YENGEÇ BURCU FLÖRTÜM BENİ WHATSAPPTAN ENGELLEDİ NEDEn?

Merhaba birkaç aydır bir ruh hastasıyla konuşuyoruz ben aslan burcuyum buarada kendisi ilk başta her şeye karışıp laf sokup attığım storye kadar laf eden durmadan görüntülü konuşmak isteyen meşgule alınca 10 kere arayan yengeç burcu arkadaş arkadaşlarının yanında başka bir kızın muhabbetini açıyor bana bile söylüyor hatta canım bende tamam arkadaşız ben böyle şeylere gelemem diyorum baya laf ediyoeum tamam diyor sonra 1 gün sonra gene aynı durmadan aramalar falan senle de olmuyor sensiz de falan diyor neyse böyle mal mal konuşuyor bu baya sürüyor sonra ben bunu baya terslemeye başlıyorum kız muhabbetleri daha çok artıyor falan arkadaşız ama sonra ben birgün eski konuştuğum yazdı dedim diye bana yok sen karakterizsin senin sadakatini gördük her şey 2 hafta size falan bir şeyler diyor bende bununla konuşmuyorum aynı ortamdayız arkadaşları o ben ama ben çok muhattap olmuyorum neyse arıyor beni özür dilemek yok asla ben o anlamda demedim diyor ama özür yok neyse geçende bana bir şey dedim birine 3 günlük kız be diyor dedi ben çıldırdım tabi güya bunu da o anlamda demedi öyle düşünse muhattap bile olmazmış benle ben tamamen bunla iletimi kesiyorum soru soruyor cevap vermiyorum falan sonra bana "ilk yapman gerekenleri yap sonra dil uzatırsın merak etme" diyor bunuda benimle konuşmaya çalışınca bağırdım ona çünkü özür dilemesi lazım herkesin yanında benimle muhattap olma dedim falan onun için yazdı bende Senin gibi saygısız biriyle muhattap olmayacağım dedim buna beni engelledi ama instadan engellemedi? Cidden anlamıyorum birileri bir yardım etse
YENGEÇ BURCU FLÖRTÜM BENİ WHATSAPPTAN ENGELLEDİ NEDEn?