Sevgilimle uzun zamandır beraberiz ama annesiyle selam gönderme telefon arkasından seslenme dışında bir konuşmamız olmadı ama beni beğenip sevdiğini söylüyor o da sevgilim de. Anneler gününde bir hediye almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?

Sevgilimle uzun zamandır beraberiz ama annesiyle selam gönderme telefon arkasından seslenme dışında bir konuşmamız olmadı ama beni beğenip sevdiğini söylüyor o da sevgilim de. Anneler gününde bir hediye almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?

Merhaba 🌸
Sizlere, Annelere ve kaynanalara alınacak, kullanışlı ve güzel hediyelerden bahsetmek istiyorum. Umarım hoşunuza gider.

Çiçeklerin hiç bir zaman modası geçmediği gibi, kadınların da asla hayır diyemediği hediye çeşitlerinden biri. Hediye konusunda fikriniz olmadığında bu çiçekler Anneler için tamamen kurtarıcı bir hediye. Özellikle kaynanaya elinizde bir buketle gitmek onun oldukça hoşuna gidecektir. Üstelik çiçeklerin yapay olması da daha uzun süre kalmasına ve çöpe gitmemesi için iyi olacaktır.
2- Ev Dekorasyon Malzemeleri

Ev dekorasyonuna önem veren anneler veya kaynanalar için bu gibi vazo, masa üstü aksesuarları vs gibi, onlara verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır. Ayrıca duvar saati, tablo gibi eşyalar ve aksesuarlar almakta, annenizin her baktığında sizi hatırlamasını sağlayıp onu mutlu edebilir.

Biliyoruz ki dünyadaki neredeyse bütün kadınların özel kokulara zaafları oluyor. Evlerinde, kokusu yayıldığında o kokuyu hissettikçe yaşayacağı mutluluk ve o kokunun kendini evine özel olması onu kat kat mutlu edecektir. İşte bu konuda, bambu çubukları olan cam veya porselen şişe içerisinde olan bir oda kokusu alabilirsiniz. Özellikle dekorasyon içinde olan kokulu mumlar da bu çeşitler arasında.

Kadınlar, çeşit çeşit kokular kullanmaktan çok hoşlanır. Ve bu kendi kokusununda çevreye yayılması oldukça hoşuna gider. Bakımına özen gösteren ve bu gibi şeylere önem veren bir anne için alınan parfüm onu hem mutlu edip hemde özgüveninin yükselmesini sağlayabilir. Üstelik bu parfümün yanında ek olarak, vücut spreyi gibi ürünlerini de hepsini set halinde almakta göze oldukça hitap edebilir.

Süslere ve aksesuarlara düşkün olan kaynanalara takı seti güzel bir seçenek olacaktır. Fakat almadan önce o kişinin ne tarz ve modelleri sevdiğini öğrenmenizde fayda var. Onun tarzını yansıtan, sade, taşlı veya parlak takı setleri almanız, kaynananızın hiç kuşkusuz hoşuna gitmesine sebep olacaktır.

Kafein bağımlısı olan kaynanalar çeşit çeşit fincanlar almaktan asla çekinmez. Ve üstüne bu sevdiği şeyin ona hediye olarak gelmesi onu daha da mutlu eder. Kendilerine özel olacak kendi ismini ve eşinin ismini taşıyan 2 li bir fincan seti, kaynananızın kendisini çok özel hissetmesini sağlayabilir. Üstelik bu setin yanında kutu içine görüntüsü hoş olan cam bir cezve koyularakta tam set halinde çeşitliliği arttırılabilir.

Elinden cüzdanları hiç düşmeyen, alıveriş bağımlısı kadınlar ve kaynanalar için bu hediye iyi bir seçenek olacaktır. Üstelik bu cüzdanın üzerine onun kendi ismini yazdırarak hediye edebilirsiniz. Kaynananızın cüzdanına her baktığında ve eline aldığında kendi ismini görmesi sizinle gurur duymasını sağlar. Bu tarz bir hediye almış biri olarak bunu sizlere içtenlikle önerebilirim.

Vee tabiki alışverişten bıkmayıp çeşit çeşit kıyafetler almayı seven kadınlar, yaptıkları her kombinede bir çanta uydurmayı çok severler. Çanta da kadınların oldukça zaafı olmuş durumda. Kaynananızın tarzını öğrenip onun tarzını yansıtan bir çanta almak sizinle yine gurur duymasını sağlayabilir. Tabi ki çanta diyip geçmemek lazım. Kadınlar ne kadar çeşit çeşit almayı sevse de, çantaların kullanışlı ve kaliteli olmasına da çok dikkat eder.
Ne kadar küçük bir hediye gibi görünse de, aksesuar sever kadınların bir vazgeçilmezi de kol saatidir. Özellikle rengine şekline ve kombinine uymasına da çok dikkat ederler tabiki. Saatin yanında saate uyan ufak bir bileklikle hediyenizin göze daha çok hitap etmesini sağlayabilirsiniz.
Tesettürlü bir kaynananız varsa, başına takması için uygun bir seçenek olabilir. Tesettürlü olmasa bile açık bayanlar da soğuk havalar da üzerine şal almayı çok severler. Her iki türlü de kullanılabilen bu ürün kaynananız için oldukça kullanışlı bir hediye olacaktır. Üstelik bu şalların kenarına da isim yazdırmak mümkün. Buda hediyenizin daha anlamlı olmasını sağlar. Ve aldığınız kişi de onu asla yanından ayırmaz.
Son olarakta birkaç bilgi vermek isterim. Biliyoruz ki aslında her şey hediyelerden ibaret değildir. Bazen eline bir çikolata paketi alıp bu özel günde annenize veya kaynanıza ziyarete bile gitmek, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Hediyeler küçükte olsa büyükte olsa burada önemli olan hediyenin manevi değeri ve Annenizin üzerinde bırakacağı etkisidir..
Sağlıklı Günler Dilerim 🌸
Cevap
29Cevap
Merhabalar 💐 Anneler günü yaklaşırken akıllardaki en büyük sorulardan biri de "sevgilimin annesine hediye almalı mıyım, ne almalıyım?" oluyor. Bana kalırsa ilişkiniz yeniyse hediye biraz fazla olabilir ancak uzun süreli bir ilişkiyse çok tatlı olur. Hediye alıp almama konusunda tavsiyemi verdikten sonra şimdi "sevgilinin annesine anneler gününde ne hediye alınır?" yazıma geçeyim

Yüz yüze bir kutlama olacaksa ve ilk kutlamaysa çiçek ve tatlı güzel bir hediye olacaktır. Hem abartısız, hem şık. İlk olacağı için fazla iddialı da olmamak lazım.

Bluz diye sınırlandırmak istemiyorum aslında. Nasıl bir tarzı olduğuna göre değişir tabii ki ama genel olarak üstüne giyebileceği şık, rahat ve tabii ki yazlık bir kıyafet tercih edebilirsiniz.

Özellikle biraz süslüyse, takıyı tokayı seviyorsa ve biraz da ağır bir havası varsa broş çok tatlı olacaktır diye düşünüyorum. Eşarbına, ceketine, gömleğine bağlayabileceği şık ve tatlı bir broş tercih edebilirsiniz.

Yürüyüş yapmayı seven, genelde dışarıda vakit geçiren bir kayınvalideniz varsa ona yürüyüş yaparken giyebileceği yazlık bir ayakkabı alabilirsiniz. Onun dışında sandalet tarzı bir seçim yapıp rahatlıktan ziyade şıklığa da önem verebilirsiniz.

Sevgilinizin annesi tesettürlü bir kadınsa veya tesettürlü değilse bile namaz falan kılıyorsa böyle bir bilginiz varsa ona günlük hayatta kullanabileceği hem şık hem kullanışlı bir eşarp alabilirsiniz.

Sadece çerçeve vermek belki birazcık basit olabilir ama onun yerine çocuğuyla, çocuklarıyla beraber çekilmiş bir fotoğrafını çerçeve yapıp verebilirsiniz. Zaten anneler günü olduğu için çok daha tatlı ve manidar bir hediye olacağını düşünüyorum.

Son olarak cilt bakım setini önermek istiyorum. Özellikle bakımına düşkün bir kadınsa zaten seve seve kabul edeceğini düşünüyorum. Bu aralar anneler günü dolayısıyla migros'ta bakım ürünlerinde %50 indirim var. Ayrıca yine Gratis'te de Gratis karta özel %50 indirimler mevcut bir göz atabilirsiniz. Ben de yakın planda gitmeyi düşünüyorum.
Anneler Günü'nde en yaygın hediyelerden biri çiçektir. Annenizin sevdiği çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Sevgiliyi mutlu etmenin yollarından bitanesi de elbetteki annesinden geçiyor. Kaleyi içten fethetmek oldukça önemli. :)) Sevgilinin annesine neler alınır aşağıya listeledim, buyrun..
1-) Ev dekorasyon malzemeleri

Kadınlar genelde evlerine dekorasyon malzemeleri almaya bayılırlar. Bu bir vazo olabilir, duvar saati de. Evlerini süsleyip özen göstermeyi severler.
2-) Takı Seti

Daha çok süslü insanların sevdiği en çok takılardır. Kadınlar bilirsiniz ki takı ve aksesuarlara bayılırlar. Almadan önce tabii ki ne tarz takılar sevdiğine dikkat edip öğrenin ona göre seçim yapın. Taşlı ve parlak taşları da değerlendirebilirsiniz.
3-) Çiçek Buketi

Henüz ilişkim yeni, ciddi bir durum yok diyorsanız da çiçek buketi yaptırabilirsiniz. Bu durumda en uygun hediye çiçek buketi olacaktır. Modası geçmeyen ve kadınların en sevdiği çiçektir, çiçek almanız oldukça hoşuna gidecektir.
4-) Oda Kokuları

Kadınların zaaflarından birisi de kokulardır. Bambu Çubuklu porselen ya da cam şişe içinde oda kokusu alabilirsiniz. Ayrıca kokulu mum veya mumlukta alabilirsiniz.
5-) Parfüm

Sevgilinizin annesine çokta ağır olmayan bir parfüm tercih edebilirsiniz. Ya da seveceği bir tarzda parfüm alabilirsiniz.
6-) Fotoğraf Albümü Veya Çerçeve

Aile fotoğraflarının olduğu çerçeve veya bir albüm hazırlayabilirsiniz. Manevi olarak değeri paha biçilemez bir hediye olacağı kesin. Kayınvalidenizinde çok hoşuna gidecektir.
7-) Cüzdan, Çanta

Biz kadınların sevdiği şeylerden birisi de tabii ki de çanta ve cüzdandır. Sevgilinizin annesinin sevdiği tarzda bir çanta alabilirsiniz, ya da isme özel bir cüzdan yaptırabilirsiniz.
8-) Cilt bakım ürünleri

Süslü bir kayınvalideniz varsa cilt bakım ürünleri çok hoşuna gidecektir, bu hediye zaten hangi kadının hoşuna gitmez ki? :)) Birçok kozmetik ürünleri mağazası anneler gününde indirime giriyor olacak, bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.
9-) Kahve Makinesi

Kahve içmeyi seven birisi ise kahve makinesi nokta atışı bir hediye olacaktır. Ne demişler; bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. :))
10-) Kahve Fincan Takımı

