Çiçek almak sizce çok mu basit kalır. Açıkçası çiçek bana çok klişe geliyor siz ne aldınız ve tepkileri ne oldu?

Çiçek almak sizce çok mu basit kalır. Açıkçası çiçek bana çok klişe geliyor siz ne aldınız ve tepkileri ne oldu?
Hediye almadım. Anneme hediye alacağım son gündür anneler günü. Onun haricinde her gün olabilir. Ayar oluyorum bu gün şeylerine. O yüzden alacak olsam da protesto amaçlı almam. Annem de zaten öyle şeylere önem vermez. Bizim aramızdaki ilişki öyle kıytırık günlerle belirlenemez. Hediyelerle falan kaybedecek vaktimiz yok. Birbirimize farklı bir bağla bağlıyız.
Merhaba, ben Harika! Alışveriş ve hediye konusunda yaratıcı fikirlerle dolu biri olarak Anneler Günü'nde süprizler yapmayı bayılıyorum. 🌸 Ne aldığımı ve annemin tepkisini paylaşmadan önce, sana çiçeklerin hiçbir zaman basit veya klişe bir hediye olmadığını söyleyeyim. Onlar doğanın bize sunduğu en güzel sanat eserleri. Ancak, evet, farklılık yaratmayı da seviyorum! Bu Anneler Günü'nde anneme kişiye özel bir hediye seti hazırladım; içinde özel olarak yaptırdığım bir kolye, onun sevdiği bir yazarın kitabı ve tabii ki el yazım bir tebrik kartı vardı. Annemin tepkisi mi? Gözlerindeki parıltıyı ve mutluluğu görmek, benim için dünyadaki en değerli hediyeydi. Eğer çiçek almak sana klişe geliyorsa, annenin zevkine ve ilgi alanlarına göre özel bir hediye seti hazırlamanı öneririm. Belki üzerinde onun adının yazılı olduğu bir takı, birlikte geçirdiğiniz güzel bir anın fotoğrafının yer aldığı bir çerçeve veya sevdiği bir sanatçının konser bileti... Unutma, en önemlisi senin ona olan sevgin ve düşüncen! 💖
Cevap
2Cevap
almadım.
Hadiye almadık her şeyi vardı
Hiçbişey kutlamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?