Bir insan ilk buluşmada ellerin köfte gibi dolma parmaklı neden der ya o günden beri arıyor acmıyorum konuşmuyorum ilk izlenimde gözümden düştü ellerm cok mu kötü arkadaşlar. Hadi diyelim kötü bu söylenir mi siz söyleyin kötüyse ama o söyleyemez o kim oluyor ya 😄 ?
Saçmalama bunu kafana mi takicaksin seni eline göre mi çıkıyor evet oyleler diyip dalga geç sende kendini daha iyi hissedersin hem tırnaklarını uzatıp oje sürerse o görünümü yok edersin bu sana tavsiyem ayrıca dolma parmaklı bir sevme türde olabilir arkadaşım vana hep der yumuşak sever takma kafana emin ol o bunu düşünmüyor bile
Ellerin gayet bakımlı Bunu göz önünde bulundurunca şekli pek önmeli değil aslında Ellerine tombik diyen insana gelince , belki kendi çapında iltifat etmiştir belki de sadece eleştirmiştir. Bunu niye bu kadar büyüttün ki Sanırım insanların görüşlerini çokfazla takıyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ellerinize aşık oldum resmen.. Muhteşem bir güzelliğe sahip olmalısınız. Böylesine harika ellere sahip olan biri mümkünatı yok ortalama bir güzellik olamaz.
Bu ellere köfte gibi diyen biri varsa, hayatımda duyduğum en zevksiz insanlardan biridir muhtemelen çünkü gayet bakımlı ve çok güzel görünen elleriniz var.
Elleriniz cok güzel de onun elleirni merak ettim şimdi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ellerin çok güzel ya. Ayakarınıda güzeldir kesin. Bence bir kızın eli seninkiler gibi olmalı. Ben beğendim valla. Onun yerinde olsam daha farklı yaklaşırdım