Aşk İlişkileri şu an sımsıkı sarılmak istediğiniz biri var mı varsa kim? burnette Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @aytunçuydacı❣ şu an sımsıkı sarılmak istediğiniz biri var mı varsa kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kim_Bilir_Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Merhaba,Evet var, ailem bir de paracıklarım! 😅 1 0 Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl kim oldugu onemli değil kadin olsun dostca bir sarilma da olabilir. 0 0 Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanıdıklarımdan yok tanımadığım ama tanıyınca sarılmak istediğim olabilir 1 0 Yorumla
ClaudiaCla Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeğenlerim ve ablammm ❤️😭 1 5 Yorumla burnette +1 yıl Aşko gel bana sarıl sen ❣😍 Yorumla ClaudiaCla +1 yıl Olaaar 😋😄😄❤️ Yorumla burnette +1 yıl Gel aşko 😂😂 Yorumla ClaudiaCla +1 yıl 😂😂oy babeee Yorumla burnette +1 yıl ❤😘 Yorumla
Gideyozgıyamete Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgilim çok özledim onuuuu :( 1 3 Yorumla burnette +1 yıl Yasak bitince kavuşursunuz inşallah ❣ Yorumla Gideyozgıyamete +1 yıl İnşallah 🤩❤️ Yorumla burnette +1 yıl Amin❤ Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Var nev 1 0 Yorumla
Tekincee Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı. Geske olsaydi be ama yokkk yokkk 1 0 Yorumla
engineer0651 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. O... 1 0 Yorumla
dostadam Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Canım kendim 1 0 Yorumla
maestropareja Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl evet var 2 1 Yorumla burnette +1 yıl Sarılırsın inşallah ❣
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Evet var, ailem bir de paracıklarım! 😅
kim oldugu onemli değil kadin olsun dostca bir sarilma da olabilir.
Tanıdıklarımdan yok tanımadığım ama tanıyınca sarılmak istediğim olabilir
Yeğenlerim ve ablammm ❤️😭
Aşko gel bana sarıl sen ❣😍
Olaaar 😋😄😄❤️
Gel aşko 😂😂
😂😂oy babeee
❤😘
Sevgilim çok özledim onuuuu :(
Yasak bitince kavuşursunuz inşallah ❣
İnşallah 🤩❤️
Amin❤
var ama kim olduğunu bende bilmiyorum