Eğer evinde kahve makinesi varsa çok şık porselen veya bambu tabak altlıklı bir fincan takımı da alabilirsiniz. Eminim severek kullanacaktır.
Umarım bu tavsiyeler işinize yarar ve kaleyi içten fethetmenizi sağlar. Hoşça kalın 🌸🫶🏻🩵
1- Çiçek bu özel günde oldukça uygun bir hediye olabilir. Sevgilinin Annesinin sevdiği çiçekleri öğrenip, onlardan oluşan bir buket hazırlayabilirsiniz. Ya da evine uzun süre kalacak bir bitki hediye edebilirsiniz.
2- Eğer Sevgilinizin Annesi takı takmayı sevdiğini biliyorsanız, ona şık bir kolye veya bilezik hediye edebilirsiniz. Bu kişisel bir hediye olduğu için, onun zevkine uygun bir tasarım seçmeye özen gösterin.
3- Eğer annesi giyinmeyi seviyorsa, ona şık bir elbise veya yeni bir çanta hediye edebilirsiniz. Burada da, onun zevkine uygun bir seçim yapmak önemlidir.
4- Eğer annesi ev dekorasyonuyla ilgileniyorsa, yeni bir yastık veya çarşaf takımı gibi şık bir ev dekorasyonu hediye edebilirsiniz. Ya da evini güzelleştirmek için hoş bir tablo veya çerçeve de düşünebilirsiniz.
5- Son olarak, annesinin sevdiği bir yemek tarifini yaparak ona özel bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Bu, ona zamanınızı ve özeninizi göstermenin güzel bir yoludur.
Hangi hediyeyi seçerseniz seçin, ona kalbinizden gelen en samimi dileklerinizi iletmek için güzel bir not eklemeyi unutmayın.🫶
Anneler Günü, annelerimizin sevgi, özveri ve fedakarlıklarını takdir etmek için harika bir fırsattır. Eğer sevgilinin annesi için bir hediye almayı planlıyorsanız, öncelikle sevgilinizin annesinin ilgi alanlarına ve kişisel tarzına dikkat etmek önemlidir. Buna ek olarak, aşağıdaki öneriler de size ilham verebilir:Çiçek Buketi: Çiçekler her zaman güzel bir hediye seçeneğidir ve çiçeklerin her rengi ve türü farklı anlamlara sahiptir. Sevgilinizin annesi için bir çiçek buketi hazırlayabilir veya özel bir çiçekçiden sipariş edebilirsiniz. Kitap: Eğer sevgilinizin annesi okumayı seviyorsa, ilgisini çekebilecek bir kitap almak iyi bir fikir olabilir. En sevdiği yazarın yeni bir kitabı veya bir biyografi kitabı gibi ilgi alanlarına göre bir kitap seçebilirsiniz. Kişisel Bakım Ürünleri: Annelerimiz genellikle kendilerine bakmaktan vazgeçerler, bu nedenle sevgilinizin annesi için özel bir bakım ürünü seti seçebilirsiniz. Günlük bakımı kolaylaştıracak bir cilt bakımı seti veya saç bakımı seti gibi ürünler seçebilirsiniz. Mutfak Malzemeleri: Eğer sevgilinizin annesi yemek yapmaktan hoşlanıyorsa, özel bir mutfak aleti veya mutfak gereçleri seti seçebilirsiniz. Örneğin, yüksek kaliteli bir bıçak seti veya özel bir baharat seti gibi ürünler düşünebilirsiniz. Fotoğraf Albümü: Annelerimiz için en değerli şeylerden biri anılarımızdır. Sevgilinizin annesi için özel bir fotoğraf albümü hazırlayabilirsiniz. Özel anıların fotoğraflarını ekleyerek birlikte harika bir anı kitabı yapabilirsiniz.
Bu öneriler sevgilinizin annesi için harika bir Anneler Günü hediyesi seçmenize yardımcı olabilir. Ancak, unutmayın ki en önemli şey, hediyenizin sevgiyle verilmiş olduğu ve onların kalbini dokunduğudur.
Birebir aynı durumdaydım ve geçen annesine hediye alıp ondan iletmesini istedim. Dayanamayıp erken vermiş tabii. Hediyem müzik kutusuydu üstüne de güzel bir not yazdım ve çok beğenmiş. Tabii bu ilgi alanına göre değişebilir. O yüzden birkaç kategori altında sınıflandıracağım
Otantik şeyleri seviyorsa
Müzik kutusu
Eskiden esinlenilmiş biblolar
Eskitme defterler
Orta Çağ esintili takılar
Yağlı boya tablolar
Kullanışlı şeyler istiyorsa
Üstünde olumlamalar yazan fincanlar
Kişiye özel imza kalemi
Takı kutusu
Süslü ve bakımlı biriyse
Makyaj malzemesi
El aynası
Saç şekillendirme ürünleri
Zarif takılar
Biraz daha yaşlı biriyse
İki kişilik türk kahvesi fincanı
Yeni model şallar
Mozaikle yapılmış dekorlar
İş kadınıyla
French press
Şık bir masa kalemleri
Tahta takvimler (bunu anlatması biraz zor bir stand var ve her ay için ufak bir Tahta takvim var)
Batıl inançları olan biriyse
Doğal taşlı eşyalar (takı, lamba, süs eşyası gibi)
Nazar boncuğu içeren eşyalar
At nalı, dört yapraklı yonca gibi diğer batıl inançları temsil eden eşyalar
Manevi şeylere önem veren biriyse
Günlük pozitif notlar yazan bir kutu
İmzalı kitap ya da fotoğraf
Karakalem ya da yakma resimli eşyalar
İstiridye kolye
Çiçek ve bitki seviyorsa
Yanında minik peluş ya da takı olan bir buket
Teraryumlar
Bonsailer
Minik ekosistem şeklinde fanuslar
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar umarım yardımcı olabilirim
Fincan takımı
Altın bileklik
Altın kolye
Saat
Kahve makinesi
Çanta
Cüzdan
Ayakkabı
Ev terliği
Sabahlık
Salona uygun şık bir tablo
Duvar süsü
Dekoratif ürünler
Tercihler arasında olabilir...
Özellikle de orta yaş kadınlar giyinmeyi, kuşanmayı çok sevdiğimiz için şık bluzlar özellikle de bayramlarda, doğum günlerinde giyebileceği dolapta hazır bulunsun isteyeceği üst şık bluzlar en çok tercih ettiklerimiz arasında.
Sürekli hemen hemen her günümüz hep para harcayarak geçirdiğimiz için elimizde ki cüzdan ya eskiyor ya yıpranıyor. Elimizde bir extrası olsa hiç fena olmaz.
Misafirlere ikram edebileceğimiz yemek seti tabakları veya çatal bıçak 🍴 seti en çok tercih ettiklerimiz. En çok gereken şey. güzel tabaklarda sunum yapmayı her kadın çok sever.

