Dün gece en yakın arkadaşım eski sevgilimin beni aldattığını söyledi. Ama kiminle nasıl olduğunu anlatmadı. Onu hala çok seviyorum... Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Doğruluğundan da emin değilim. Çok kırıldım iyi bitirmiştik halbuki... Gerçi arkadaşıma da güvenmiyorum çünkü ilişkimize çok fazla burnunu sokuyordu. Sürekli o şöyle o böyle diyordu. Onu çok özlüyorum... Sizce yazmalı mıyım yokda yeni bir sayfa mı açmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle
Eski eskide kaldı dostum unutmaya çalış sevmeye değil seni aldattı bu onun karektersizliği bitmiş gitmiş kafana takma dostum o sana değer verseydi sana böyle yapmazdı seni kullanmış süsü verdi boşver gitsin kendisi kaybeder Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Yapılması Gerekenler bunu oku ben yazdım sana yardımcı olacaktır. Evet yanlış insanı sevdin doğru insanı sevdin demicem çünkü doğru insanı sevseydin seni üzmezdi Ben senin kalbinin güzelliğini görüyorum dostum ama o görmüyor ve hiç bir zaman görmeyecek o yüzden artık onu bırak çünkü sen çok güzelsin ve hiç kimseye ihtiyacın yok özellikle seni bırakıp giden bir gerizekalıya ihtiyacın yok sende kendinin farkındasın her şey geçecek bunu biliyorsun o yüzden sen kendini üzme başkası için üzülme kendini hırpalama
Bugün sana harika bir haberim var çünkü artık onu sevmene gerek kalmadı dostum haberi söyleyeyim çünkü o seni hak etmeyen bir salak seni haketmiyor ve bunun için diyeceksin ki Allah'ım teşekkür ederim beni ondan kurtardığın için söyle ve gülümse çünkü o seni hak etmeyen bir geri salak ve Onu unutmak için ben sana yardım edeceğim öncelikle o seni haketmiyor ve o bir salak Bu yüzden ne ona gittiği için üzül ne ona darıl ne onun için ağla ne ona sinirlen şaka bir yana o seni gerçekten hak etmedi beni sevseydi Sana değer verseydi sana böyle yapmazdı İnan bana onun için üzülmeye değmez seni sevseydi sana böyle yapmazdı senin yanında olurdu seni severdi sana güvenirdi sana inanırdı seni sevmeyen sana değer vermeyen birini neden sevmeye devam ediyorsun kalbinin kırılması hoşuna mı gidiyor dostum o olmadan önce de bir hayatın vardı olmadıktan sonra da bir hayatın olacak hayatına devam ediyor sende hayatına devam et
Sana bu yaptıklarından sonra sakın yazma egosunu yükseltme14 Yorumla- +1 yıl
Umarım yardımcı olmuşumdur 🌺
Sen en iyilerini en hayırlısı hak ediyorsun kalbinin güzelliğini görüyorum dostum
Eig hak ettiğimi düşünüyorum 😁 - +1 yıl
Estağfurullah kardeşim ❤️
Senin için en iyisi en hayırlısı olsun dostum ♥️
Eig hak ettiğimi düşünüyorum 😁
En İyi Cevaplar
Başlıkda da dediğin gibin "eski" sevgilin.. Geçmiş de bıraktığın bir insanın geçmiş de de sana yaptığı yanlışı bugün öne sürmen bence doğru olmaz. Herkes kalbinin ekmeğini yer bunu yaptıysa da yapmadıysa da.. Özlemen veya çok sevmen bazen yeterli olmaz ki üçüncü şahısın bir sözüne kuşkuya düşüp hem yazmak istiyorsun hem arkadaşından da şüphe ediyorsun.. Yazma bence ya pişman olursun ya pişman ederler
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bitmiş bir ilişki için, yaşanan şeyi sorgulamak kimseye bir şey kazandırmaz..
