. Yani demek istediğim engelli olmak zor.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( :(
Cevap sahibi+1 yılŞerefsiz çok.
oda senden hoşlanıyor bence. flört etmeye başlayın onu daha yakından tanımalısın.
engelliyim böyle birşey düşünmen cok saçma.
aşkta engeller yoktur02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun aslında ama insan çekiniyor sonuçta sanırım çevrem çok baskıcı olduğu için bu durumda :(
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bunu o çocuk dışında kimse bilemez.
Belki hoşlanıyordur belkide üzülüyordur. Şansını denemekte fayda var.
Niye hoşlanmamam gerek diyorsun ki sende insansın oda ve hoşlanman kadar doğal birşey yok.01 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle hoşlanıyor. Emn ol o senin engelini artık unutmuştur bile. Sevgi söz konusuysa bunlar düşünülmezki. Sende düşünme böyle bir sorun yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallahhhh :)
- +1 yıl
:) inşallah
+1 yılSaçmalama :) Engelli olman hiçbişeye engel değil :) Aksayarak yürümen seni çirkin ya da kötü biri yapmaz :) Kalbin aksamasın duygularında... O yeter :)
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi güzel hoş diyorsunda o belki öyle düşünmüyordur işte o yüzden :(
- +1 yıl
Kişiliğinde sorun ararım eğer öyle düşünmüyosa
+1 yılYaptığı hareketlerden düzgün biri olmadığını düşünüyorum, pek hoşlanıyor gibi de durmuyor... Hoşlanan biri numaranı verdiğin halde illaki mesaj atar ya da arardı, buluşmak için verdiği sözü de tutardı. Bence uzaklaş o tipten.
04 Yorumla
Soran+1 yıluzaktan akrabam oluyor çkekiniyor olabiirmi
- +1 yıl
Seni yeni tanıyan biri değilki bu kadar çekinsin, üzgünüm ama çekiniyor olabilir, aklını bulandırmak istemem.
- +1 yıl
Ben sana ne demiştim?
Bende engelliyim !
https://vocaroo.com/i/s07lkbe7fGrZ
Adım Mustafa00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılseviyor, engelli sayılmazsın daha ne engelliler var.
04 Yorumla
Soran+1 yılinşallah seviyordur yaaaa:) ben peki belli etmek için neler yapabilirim
- +1 yıl
sürekli konuşmaya çalış yüzüne bak sürekli, arda gülümse falan.
- +1 yıl
bilmiyorum ya, zamana bırakmak lazım kafası karışıktır belki ya da bazı işleri vardır v.s.
Ya canım benim bu problem değilki engelli ol olma , önemli olan saygı sevgi sen keyfine bak
02 Yorumla
Soran+1 yıltşekkürler :)
bence hoslanıyor hem durumunda uzulecek bısey yok aradakı engellerı sen kendın asarsın hıcbı zman boyle dusunme
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsn teşkkür ederim ben hoşlandığımı nasıl belli ederim acaba ona karşı
+1 yılBence hoşlanıyor niye üzülsün? Üzülse kanka falan der
08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim peki benim ondan hoşlandığımı anlmaışmıdır yad anlaması için neler yapmalıyım
- +1 yıl
Sende ona gülümse yakınlaş yani yemeğe falan çıkarsan işyerinde onuda davet et ya da evden tatlı kek yaaptıgında onada ikram et :) Bence kesin hoşlanıyor ama sen ona adım atmıyorsun gibime geldi
Soran+1 yılhmmmm dediğini yapıcam inşallah olur yaa :)
- +1 yıl
inşallah olur olur :)))
- +1 yıl
Güncellemeyi okudum bence senden tepki beklemiş abinim diyince hemen karalar bağlama derim :) Çünkü bizzat kendi çok samimi oldugum birisi aralarında yaş farkıda vardı abi diyordu 10yıllık evliler :)) Yani seni test etmiştir acaba ne diyecek abi diyince falan çünkü kaç zamandır görüşüyorsunuz ne olduda pat diye söyledi? :)
Soran+1 yılinşallah öyledir yaaaaa :))))
- +1 yıl
bence öyle çünkü imalı söylemiş ve niye onca zaman laf arasında abim kankam falan derdi bir anda ben abinim falan :)
+1 yılharikasin, gayette normalsin sevmek sevilmek seninde hakkin hepimiz gibi! lutfen ozguvenini kaybetme :) isAllah gonlunce olur
14 Yorumla
Soran+1 yılinşallah peki benim hışlandığmı anlamışmırdır anlaması için ne yapmam lazım?
- +1 yıl
senden hoslaniyor gibi bence, sohbete baslayin siz. pesini birakma
- +1 yıl
yavass :) sakin ol biraz soz verdiyse mutlaka gelir belki isi cikmistir. hatirlattigin iyi olmus
Ama sen şimdi kalkar da bu kadar bariz durumda o bana üzülüyor mu deyip kendine acımanı ona yıkarsan olur mu sence?
Olmaz.02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun olmaz ama ondan hoşlandığımı anlamıştır demi
bence hoşlanıyor büyük ihitmal.sende bişeyler söylemeye başla ufak ufak.engelini takma daha fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılya sadece düğünlerde bayramlarda görüşürüyoruz ancak faceden konusuyoruz mesela nasıl konusuyum ya da nasıl belli edebilirim?
sen enegelli falan değilsin kardeşim bir kere bunu aklından çıkar ;) bana kalırsa o elemanda senden hoşlanıyor inşallah güzel şeyler olur :)) ( hepimiz birer engelli adayıyız bunu unutma ;) )
08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimmmmmm yaaaaaaa çok mutlu oldum inşallah hoşlanıyordur benim hoşlandığımı anlamıştır demi ben napim şimdi nasıl belli edim :)
Soran+1 yılbaşka tüyolarda versen :) başka nasıl davranım
Soran+1 yılhmmm ben değilde konuscak biri varda söylim ona ya dediğin doğru nereye kadar böle
+1 yılKendini bu kadar aşağı görme. Eminim ki harika bir kalbin ve beynin vardır. Kendini sev, gerisini boşver.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler size böyle biri yazsa konussanız anlarmıydınız ya da o anlamışmıdır
- +1 yıl
Senin topluma karşı davranışlarının nasıl olduğunu bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum. Eğer sen bu engelli halini hiçbir şekilde sorun etmiyor, sanki o sorunun yokmuş gibi yaşayabiliyor ve bu halini kabullenmiş mutlu birisi isen o kişinin sana ilgisi var diyebilirim, fakat eğer sen kendi durumundan biraz bile olsa şikayetçiysen kendini diğer kişilerden geride görüyorsan bu durumda acıdığı için böyle davranıyor olabilir. Umarım anlatabilmişimdir.
+1 yılBedensel ya da zihinsel değil ruhsal engellilik başa beladır.Senin de sevmek sevilmek hakkın.Sende normal bir bireysin..Önce bunu sen kabul etmelisin..Ortada anormal bir durum yok...
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim peki anlamışmıdır ondan hoşlandığımı ya da anlaması için ne yapmam lazm?
- +1 yıl
Direk söle...Çekinme...
Soran+1 yılpeki ben yanlış anladıysam?
- +1 yıl
Onu da zamanla anlıcaksın ya da anlamış olman gerekirdi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaman canım aksamak önemli değil takılma ya üzülmede kendini bu konuda eksik görme. ama birdende bağlanma sakın sonra üzülen sen olma
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüorsun erkek sonuçta ne yaptıkları belli değil seviyo gibi gösterip oynuyorlar seninle sonra hiç birşey olmamaış gibi davranıyorlar :(
Cevap sahibi+1 yılevet hani bunu düşün kimseye güven olmuyor bu zamanda
Cevap sahibi+1 yılhmm üzülme ya sen arada mesaj at seviyorsan yani güvenme ama içindede kalmasın.
Cevap sahibi+1 yılabimi dedi? :( canım belkide o seni kardeşi olarak giörüyordur ondan bu kadar yakındır :( üzülme ya ama onunla devamlı takıl konuşmaya bak.
+1 yılAllahim vicdandan ve beyinden engel vermesin. Aksayarak yürümek hic sorun degil kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜR EDERİMMM :)
- +1 yıl
Hic bir zaman unutma kardesim ŞÜKÜR kelimesini. Ya ayaklarimizin saglam oldugu ama gozlerimizin gormedigi bir sekilde yaratilsaydik? ya da hic yaagimiz olmasaydi. Sevmek sevilmek guzel seyler gözünün mavi olup olamdigina bakmaz bir anda olur. Ins mutlu olursun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksayarak yurumek engelli olmak mi kanki bende duz yolda dogru guzgun yuruyemiyorum ona bakarsan :-D neyse bence cocujta senden hoslaniyor mutluluklarrrr ;-)
11 Yorumla
Soran+1 yılçooook teşekkür edrimmm inşallah öyle olur :)
+1 yılAlakası yok rahat ol hoşlandığını belli et yoksa acı çekersin pişman olursun. (bkz: ben)
02 Yorumla
- +1 yıl
Eğer sen ona hoşlandığını belli ettiysen seni kırmadan kendinden soğutmaya çalışıyor etmediysen eğer et bakalim çünkü reddedilmek arkadaş kalıp onun başkalarıyla gezip tozduğunu görmekten daha az acı verir sana.
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünceler duygular aksak olmasın.Dilediğin gibi olur inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallahhh yaaa
+1 yılüzülecek hiç bir şeyin yok senin...
hiç takma bunları kafana seviyorsa belli eder...01 Yorumla
Soran+1 yılozman sevmiyor yni
Timur da aksıyodu , ama bu onun ihtişamından bişey kaybettirmemiştir
03 Yorumla
Soran+1 yıltimur mu o kim
Soran+1 yılbende timur değince tanıdığın sandım ) doğru diyorsun öyle yapmaya çalışıcam inşallah :)
+1 yılhoşlanıyor ben öyle hissetdim :) inşallah kavuşursunuz :)
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah :) benim hoşlandığımı anlamışmıdır yaa :)
- +1 yıl
sen ona ilgi gösteriyorsun :) salak olan bile anlar merak etme :) sana prensesim demiş daha ne desin :) farkında :) hiçbir engel yok aşkınıza :) darısa bizim başımıza :) rica ederim :)
- +1 yıl
unutmadım diyorsa tam zamanı bekliyor olabilir senden de cekiniyor olabilir hazırlıksızda olalbilir bilmiyorum :) kendine sormak lazım ben senin yerinde olsam sen bana karşı boşmusun dolumusun seviyormusun beni derim internetden :)
Soran+1 yılya güzel diyorsunda sevmiyorsa bide yüzyüze bakıcaz ben seni o anlamda görmüyorum derse
- +1 yıl
öyle birşey varsa ögrenmiş olursun böyle seviyormu sevmiyormu davası da ol maz :) içinde kalmasın :)
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. hoşlanıyor neden üzülecek sen kendine güvenmiyorsun ne farkın var diger kişilerden sadece ayağın sekiyor diyemi bunla yaa sadece güven..
06 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanıyor demi benim holandığımı anlamışmıdır ama o düzgün ya belki düzgün birini ister yani davul bile dengi dengine ama kendime söz geçiremiyorm
Hoşlanıyor senden.Sakın öyle de düşünme.Hoşlanmamam lazım falan diye.Senin neyin eksikmiş.Böyle şeyler söyleme lütfen.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama insan işte acaba diyede düşünmeden edemiyor çünkü o belkide kendine daha iyi birini layık görür
engellisin diye kimseyi sevemez misin yani kendine güven
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdim ama işte o beni sevmiyor galba :(
Allah gönlüne göre versin bacım bu engelin aşka engel değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılaksayarak yürümek engellilikmi :D saçmalama. degil.
12 Yorumla
Soran+1 yılama öyle görünüorki kimi sevsem hep uzaklaştı o yüzden kimseyi sevmiyordum :(
- +1 yıl
yuzun guzelse sorun olmaz bence
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. ne engelin olursa olsun sevip sevilmeye engel değil
14 Yorumla
Soran+1 yılya işte biraz tüyo verirmisin netten nasıl belli edebilirim çünkü yüzyüze anca ya bayramlarda ya da düğünde filan netten nasıl belli edebilirim :)
''Belki hoşlanmamam gerek'' kısmı olmamış kaldır onu beyninden
01 Yorumla
Soran+1 yılya ben çevremden çok şeyler gördüğüm için insan kendini geri çekiyor :(
+1 yılböyle düşünmemelisin engel sorun değildir ve zaten öyle bir durum yok. Ona gelirsek seninle ilgileniyor hoşlanıyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) gerçekten ben ne yapabilirim peki anlaması için :)
- +1 yıl
açıkça konuşabilirsin hislerini belli et.
hoşlanıyor desem hoşlanmassa çok üzülürsün kesin bir şey demeyeceğim ama onun sevdiği şeyleri yaparsan sana karşı ilgi duyabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılama benim ondan hoşlandığımı anlamıştır demi
Burdaki bütün erkekler kurban olsun sana prenses.. Sen sev sevil biz sevinelim buna
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama :) konsere gittim geldim bana konser konser gezion diye mesaj attı bende yok ya hayatımda ilk defa gittim deim oda nasıl bari güzel geçtimi dedi bende sper ötesiydi dedim sonra bilmiyorum farkındamısın doğum günümü ilk sen kutladın dedi sana hediye aldım dedi :) bende ne aldın dedim oda süpriz dedi ipucu versen dedim olmaz dedi kabul edemem bende sana alım olmaz benim içimden geldi dedi ama sonunda ona gıcıkkkk dedim o bana cadı demişti ben söylerim abinim sen gucuksun dedi :(
hoşlanması için daha fazla belirti olması lazım bunları normal arkadaşlarda yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılama işte normal hayatta pek fazla görüşemiyoruz faceden nasıl anlatabilirm ki?
+1 yılkalbin engelli olmadıktan sonra fiziksen bir engel böyle şeylere engel değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ozman gelip söylermior neet birşey yaa :(
yürü kızım direk açıl. aşkta engel yoktur... mutlu ol...
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
Hoslaniyo ola bilir, engelli olman sorun degil , ki, takma
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Güncellemelere çok sevindim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılmalesef onun sonrasında daha pek çok şeyler oldu :(
- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?