başlıktaki gibi... olurlar mı :D olurlar yaa bence oluyorlar..
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgilisinden yeni ayrılmış birini teselli edersen yavşamaya başlıyo ama yalnız, dertli birini teselli edip yanında olursan aşık oluyolar.Onları anlayan ve dertleşebildikleri kızları seviyolar sanıyolarki sevgili olunca onları aynı objektiflikle anlamaya devam edecekler :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence asik olur ihtimalini veriyorum basima hep boyle seyler geliyo her seferinde illallah ettim hayal kirikligindan, cunku yakin arkadaslar birbirinin ozelini, dogal halini her seyi paylasan birileri oldugu icin kendilerini de hoslanti belirtisiyle aska donusturebiliyolarlar
01 Yorumla
olan arkadaşlarım var kızlarda da aynı durum geçerli ne kadar çok takılırsan bu ihtimal o kadar artıyor hormonlar devreye giriyor heralde. bir türlü yakın arkadaş olamadım kızlarla hep niyeti bozuyorlar niye güzel şeyleri mahvediyorlar insanlar anlamış değilim
01 Yorumla
+1 yılOlmazlar ama cinsel ilgi duyarlar. Bu olmazsa olmazdır zaten. Bir süre sonra değil, en başından beri olur bu. Freud "Hiçbir erkek cinsel birlikteliğe girmek istemeyeceği bir kadınla arkadaş olmak istemez" der.
06 Yorumla- +1 yıl
diyorsun peki aksi olunca o ne demek oluyor :)
- +1 yıl
yani cinsellik düşünmüyorsa bir sorunmu var demektir yoksa cidden arkadaşçada olma ihtimali var mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. olmaz olur mu?
sebebini de söyleyeyim hemen hani arkadaş ayağıyla yaklaşıyor.aslında ilk başta söyleyemiyor.sonra sana alışıyor.kızmayacağını filan düşünüp söylüyor. ayrıca utangaç olanların çoğu böyle yaklaşıyor.
bazıları da ilk başta sevmiyor , hoşlanmıyor arkadaş oluyorsunuz özellikleriniz , duruşunuz , yaşayışınız hoşuna gidiyor birden öyle oluyor012 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. :D Hehe O olsa yine iyi ben bizim müzik grubunun kordinatörüne aşık oldum ilk görüşte :D ve ikinci günü hoşlandığımı söylemiştim :D bundan 4 hafta önce :D
07 Yorumla- +1 yıl
:) İnsan kendisine güvenmeli değil mi?
Geçmişim her ne kadar hastalık ve ameliyatlar ile geçsede geleceğim parlak ve çevreme aydınlık saçan bir insanım ve büyük projeler yapıyorum.
Bir kadının istediği her şey bende bulunuyor. o yüzden Kendimi çok şanslı hissediyorum bu güzelliklere de geçmişimde yaşadığım olumsuzlukların beni olgun yapmasına borçluyum :)
hemde öyle bir olurki aklın şaşar...ateşle barut yanyana durmaz...kankayız diyenden kork erkekler kanka neden olur biliyormusun : sevgili olabilecekleri ihtimalini düşündüklerinden dolayı
17 Yorumla- +1 yıl
Son cümlene hak verdim !
- +1 yıl
Ya ben liseden bir kızla öyle konuşmuştum. Aynı dediğin gibi hayatımlı aşkımlı konuşuyoduk. Sonra sınıftan birileri konuşmamızı gördü ve millete benim o kızı sevdiğimi söyledi. Kız bir köpürdü bir sinirlendi.. Ben sana asla o gözle bakmadım benim sevdigim var yok şöyle yok böyle. Ulan sevdigin varsa niye böyle konuşuyosun malmısın
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bizim orda bir emoş vardı kanka aşağı kanka yukarı tatlı kankam yirim kankam derken çok tatlısın dedi al bir kaşık dedim aldı al al çekinme dedim kepçeyle aldı hayvan o geldi aklıma:/
01 Yorumla
+1 yılolurdum ve de gerçekten anlaşıyorsak bir çok ortak yönümüz varsa aşık olurum ve söylemekten çekinmem.
08 Yorumla- +1 yıl
haklısın.tek korkum rededilmek olur ama itiraf ettiğim için pişman olmam.
