Aşk İlişkileri Düzgün konuşan erkek kalmadı mı? Ghchjjb Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düzgün konuşan erkek kalmadı galiba Güncellemeler+1 yıl Ben en azından karşımdaki kişiye küfür etmiyorum yani Düzgün konuşan erkek kalmadı mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KadınKutsallığı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 75% +1 yıl Bak, dökülmüşler hepsi sorunun altına. Seç beğen al :D Kolay gelsin. 1 5 Yorumla Ghchjjb +1 yıl Sağol arkadaş olalım mı Yorumla KadınKutsallığı +1 yıl Olabilir. Yorumla Ghchjjb +1 yıl tamam Yorumla Ghchjjb +1 yıl Mesaj gönderemiyorum ama sana Yorumla KadınKutsallığı +1 yıl Bakma bunlara. Erkek değiller mi. Al birini vur ötekine. Yorumla
Kretos Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Arzularınız hevesleriniz sonucu salak saçma kişiklere bel bağladığınız erkek kalmadı diyorsunuz önce çürük meyveleri ayıtlayın. 0 0 Yorumla
Harbimidiyon Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Bu soruda görüşlerde , şimdi herkes düzgün konuşur tam bir İstanbul beyfendisi olurlar. Sonra özele bir geçersin parçalarlar valla seni. Boş otobüste ayakta gidersin. 0 0 Yorumla
Fatihkzc Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Düzgün den kastın ne acaba 🤔 belkide sen düzgün bakmıyorsun konusmuyorsun? 0 0 Yorumla
Ηaziran Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Düzgün konsuan kız da yok kiKızlar flört etmediği erkekle konusmuyor bile :D 0 0 Yorumla
Reoxy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Kalmadı kuzum son güncelleme ile hepimiz bozulduk 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Degerini bilen kadin var mi 0 16 Yorumla Ghchjjb +1 yıl Yok Yorumla safadgn +1 yıl Niye duzgun konusalim ki ozaman nasil olsa gelip siciyorsunuz agzimiza Yorumla Ghchjjb +1 yıl 😠😠 Yorumla safadgn +1 yıl Istedigin kadar sinirlen kiz aynen boyle yapiyorsunuz Yorumla Ghchjjb +1 yıl Ben dediğin gibi yapmıyorum Yorumla safadgn +1 yıl Hepiniz boyle diyorsunuz Yorumla safadgn +1 yıl Sen ne yapiyorsub Yorumla Ghchjjb +1 yıl Oturuyorum sen ne yapıyorsun Yorumla safadgn +1 yıl Ben dedigin gibi yapmiyorum demistin ya ona diyorum uzaniyorum de Yorumla Ghchjjb +1 yıl Anladim Yorumla safadgn +1 yıl D*m atsana bir Yorumla Ghchjjb +1 yıl Ben en azından karşımdaki kişiye küfür etmiyorum yani Yorumla safadgn +1 yıl Kufur etmedim ki sana Yorumla Ghchjjb +1 yıl Sen değil ya baskalarina yani Yorumla safadgn +1 yıl Sen dedigimi yapar misin Yorumla Ghchjjb +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bak, dökülmüşler hepsi sorunun altına. Seç beğen al :D Kolay gelsin.
Sağol arkadaş olalım mı
Olabilir.
tamam
Mesaj gönderemiyorum ama sana
Bakma bunlara. Erkek değiller mi. Al birini vur ötekine.
Arzularınız hevesleriniz sonucu salak saçma kişiklere bel bağladığınız erkek kalmadı diyorsunuz önce çürük meyveleri ayıtlayın.
Bu soruda görüşlerde , şimdi herkes düzgün konuşur tam bir İstanbul beyfendisi olurlar. Sonra özele bir geçersin parçalarlar valla seni. Boş otobüste ayakta gidersin.
Düzgün den kastın ne acaba 🤔 belkide sen düzgün bakmıyorsun konusmuyorsun?
Düzgün konsuan kız da yok ki
Kızlar flört etmediği erkekle konusmuyor bile :D
Vardır ama sana denk gelmez kanka😁😂😂
Kalmadı kuzum son güncelleme ile hepimiz bozulduk
Degerini bilen kadin var mi
Yok
Niye duzgun konusalim ki ozaman nasil olsa gelip siciyorsunuz agzimiza
😠😠
Istedigin kadar sinirlen kiz aynen boyle yapiyorsunuz
Ben dediğin gibi yapmıyorum
Hepiniz boyle diyorsunuz
Sen ne yapiyorsub