sadede daha fazla mutsuzluk sana kalan
Sadece sonrası için hayatına bir tavsiye ,
sana laf getiren ve senin ilişkine yorum yapan o gereksiz ayrıntıyı hayatından çıkarmalısın..Diğer yeni ilişkileirni de etkiler çünkü00 Yorumla
+1 yılArkadaşıma güvenmiyorum demeseydin, ayrıldığınıza göre seni aldatması şu saatten sonra çok da önemli değil derdim. Ama arkadaşına olan güvensizliğini ve eski sevgiline olan hislerini göz önünde bulundurunca ona mesaj atıp seni aldatıp aldatmadığını sorgulaman daha doğru olur diyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
36Cevap
+1 yılEski sevgilin seni aldatmış
bu çok mu önemli adı üstünde eski sevgilin neden arayacaksın ki
hayatına devam etmelisin oda eskide kalmalı..11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Arkadasın pek güvebilir gibi gelmedi bunu anca eski sevgilinden öğrenirsin yerinde olsam mesaj atar uygun bir dille sorarım. Bak gecmis gecmiste kaldı ama böyle birsey duydum var mı öyle bisey diye sakince mesaj at hatta direkt ara. Bide arkadasın madem biliyomus niye yeni söylemis?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın bunu sana zamanında neden anlatmamış? Böyle bir iddia ortaya attıysan ispatla de
03 Yorumla- +1 yıl
Nerden nasıl öğrenmiş detaylı anlatsaymış. Zaten olduysa da oldu artık eski sevgilin sonuçta
Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Eski sevgilin olunca seni aldatmiş olmuyo siz bitmissiniz baska kadina gitmis olan bu aldatılıyorum diye bos yere üzülme sen seviyosan git söyle utanma boşuna gurur yapma bos yere acu çekiyosun sen bilirisin yine de.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin nasıl seni aldatmış oluyor onu anlamadım 🙄? Bırak adamın peşini yoluna bak, eski sevgilisisin diye ne hakkın var hayatına karışmaya? Cinssiniz gerçekten 😏
11 YorumlaEskide kalmış. Lütfen aklını bulandırma ve 30 gün bekle. Yazarsa senindir. Aklındaki aldatma sorularını sorarsın. İkna edebilirse sans verirsin (keyf senin) yatmazsa tamamen bağlantın kopsrırsın.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin olduğuna şükret iliski içindeyken öğrensen daha çok yipranicaktin kurtulmuşsun sevinmelisin yeni bir sayfa ac öyle bir insanla bir daha muhatap olmamalısın
00 Yorumla
+1 yılBosver gitsin sende sorun var ozmn oyle bir insan sevilmez ama simdi bu yazıyı yazarken düşündüm haklisin ya benim basima inşallah gelmezde haklısın yine severdim 😕
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sen ilk olarak gidip sevgiline durumu söylüyorsun çünkü eğer kız yalan söylediyse sen bana guvenmiyorsun fasa fisosuyla aldattiysa bile üzerini örter sana da yol verir biraz kafayı çalıştırın.
00 YorumlaEski sevgilin mi?
Zatem bitmis nr yapacan ki
Neyin kafasi bu12 Yorumla
+1 yılBence o sana yazana kadar yazma eğer ki yazarsa açık açık konuş böyle bir şey duydum bana karşı dürüst olabilirsin diyerek alttan al sonra gerçeği öğrenirsen de bir daha birlikte olma egerki seninle ike yapmışsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şükretmek lazım , takma kafana aldatan insan cici manitlerini de aldatır... Unutmaya çalış eski eskide kaldi
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinizi aklınızdan silin kendinize ayrı hayat bakışı oluşturun eski sevgiliniz sizi silmiş belli zaten sizde onu unutun karşınıza başka biri daha çıkar daha yaşınız genç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı ol bitmiş gitmiş işte. Mesaj falan atim deme sakın. Bundan sonra önüne bak derim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun
00 Yorumla Ayrılmışsın eski sevgilinmiş sanane bundan. İstediğiyle istediğini yapar. Senle birlikteyken yaptı mı asıl ona bak.
00 YorumlaBaskasinin lafi ile ayrilma bence... normal devam et ama aldatma emarelerine dikkat et
06 Yorumla
+1 yılKaldı mı senin gibiler koy tekmeyi kıçına ne beklion!
04 Yorumla- +1 yıl
Şu lafı unutma "deveye diken insana seven yaranır"
- +1 yıl
Tecrübeyle sabit...
+1 yılBitmiş gitmiş işte kurtulduğuna dua et ne uzatıyorsunuz
10 YorumlaEski diyorsun aldatmış olmuyor ki bence sen çok kafana takıyorsun
04 Yorumla
+1 yılNe olduğu ortada demekki anlatan kişiyle aldatmış seni😂
00 YorumlaGeçmişe mazi sana niyazi derler
Geçti artik geçti00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadasına çok güvenmiyorsan ve ilişkinize çok müdahale etmişse seni kıskanıyordur yani güvenme ona eski sevgilinle barışma ihtimalin var mı?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eski eskide kalmış unut gitsin bitmiş bide neyi yediremiyon fark edememen senin hatan :s
00 YorumlaEski sevgilin seni aldatamaz ki zaten ayrılmışsınız başkasıyla ilişki yaşaması çok normal
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi geçmişe göm en yakın arkadaşını def et yoluna bak.
00 Yorumla
+1 yılBence kulaktan duyma laflara inancağına erkek arkadaşını al karşına onunla konuş güzelcene birileri yüzünden ilişkinize son vermeyin.
