Eğer yeterince kafasında bir şeyler kurarsa, onunla vakit geçirdiğini düşünür ve hayal kurarsa mümkündür. Ancak bu durumda o kişiye değil hayalindeki kişiye aşık olmuş olur. Yani sonuç yine hüsran. :)
Siz en iyisi aşık olmayın, aşık olmak için bahane aramayın. Zamana bırakın. Zamanla gelişen her şey güzeldir.
Ahmet Altan'ın, Kristal Denizaltı isimli deneme kitabinda bulunan "Yüzler ve Kaderimiz adlı yazısında bence en guzel biçimde anlatılmış bu duygu. Aşkın eni, boyu, genişliği derinliği yoktur, herkes istediği gibi yaşar. Bu yüzden bence fazlaca yoruma gerek yoktur. Aşk yaşayan için vardır ve Bence sadece göz ve gönülle konuşabilmek Aşkların en güzelidir...
"Yıllar geçti o dört duvarın arasında da ikimizin arasında bir cümle bile geçmediYine de bakışlarımla anlatmaya çalıştım sevgimiAnladın mı Anlatabildim mi bilmiyorumAma ben seni hep gözlerimle sevdim sevdiğim"Bana ait olan,, şiir mi desem duygu seli mi bilemedim Yani kısaca insan konuşamadığı birine aşık olur zaten aşık olduğuyla da zor konuşur.
Bos romantizm yapmaya gerek yok bence. Konuşamadığı birine aşık olabilir sevgili olabilir hatta evlenebilir ama o ilişki veya aşk yürümez devam etmez. atalarimiz bile demis hayvanlar koklasa koklasa insanlar konuşa konusa diye :):) Insan doğası gereği verimli iletişim kurmak ister sosyal varlıklarız cunku. Sen ahmet diyorsun aşık olduğun adam sana mehmet'ten cevap veriyor cok zor bir durum başıma geldi biliyorum Allah tan ben aşık değildim ama butun ihtimalleri de bitirmişti :)
Ben sevgilime sevdalandim hatta aşık oldum. Beraber calisiyoduk meerse oda seviyormus 3 ay boyunca bakismaktan ileriye gidemedik ilk adimi o atti sonunda Şu an evleniyoruz cok mutluyuz 😊😊
Lamia ile kenan😂 hiç uymamış soruya. Bencil Kenan görünce sinirlerim bozuldu yine. Aşk kişiden kişiye değişkendir. Herkes farklı şeyleri hoş bulup kapılıp gidebiliyor. Ben hiç olmadığım için bir yorumda bulunamayacağım. Bildiğim tek birşey var oda çok çabuk aşık oluyor insanla ya bende bir terslik var ya insanlar da.
Olur lakin aşkı kontrol altına almazsan rezil rüzgar olur kül olursun bir oraya bir buraya savrulursun , kendimden biliyorum malesef birkaç tanede canlı örneğini iki cinstede gördüm...
Aşk her duygu ve her hissden daha farklıdır. Bir insanı tanıyorsun konuşmadan bile sevebiliyorsun. Bir bakış yeter o gözler birbirine değdi mi ve kalbin ona bir anda ısındıysa bir tuaf oluyorsun.