- +1 yıl
haklısın siz aşıkmı oldunuz
- +1 yıl
size olan yaklaşımını ve aranızdaki samimi ve güzel duyguları davranışları iyi anlamaya çalışın.hayal kırıklığı yaşamayın sonra.siz gibi düşünüyor size karşı hisleri sevgisi varsa elini tutun ve kalbinizden geçenleri söyleyyin.
- +1 yıl
anladım sizin hoşlandığınıza göre daha farklı yönleri mutlaka vardır.sizin hoşlanmanız için kalbinize de hitap ediyor olması gerekli:))
+1 yılbence olurlar degılde zaten oluyolar ya okadar arkadasım ayagına yatıolar ama sonra içinde bişeler oluyo hıslerının önune gecemıolar
01 Yorumla
+1 yılvalla benim yakın bir arkadaşım var sevgilim değil ama sanki sevgilim gibi beni sahipleniyor kıskanıyor trip atıyor buna ne diceksin :)
015 Yorumla- +1 yıl
ama sevgili değiliz sonuçta insan arkadaşım dediği birine böyle davranır mı peki :)
- +1 yıl
yahu adam dostumsun diyor neresi farklı hatta sordumda ama cevap aynı sen olsan napardın :)
- +1 yıl
ciddimisin sen yaaaa çocuğa kardeşim diyorsun ve aşık olmak istiyorsun :) bende mi umut etmeliyim peki :)
- +1 yıl
eee ben sormuştum biz sevgilimiyiz demiştim "yooo" dedi bana :( ya senin kide böyle derse
- +1 yıl
tamamda böyle trip atınca bende hayırdır biz boyutmu atladık dedim.ya nedeseydim :)
- +1 yıl
hakikaten yaaa yazmayınca ben çok üzülüyormuş beyefendi o zaman bendede duygu değişikliği başlasın heyoooooooooo :)
- +1 yıl
sağol kardeş Allah sana da nasip etsin inşallah :)
+1 yılÖyle birşey olacagını düşünmüyorum..arakdaşım ve kardeşim dedigim insana hayatta yan gözle bakmam...Varsa en başta sölerim zaten.katılmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Abi kalp bu kalp istemsiz olusabi duygu yemeyin burada milleti sosysl vaaz vermeyin yok arkdsimsa baska gozle bkmm diye o* gozuyle bakmiyon ki elinde olsun zamnla yaninda dururkn biseyler paylastikca ona kalbin isinabilir bu sucmu
16 Yorumla
+1 yılAnlaşılan Hanımefendi'nin Bir Erkek Arkadaşı Var.. .)
07 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi Dediğime Göre Mavi Kutucuklar Değil Sanırsam.. .)
- +1 yıl
Tamam Bu Kadar Kıvırman'dan Kimi Hedef Aldığım Artık Apaçık Ortada Olsa Gerek.. )
Söyle Çocuğa Ne Yaptın'da Aklına Başından Aldın.. ) - +1 yıl
Bekle Zamanı Vakti Gelince'de;
www.oguztopoglu.com/.../...agn-ayse-hasirt-bu.html
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. maalesef daha doğrusu yakın arkadaş taklidi yaparlar itiraftan sonra ben ölü taklidi yapıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kızlar nasıl oluyorsa erkeklerde oluyor arkadaş ayağı yalan yani.
THE END...07 YorumlaDuygusal boşluğuna denk gelince takıldığı kıza yazar işte dost arkadaş adı neyse
04 YorumlaGüzel bir kıza hiç bir zaman "sadece" arkadaş gözüyle bakmadım ki zaten.Kendimi kandırmaya ne gerek var zaten.
03 Yorumla
+1 yılÇalıştığım isyerinde 6 yildir beraber calistigim bir Bayan Var..
Gerisini anlatmaya gerek yok.
Zati ikimizde BekariZ :D03 Yorumla- +1 yıl
Hayirlisi neyse Rabbim oNu Nasip EtSin Soran Kişi :-)
+1 yılerkekler her b*ku yapar (: ona da kardeş gözüyle bakacak değil heralde. O zaman onun hormonlarında sorun vardır erkekliğinden şüphe ederm ben.
01 Yorumla
+1 yıloluruz tabi uygun şartlar oluşursa :D ateşle barut ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Haha aynen aynen :)
+1 yılOluyorlar ya arada bazı parazitler çıksada %80i oluyor :D
01 Yorumlabir değil çeyrek süre bile sürmüyor hemen aşık oluyoruz (gerçekten bak
03 YorumlaKanka ayağı g.t ayağı bacım biliyorsun sen bu işleri
01 YorumlaBir kız bir erkek arkadaş kalamaz; ya sevgili olurlar ya da o arkadaşlık bir yerde biter
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilirler. Biz erkekler görmekle sizden hoşlanabiliyoruz. Fıtratımız böyle.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet!
çok sıkıntılı bir soru...kanka dediğine bile aşık olabilirsin ki olmuşluğuda vardır şahidim...
06 YorumlaAsla aşık olmam olmam diyorsun bir bakmışsın ilk başlarda kıskanma evresi sonrada ne olduğunu anlayamadan aşık olmuşsun :D
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. sakın öyle bir hataya düşmeyin fuck bady oluyorsunuz zevkli ama sinir bozucu :)
01 Yorumla
+1 yılcinsiyet ayrımı yapmadan konuşacak olursak : evet olunur
06 Yorumla- +1 yıl
güzel değilsen hiç heveslenme ama
- +1 yıl
o zaman güzel
- +1 yıl
fotonu bana yolluyosun 10 üzerinden değerlendirip geri yolluyorum.fikir
kızın bir şeyler beslediğini hissederse kendine hakim olamayabilir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk diilde şuna bir gitsem diye düşünebiliyoruz evet. Kanka ayağı g*t ayağı.
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKardeşim gibi olan kızlar var tabi ama öyle kanka falan olmam kmseyle..:) ama ayartan kızlarda var şimdi kabul et.
Cevap sahibi+1 yılYoo öyle diil kanka şeklinde yaklaşıp spnra ayartanlar da var.
Cevap sahibi+1 yılHeh işte bizde olmaz öle..:D ilk başta neyse odur. Cinsellik tuzu biberi olurr.:D
Cevap sahibi+1 yılVala bende değişmez. Erkeğin fikri değişiyorsa yavşak oluyor o bence biraz. Ama alkol falan filan seks güzel şeyler bunlar..:D
Cevap sahibi+1 yılİyi açıklamaydı ama değişmez canım merak etme..:D ayrıca başta aşk anlamında hoşlanmadığın birinden nasıl sonradan hoşlanabiliyosunz siz kızlar onu da anlamş diilim..:)
Cevap sahibi+1 yılSiz daha çok razı oluyosunuz..;)
Cevap sahibi+1 yılYeap..
Cevap sahibi+1 yıl:D acı gerçekler..
Cevap sahibi+1 yılSana msjda atılmıyormuş..:D
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkektir nihayetinde. Olur mu, olur :)
03 Yorumlaadamina göre degisiyor..
01 Yorumla
+1 yılolmamaları daha iyi bence
02 Yorumla- +1 yıl
evlenmezlerse o dostluktan eser kalmaz ve konusmazlar bir daha.bu guzelim arkadaslik yikilir.hele baska sevgili bulursa yenisi emreder ki eskisiyle gorusmeyeceksin.ayni ortamda bulundugunuzda hep bakisirsiniz.ask degil birbirine ilgi duyar yalnizca bu ikili.o da baska birini bulamadiklarindandir
+1 yılOlur. Olurlar. Oluyoruz. Oluruz.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı.
Kader :D:D asdfadfadfasdf
01 YorumlaOlabilir neden olmasın ki? ^.^
01 Yorumla
+1 yıloluruz tabii ki neden olmayalım :))
016 Yorumla- +1 yıl
ancak bugünkü aklım olsa hiç olmazdım.hem hayatımın en güzel hemde en acılı aşkını o en iyi anlaştığım arkadaşımla yaşadım çünkü...
- +1 yıl
evet.ilişkiye dönüştü.son derece sıcak ve yakıcı bir ilişkiye hemde.ANCAK BOŞVER.ARKADAŞ OLARAK KALIN.o kadar iyi anlaşan biz, şimdi birbirimizden nefret ediyoruz ve birbirimizi görmeye bile tahammülümüz yok.eğer bu gündelerin böyle olacağını bilseydim asla o sınırı geçmezdim..
- +1 yıl
he daha önceden de tecrübe ettin yani.
- +1 yıl
aynen öyle zor oluyor.ancak sorsan yarım kalan yaşanamamış şeylere mi üzüleyim yoksa yitip biten arkadaşlığıma mı üzüleyim onu da bilemiyorum...
- +1 yıl
üzülmek bir çare veriyor mu ki zaten?
- +1 yıl
amaaannn.boşver.insanı öldürmeyen şey güçlendirir demişler.yalnız birşey aramıyor değilim:onunkisi kadar sevgiyle bakabileceğim bir çift göz.onun tenini okşarken ki zevki bana tattırabilecek bir ten ve onunla öpüşürken ki o yoğun duyguları bana yaşatabilecek dudaklar.KISACASI O YOĞUNLUKTA SEVEBİLECEĞİM YENİ BİR KADIN... o da zor gözüküyor.çünkü ben herkesi sevebilen ve bağlanabilen birisi değilim.
- +1 yıl
mesele fırsat çıkması mı ki? kız vardır konuşursun.belki öper dokunursun.ANCAK KALBİN ISINMAZ.yani ısıtamaz.belki herkesle sevişebilirsin.ancak o duyguları herkesle yakalıyamazsın.bilemiyorum.O DUYGUYU Bİ İNSAN HAYATINDA BİR BİLEMEDİN İKİ KERE YA YAŞAR YA DA YAŞAYAMAZ.bir daha kim ısıtabilir ki benim kalbimi öyle? beni kim heyecenlandırabilir? kimi göğsüme alıp başını yatırdığımda saçlarını okşarken ona kol, kanat germenin mutluluğunu bana yaşatabilir? çok farklı duygulardı çok.
- +1 yıl
inşallah.bakalım.baksana senin sohbetin bayağı bir iyi geldi bana.facemi veriyorum.bence beni ordan da ekle konuşalım.burdan ne olup olamaycağı belli olmaz: facebook.com/profile.php? id=587944748
aşkdır bu nereye koncağı belli olmaz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsinin canı cehenneme.
02 Yorumla
+1 yılOlabilirde olamayabılırde :D
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. yok ama alkol alırsa sakat şeyler olabilir
01 YorumlaOlmamalı ya bence sıkıntı oluyooo sonra :))
01 Yorumlagönül bu belli olmaz hiç:)
01 Yorumlabende öyle bişey olmadı inş olmaz da
03 Yorumlaben arkadaş dedikten sonra başka bişi olamıyorum
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. arkadaşı kız ise neden olmasın. deilse gaydir
02 Yorumladuygusal bir boşluğa düşünce olunabiliyor
03 YorumlaOlunuyor galiba ben oldum :)
03 Yorumlaoluyoruz açık ve net :D
01 Yorumlaolmazsa erkek değildir
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. kadında da olabilir bu
02 Yorumla
+1 yılBu erkeklerden her şey beklenir ;)
01 Yorumla
+1 yılTabiki
01 YorumlaOluyolar :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir defa oldum ve kabul etmedi :(
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef yok
Cevap sahibi+1 yılNe yaptımsa bulamadım. Tanımak bile istemiyorlar. Anlamıyorum neden? Benden dolayı değil ama istemiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılYani kendilerinden dolayı, ya sevdiği biri var unutamıyor, ya başkası ile görüşüyor, ya nişanlı ya evli (sonradan öğreniyorum) ya da yeni biriyle tanışmış falan filan. Anliyacağın kime el attıysam sahipli çıkıyor. Ve bir çoğu da şunu diyor (en nefret ettiğim şey): Çok efendisin ama... Yav madem efendi olduğumu düşünüyon bari bir fırsat ver be. belki de sevecen, belki de onu sana unutturacam. Ama yooook...
Cevap sahibi+1 yılhaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişin bebek kanka ayağı g*t ayağı
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltoplumsal mesajınıda verdin :P
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım :) hakkında hayırlısı :D
Cevap sahibi+1 yılhey :D bunu suistimal etme :D
Cevap sahibi+1 yılsenin bakış açını sevdim :P beni ters köşe yaptın :D yalnız bu ilk yorumum arkasında olmadığımı göstermiyor :D
hiç yaşamadım :)
03 Yorumla
+1 yıloldum :D
03 Yorumla- +1 yıl
tabiki de hüsran :D aramız da açıldı ama saklanmazdı böyle birşey, iyi de oldu bence
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Örneklerı Mevcut
01 Yorumla
+1 yılOlmazlar :D
04 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapmamak lazım karakterine bağlı olup olmaması :D
- +1 yıl
gennellemicen işte :D
+1 yılevet oluyorlar :/
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNoldu peki çok merak ettim Şu an 😮
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)