00 YorumlaSende yeni sevgilini aldat tencere kapak birbirinize çok yakışırsınız.
00 Yorumla
+1 yılEskiler eskiler eskiler. Bırakın şu eskilere yenilere bakın.
00 Yorumla
+1 yılkesin en yakın arkadaşın dediğin şahıs sevgilinle birlikte oldu. aldattı dediği durum kendisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibi aptallar bir bize denk gelmiyor yaa valla bak ben sevdigim kiza 1 ay yazmadim diye beni iki senedir affetmedi askerdeyken yazmadim telimi kaptirmistim cunki
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatti diyorsun bunu telefisi yok nesin baska ilerde kendine bagira bagira soyliyecegi lafi fuyunca zoruna mi gitti
Cevap sahibi+1 yılErkek milletine guven olmaz bosver dusunme
Cevap sahibi+1 yılNedende hepte bunu kazik yiyenlerden duyuyorum ben
Cevap sahibi+1 yılİste tanidigimdqn bunlari diyorum hepsi serefsiz aralarinda ufak tefek seven var o da pirincjn icinden tas ayiklamak gibi zor bulursun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim dedigimi dinlemiceksin ama gule gule
Cevap sahibi+1 yılNeden kendine guzel bir iliski kurmuyorsun
Cevap sahibi+1 yılGecmez guzel bir iliski icin birbirini tanimak gerekir ama yan yana degil konusarak koklasarak degil
+1 yılBen aynı kişi tarafından iki defa aldatıldım asla affetme zamanla unutursun
14 Yorumla- +1 yıl
@ufuk3030 aynen öyle o yüzden affetmesin
- +1 yıl
@ufuk3030 benim salaklığım işte sfsfsfsd
+1 yılAyrıldıysanız bir nedeni vardır yazıp kendini küçültme aldattıysa da içinde yaşa acını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaz tabi ya aldatmamıştır niye aldatsın ki seni
05 Yorumla- +1 yıl
Çirkinler aldatılmalı yani
- +1 yıl
Herşeye ses çıkarmaya çıkarmaya sonra başını alamaz olduk
+1 yılAldatma bir ayrılma sebebidir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu cümle de bir bitirme cümlesi değil mi zaten? Benim tavsiyem onunla aynı ortamda bulunmaman. Sonuçta zamanında sevgili olmuşsunuz.
+1 yılen yakın arkadaşını s. ikti!
03 Yorumla- +1 yıl
hep öyle olur
önündeki maçlara bakacaksın artık
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence arkadaşın yalan söylüyor
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kızı kendinden uzak tut çünkü çok haset biri
Cevap sahibi+1 yılBelki sevgiline karşı ilgisi vardır
Cevap sahibi+1 yılAma ona çok belli etmeden uzaklaş çünkü arkandan iş çevirir
Kendı yoluna bak yapan kendıne yapar
00 YorumlaEski zaten üstüne düşme ne gerek var önüne bak
00 Yorumla
+1 yılEski değil mi? Bİşey yapman gerekmez sanki :Dd
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın tehlikeli ama sende biraz safsın ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz olgunlasin ya
00 Yorumla Her bir laf diyene inanma
03 Yorumla3 lü takılın bence bu mideyle iyi yaparsın sen 😃
00 YorumlaArkadaşın yalan söylüyo bence
00 Yorumla
+1 yılEski diyon aldattı diyon nasıl oluyor
013 Yorumla- +1 yıl
Eski olması isabet olmuş onzaman daha ne yapcan
- +1 yıl
Sende aldat ödeşin sonra barışın
- +1 yıl
Aldatmadan kastın fiziksel mi duygusal mu
- +1 yıl
Duygusal olursa kopması zor olabilir fiziksel olması daha mantıklı olur biter
- +1 yıl
Bnce burdan konuşmayalım bunları özel şeyler sonuçta
- +1 yıl
En yakını doğru seçim olmaz hem
- +1 yıl
Takip etsene beni
+1 yılbitmiş zaten..
unut artık..00 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşını s. kse böyle konuşmazdı
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman eskiyi eskide bırak ki kaliten düşmesin
00 YorumlaZaten eskiymiş bırak öyle kalsın
00 Yorumla
+1 yılayrıl
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitirdiyse bence yeni sayfa açma
00 Yorumla
+1 yılSana ne diyemedinmi
00 YorumlaArtık eskide kaldı diyip yoluna bakmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEskisi artık
00 Yorumla
+1 yılS. k. tr et belli etme sakın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Eski eski de kalsın.
00 Yorumlakafayi gom
00 Yorumla
+1 yılBir sorum var
00 Yorumla
+1 yılSende aldat
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi