Ben engelliyim ve birinden hoşlanıyorum?

ben aksarayarak yürüyorum ve birinden hoşlanıyorum belki hoşlanmamam gerek ama yapamıyorum oda hoşlanıyor gibi ve hoşlandığım kişi düzgün geçen gün hoşlandığım çoçuğun doğum günüydü faceden kutladım doğum günün kutlu olsun umarım sevdiklerin ve sevenlerinle mutlu ve uzun bir ömür paylaşırsın iiiki doğdun iiiki varsın sevildiğini unutma yazdım :) hemde gece tam 12de oda cevap amin çoook teşekkür ederim güzelllikkk sizinle beraber inş demiş sonra bazı soru işaretleri var kafamda hem prenses diyor hem güzellik sonra sevgilim olup olmadığını sordu sonra işyeri tatildi sen şşimdi evde durmazsın seni özel kişi gezmeye götürür filan dedi birgünde bir kız duvarına birşey yazmış bana dedi sen cvb ver bak kız bana yazmış diye yaaa normalde hiç bir bana böyle davranmıyor yani sizce üzüldüğü içinmi yoksa hoşlanıyormu?
Güncellemeler
+1 yıl
geçen günde bize gelecekmiş annemi aramış ulaşamamış bende nurmarmı verdim ama ne aradı ne mesaj attı sevse atmazmıydı sonra bigün buluşalım dedi bende tamam dedim ses çıkmadı bende unutma iye hatırlattım sözzz sözzz unutmadım :) yazmış :(
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Güncellemeler
+1 yıl
bana kolye kpe almışşşşşşşşş :))) sözmü tutdum dedi bize gelirkende çiçek almış
Ben engelliyim ve birinden hoşlanıyorum?