Bir erkek bunu 4 yillik sevgilisine söylüyorsa ne demek istemiş olabilir?
Bu ilişkisinden öncede 5 yil başka bir kizla ilişkisi olmuş.
Bu ilişkisinden öncede 5 yil başka bir kizla ilişkisi olmuş.
ula Avrupalı genç kızlar 20 yaşında dünyayı gezmeye başlıyor, o derece gelişiyorlar, bizim kızlar daha şu kelimenin ne olduğunu bilmiyolar:D , sonra dedikmi Avrupalı kızla sizin aranızda fark cok diye başlıyolar ciyaklamaya :D ben kendimi sende buldum cümlesinin ne olduğu bilmiyomusun :D
Sende kendim gibi davranabildim. Bir başkası olmak zorunda kalmadım. Kendim olabildim. Maskeler, roller olmadı... Çünkü içimdeki o gerçek beni göstermeye hep çekindim. Ama sende kendimi buldum. Kendim oldum.
Yani ben paraydım, elmanın yarısı. Diğer paramı, yarı elmamı da sende buldum. Bak bunu demek istemiş
ya tamam orasini anliyorumda, işte bu nedemek benden önceki ilişkisini hice saydigini mi söylemek istiyorki benmi yanliş algiliyorum
ruh ikizi senmişsin, sana bakınca kendini görüyormuş, kendisini sende bulmuş
Cevap
14Cevap
Sana bir tek aşık oldum sana tutuldum ruh ikizim ruh eşim mutluluğum.. Bir sürü anlamı var.. Ah gözünü sevdiğimin aşkı.
5 yıllık bır ilişkiden sonra sen onun vazgecılmezi olmuşsun kendını sende bulmuş yanı o 5 yıllık sevgılının yarım bıraktıgı ısı sen yapmışsın fazlasıyla iyi bişey sevin
ben kendımı ancak 4 yılda sende bulabıldım..sende yaşamam içinde bır 4 yıl daha bekle...
4 yıllık sevgilisi bunun ne anlama geldiğini bilmiyorsa hiçbir anlam ifade etmiyor olabilir
Senden önceki ilişkilerimin ne kadar yalan ya da sahte olduğunu anladım formatında bişey.
açıklamana göre konuşacak olursak adam her cıktıgına aynı lafı kullanmış herife bak ev kredisi öder gibi uzun yıllar ilişki yaşıyor :)
Seninle mutlu çocuk güvende rahatta huzurlu demekki demiş böyle
Ben bende kayboldum, sen olmaya geldim demek oluyor :)
4 yıllık sevgili bunu anlamıyorsa kendini bir önce öldürsün
Adam hobi olarak çıkıyor.
155 bile bulamamış o derece bulmuşun
Ne Kader Ekmek O Kadar Köfte Demek İstemiş :)
Oha adam hayatını ilişkiye adamış resmen..:D
Önceden kayıpmış.
bilmiyorum açıkcası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar