Ben pek temasta bulunmuyorum 😄

Yani sevgiyi göstermek için herhangi bir temas şekline gerek yok Bazen bir gülücük bazen bir sözcük bazen bir bakış veya bazen bir imalı böyle hani bakış derler ya ya o bile bazen yeterli Yani illa ki bir temas şekline gerek yok bence çünkü bu temas Olayı farklı noktalara çekilebiliyor benim burada dediğim tabi manevi temaslar Yani bir göz temasında bir temastır mesela Yani bunu gerçekten çok abartanlar oluyor işte dokunmak etmek Tamam Bunlar ilişkinin ilerleyen zamanlarında olabilecek şeyler ona kimsenin bir şey zaten dediği yok ama genel anlamda Hani genel olarak düşünürsek böyle
Soğuk duruyorum genelde. Sıcakkanlı olmamla aşırı tezat durum; ruhum çocuksu ve hiperaktif bünyem var ama nedense sevgimi gösteremiyorum. Özellikle hoşlandığım karşı cinsimse buz dağı gibi oluyorum. Genelde sevgimi göstermeye çalışırken -yani böyle bir özel çaba sarf etmiyorum da doğalım olabildiğince- jest ve mimiklerimin yanında beden dilimi, diksiyonumu kullanıyorum. Fiziki temas göstermiyorum açıkçası; bilmiyorum flörtüm bile olmadı o yüzdendir belki. Ama kediyi ve köpeği seviyorum, bebekleri seviyorum bu da bence bir sevgi belirtisidir. Onları severken de insanlıktan çıktığımı söyleyebilirim; döverek, pataklayarak -özellikle hayvanları- gebertesiye kadar mıncıklayıp seviyorum. Bebekler zaten kendiliğinden bana gülümsüyor, onlarla olan iletişimim efsanedir. Bir tek kendi türümle anlaşamıyorum.
Dans en güzeli 💞
Teşekkür ederim yakışıklı kardeşim.
Öpüyorum, sarılıyorum ve en çokta dizine yatıp hayallere dalmayı seviyorum tabi burnumu cekmezse sjdjdgfk
Şu aşk yüzünden kendini çok yıpratıyosun söyleyeyim sana
Biliyorum knk bu yüzden uzak duruyorum
Uzak dur evet 😄
Cevap
38Cevap
Korona virusu var aman dikkat edin. Bu konuda sıkıntı yasamıyorum sarılıyorum opuyorum herşey serbest bize..
Abla sarılacak biri olsa korona falan dinlemem ben ya hem inanmıyorum benn koronanın olduğuna
😂😂😂 aşk önce diyorsun 💙
Aşk değil sevgi 😄
Sarılırım ve öperim
İlişkisi olmayan biri olarak 😂
Şu günlerde zaten teması kesmemiz gerekirken ben normalde de sarmaş dolaş bir ilişki yerine yüzüne dokunmaktansa yüreğine dokunmayı tercih ederim şu günlerde de yapılacak en doğru şey zaten bu yanında olamasan bile yanında olduğunu manen hissettirmek o ilişki için yeterli olur.
Valla sevgimi temas ederek göstermeyi severim. Eğer sevgilimse mutlaka o el tutulacak mesela. Temas etmek bana samimi geliyor.
Kelimelerle aram iyidir. Cümlelere duygularımı aktarabilir, bu yolla temas kurarım.

Aga ne şöyle seven çıkmadı bizi 🚬🚬
Yak yak orucu da açtık.
Ben içmiyorum sen yak
Bende içmiyorum ki🥴🥴
Tüh 😄😄
Genç yaşta ölemmiiiğp
Ölme sen ya ♥️
Cansın ponçik 💕
Sende ♥️♥️♥️
Ağzını yüzünü mıncırarak, sarılarak, bazen ufaktan döverek cmkcmckkx içimdeki psikopat
Tam bir kedisinnn lsldlf
Birisi tatlı bir kedicik olduğumu söylemeişti, doğrudur herhalde xkkcmclxk
Doğru tatlı kediicik ♥️
Öküzcük🖤
😄😄😄
Fotoğrafta ki gibi bir temas olmadığından eminim :)
Öyle yapan olursa bana büyük ihtimalle kavga çıkar 😄
Öper pamuk yanakları , tontiş elleri ıssırırım 😋🙈
Uvvv 🙈♥️
Bir de boyundan koklarım.
Oh miss
Kim olduğuna göre değişir babamın bıyıklarını çekiştiririm mesela.. boynuna atlarım sarılırım sevdiğim ama çok yakın olmadığım birine daha mesafeliyimdir elbette
Ben temasta bulunmam doğru bulmuyorum kendi açımdan elini tutardım sevgilim olsaydı eğer fotograftaki gibi asla yapmam.
Boynunu böyle koklaya koklaya içime çekerek kokusunu derin derin öperim :)
Temas kurmuyorum söylüyorum sadece karşı cins ise tabi
Göz teması. Türkan şoray kadir inanir filmlerindeki gibi gözlerim oynar sürekli.
Kucağına otururum öperim sarılım falan klasik şeyler
sarılırım, elini tutarım, boynundan öperim, arkadaşımsa yanaklarını falan sıkarım
Sarılırım, öperim mıç mıç derler ya o kişi benim işte
Öperim, sarılırım , yanaklarını sıkarım ağzını yüzünü minciririm 😁
Sarılırım sadece bu yorumlar ne ya ne iğrenç insanlar var
Poposuna, p*nisine, dudaklarına, saclarına dokunurum
Sarılırım genelde ama şu an kosulsuz sartsiz sosyal mesafe.
Koluna dokunurum bunu sonradan fark ettim begendigim tum insanlarin once koluna dokunmusum🤔
Böyle.😀
Tokatlayarak seviyorum ben. Döverek sevenlerdenim :'(
O sevgi gösterilmeli. Öperim , sarılırım , koklarım hızımı alamayıp ısırırım.
herşeyin gereksiz yeresi saçmadır ondan dolayı herşeyin zamanı gelince o da gelir zamanla birlikte ama genellikle kızarak gösteririm çünkü başına birşey gelmesini istemem
Sarılırım ama ben pek belli etmem sadece sevdiğime özel 😄
ilk ona bakışlarım anlatır ondan sonra ise boynuna öpücük kondururum
Sevdiğin kişiye karşı evlenmeyi bekleyerek sevgini göstermiş olursun
Allah seni ne yapmasın ya bende soruyu sevgilinize göstermek için diye okudum 😂😂
İçin fesat sşflfl
Sevgi dili dokunma olan bir kişiliğim var☺️
zor bir soru cunku karsindaki kisiyi yeterince tanimak gerek nasil bir temas kuracagini bilmek icin
Kurban olduğum yüce rabbim kimseyi aşık ettirmesin çok kötü bise sizce gençler aşık olmak nasıl bir duygu😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Çocuk gibi ağzını yüzünü sıkar yanaklriyla oynayip öperim ağzına vura vura seveceksin yanaklarını sıka sıka oyyy😂😂😂
Çeri domates yanaklarını sıkarım genelde södmdm
Sen sıkma ldkflg
Yaaa niden niden Zmdmd
Öyle işte istemiyorum ldkglg
Ha gıcıklık yapacan yani illa ha tamam tamam şimdi oldu hfjkhdgjkhhh
Evet huyum kurusun lflglg
Bu şekilde kurmam ben genelde otubus durağında bekliyorum denk gelmek için sabah 6 dan 07.30 a kadar
Kolumu arkasından beline dolayarak kendime çekerim.
cok nadirde olsa kedi gibi sokulur sarilirim
kucağına otururum genelde hsdfjd
O sevgi gösterisine giriyor mu emin değilim 😄😄
Göz teması en iyisidir
Yüzlerine dokunup mıncıklarım
Sevgilimle sevişerek
Ailemle sarılarak, öperek
Göz teması kurarım bu yeterli
vururum genelde ahahaha
Korona var sevginizi göstermeyın😂😂😂😂😂
Neden sevgilimi göstereyim ki
Sevgilini değil, sevgini
Bu yorumu beğenen hangi kafayla beğendi
Hadi canım şaka yapıyorsun
Evet şakaydı
Sarılırım boynundan öperim burnunu ısırırım
Çok sarılırım😻Öperim😘
Alan müsaitse sarılırım
Elim sacda yuzde olur
Gözlerim yetiyor, aşk ile bakmaya. 😅
Genelde davranislarimla , temas bende sevmem
argolu hoş sözcüklerle fşsöpfeö
Aşırı tepkiyi hiç sevmem. Sarılmak olabilir.
Öyle özel bir temasım yok
göz teması yüz mimiklerim le knk
Temassızım. Göz kırparım en fazla (:
Sözlü olarak, genelde.
Karıştırmayalım şimdi bu şeyleri 😄
Sarilmak ve ellerimle sac sirta felan dokunmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?