Keyifli tercih etmeler dilerim. Umarım iyi fikir aydınlatması olmuştur.
Vallahi bilmiyorum ki her sene bunu düşünüyoruz ya ayır yani ben anneme hediye almak istersen zaten alırım niye belli günleri sıkıştırıp da illa hediye düşünmek zorunda kalıyoruz ben ona bir anlam veremiyorum
Bana kahve fincani yemek takımı ne bileyim kahve ya da çay makinasi gibi seyker sacma geliyor. Aldığımız sey kisiye ozel olmali bence kanve fincani gibi herkes kullanmamali
Birkaç örnek vermek gerekirse
Eşarp/Şal
Saat
Takı
Parfüm
Tiyatro ya da sinema bileti
Bakmayı seviyorsa gerçek bir çiçek
Ya da annemize tatlılar güzel yemekler hazırlayıp onu sevdiğimizi söylemek
Kıyafet
Bir tatil bileti olabilir
Benden sana tavsiye , bence güzel bir yemeğe çıkarmalısın. ya da kendi evinde yemeğe davet etmelisin :) bu onun gözünde seni değerli ve cömert kılar. hem daha yakından tanışma fırsatı bulursun. yemekle beraber kendisine bir çiçek ve kıyafet alman daha ona verdiğin değeri daha da kalıcı kılar.
Yemek takımı, çay veya fincan takımı olabilir. Lymon home var kaliteli bir marka Google'dan aratıp bir bak istersen. Fiyatlar da kalitesine göre nispeten uygun denebilir. Beya şu linkten de bakabilirsin. Link: https://lymonhome.com/
Kadınlar mutfak hediyelerine bayılır. Ya da küçük ev aletlerine. Airfrayer şu sıralar çok popüler. Maddi gücün yetiyorsa düşünülebilir derim. Ya da kablosuz süpürge de iyi fikir. Klask olanlar ise fincan veya yemek takımı olabilir daha da küçük bir şey istersen internet sitesinden çikolata ve çiçek yollayabilirsn annesine.
Ben nişanlıyım kayınvalideme çiçek gönderdim üzerine de Beni annem kadar seven temiz yürekli insan, seni seviyorum. Anneler günün kutlu olsun. Yazdım fakat benim annem yeni vefat etti kayınvalidem hep yanımda olsun bu bottan çok daha fazlasını hak ediyor da işte :)
Başın sağolsun ama o samimiyette değilim henüz
Teşekkürler. Anneler gününüz kutlu olsun demekten başka bir şey olmaz sanırım
Anladım teşekkür ederim :)
Şahsen ben sevgilimin annesine bişi almazdım ancak nişanlanmamız ne bilim ciddi bir adım lazım Eğer 3 yıldan fazla çıkıyorsanız al. Ama az ise alma. Kendi kendine gelin Güvey gibi. Cık. Olmaz. Illa da almak istiyorsan, abartısız bir şey tercih edilmeli

