Babam bana deger vermedigi icin mi erkekler bana deger vermiyor?

Iyi aksamlar dostlar..
Babam beni annemi kardesimi sevmez show olsun diye bize bakar millete kendisini melek olarak gosteriyor sozde ama dunyanin en adi insani.
Neyse arkadaslar benim fizigim yuzum guzel iyi niyetliyim de etliye sutluye bulasmadan hayatimi yasiyorum. Ev okul okul ev bos gunlerimde annemle geziyorum hayatim bundan ibaretti koronadan once. Hic arkadasim yok herkesle merhab merhabayim universitede grup odevlerinde aktif oluyorum ama saglam iyi bir arkadas ortamim yok.
Arkadaslikta da cok cektim, askt hic sevgilim olmadi ama 2 kisiyi sevdim. Birisini 4.5 yil daha liseydim ustunden bayagi sular akti. Digerini de 1.5 yil once sevdim ama cok uzun surmedi tas catlasa 4 5 ay falan. Garip olan sey ben son sevdigim icin cok agladim cunku ayrildigi sevgilisini seviyordu onun icin baska kizlari kullaniyordu sirf ona gelsin diye bu da beni yaraladi ama Allaha sukur beni kullanip da atmadi cunku ailevi durumumu arkadaslik durumumu bunlarin kotu oldugunu biliyordu.
Arkadaslar babam bana deger vermiyor anneme de kardesime de. Cevremde sevgilisi olan kizlarin babalari onlari cok seviyor bazilarini bebek gibi seviyor. Bende haliyle kiskaniyorum hem aile durumu iyi hem arkadas durumu iyi hem sevgilisi seviyor falan imreniyorum. Bende 2 kisiyi sevdim hak ettigim degeri alamadim.
Babam beni sevmiyor diye mi hicbir erkek beni sevmiyor? Yasim 21 ask hayatim cok durgun, cirkin de degilim tam tersine guzel bir kizim huy olarak da oyleyim sessiz sakin saf bir sey (keske boyle olmasam...)
Babam bana deger vermedigi icin mi erkekler bana deger vermiyor?