Çerçeve ( hepimizin olduğu foyoğraf )
Biblo
Kokulu mumluklar
El yapımı eşya ve ya süs
Yapay çiçekler
ve aydınlatma eşyası
Çiçekli Harf Tasarımlı Oda Kokusu. ...
İsme Özel Renkli Paşmina Şal. ...
İsme Özel Kahve Fincanı Seti. ...
Çay Fincanı Konseptli Fresh Hediye Kutusu. ...
Line Art Tasarımlı Dekoratif Yastık. ...
İsme Özel Minimal Tasarımlı Kadın Cüzdanı...
İsme Özel Papatya Tasarımlı İçi Cam Termos.
Aynı şehirde değilsen o kadar samimiliğe gerek yok ileriyen zamanlarda çok istersen alırsın zaten.. seni seviyor yok gözüne iyi görünmek için vs. böyle saçmalıklar gereksiz
Anneme anneler günü hediyesi canlı cicek almıştım kaynanama da ya da çay tepsisi çay bardağı bluz ayakkabi etek ya da baş örtüsü kadinlar çiçeklerden çok hoşlanıyor ama😊
Sevgilinin annesine bir şey alınmaz. Hayır dayılar günü çıksa sevgilinin dayısına bir şey mi alacaksın?
Bir sevgilim olsa mutlaka alırdım. Ben her çarşıya çıktığımda anneme çiçek alan birisiyim zaten.
Büyü malzemeleri… Büyücü ailelere özel takımlar mevcut
Küpe toka kitap saat yeni bi telefon vs. Diye uzarrrr gider
Kendi ellerimle yapmışolduğu su böreğim ve bir buket çiçek olabilir.. 😏
Bence teraryum al ben nişanlımın annesine alıcaktım ama kendisiyle görüşmediğimiz için vazgeçtim sbjskd
Yerinde olsam sadece ararım çünkü maalesef insanlara güven olmuyor söylediklerinin tam tersi de olabilir ve hediyen ne yazık ki "benim ki gibi" değer görmeyebilir o yüzden alma gerek yok illa bı kulp takip eleştiriler 🙄
Annem ben 30 günlükken vefat etmis o yüzden hic kimseye anneler günü hediyesi almadim almamda
Evliysen bu yıl karına anneler gününde bir hediye al emin ol bir hafta boyunca her istediğini yapar çok mutlu olur
@Mervececicek teşekkür ederim ilgin için
Çanta veya saat bir anneye alınacak süs eşyası bunlardır. Çaydanlık seti veya mutfak saati bunlarda alınabilir
Gaynana seni çok seviyorum bal gibi çocuk yapmışsın Allah’ıma djjd de gitsin
Kfkdkdkdkd bu baya iyi jdkdkdkdk
Vallahi bir iken 2 ve 3 oldu yaparız artık ne gerekirse
Bence çok abartma derim en güzeli çiçek sepetinden şık bir çiçek ve kart yeterli olur fazlası yalakalık olur kendi ağırlığını da koy yani sen evli değilsin daha sevgilisiniz
Anneler gününüzü kutluyorum koşa öz bir mesaj yeterli diye düşünüyorum
Teşekkür ederim
Çiçek, şık bı cüzdan alabilirsiniz ve ya kıyafet olabilir en uygun alabileceğin bunlar güzel bı terlikte olabilir yanında birde parfüm
1- kar küresi
2- kupa
3- pahalı bir kolye
4-kapaliysa başörtüsü
5-fincan takımı
Bide hepsinin yanında çiçek alırsan senden iyisi yok 😽
Bence sizi hatırlatacak güzel bir biblo olabılır ya da kendi yaptıgınızı el işi bişey olsun daha güzel olur
Kapalıysa güzel bir eşarp olabilir ama markalı olması lazım. Açıksa da parfüm alabilirsin ama ne kullandığını bilmek lazım.
Senin yerinde olsam almam benim de ciddi ilişkim var nişanlanana kadar da annesine hediye falan almam çünkü ayrılmayacağımız ne malum
Marka bi yerden tşört fincan takımı altınkolye uçluğu nebiliyim önü açık nekadar samimiysen iş ciddiye gidiyosa ona göre değerlendirme yapmak lazım
Hayır çok gereksiz sadece kendi annene hediye al geç, mümkünse sevgilinin annesiyle diyalog bile kurmamalı.
çiçek alıp geçiceksin, zarif ama çokta zorlama değil
Telefondan kutla seni yemeğe cağırırsa al hediye yoksa hususu gıdip de alma alırsanda parfum al
Çicek al bir güzel not yaz bu yeterli değil se bileklik ya da mutfak eşyası gibi bir şeyler al
Kadınları mutlu eden şeyler genellikle değerli şeyler kolye molye falan işte
Not gereksiz çiçek yeterli bence
Ama anneler günü sonuçta gerekmez mi bir kutlama notu
Gerekmez onu da oğlu yazsın
Hediye benim sonuçta ama gönderceğimden haberi yok sevgilimin gönderdiğimde söyliycem
ben kutlamadım bile
Ben eşimin annesine skechers spor ayakkabı aldım
Yenebilir cicek almayı düşünüyorum
takı, parfüm, saat, fincan takımı.
Çiçek göndermek yeterli.
Tablet al vakit geçirsin
Gece sene aldım bu sene alamayacagım
Sevgilimin annesine hediye almam ben
Almam. Iki gun sonra kuyumu kazar
Ev eşyası alan 1-0 önde başlar
Ufak bir notla birlikte bir çiçrk en iyisidir👍
Saksı çiçeği al , kahve fincanı veya çay bardağı