İnsan bazen hayalleri için hayata tutunur. Olmasını istediği, olması için gayret ettiği tüm çabayı bu uğurda harcar. Bazen de sevdiği insan çoğu şeyden vazgeçmek zorundadır. ya da öyle hissetmektedir. Kimi zaman bazı kararlar almak zorunda kalırız. Ya sevdiğiniz insan ile mutlu olmayı, bu uğurda vazgeçmek zorunda kaldığı hayalleri bir kenara itmeyi tercih eder ya da hayalleri uğruna gerekirse herkesi bir kenara koyup yoluna devam eder.
Yalnız başına hayaller kurmam. Kurduğum hayallerimin içinde sevdiklerim vardır daima. Hayallerimden vazgeçmem demek, onların umutları ve hayallerinden de vazgeçmem demektir benim için. Onlardan vazgeçmem demek, koca bir hayatı hiç'e saymakla eş değerdir.
Sevgi saygı ister, gerçek aşk ise fedakarlık. Sevdiğin insan için bazı şeyleri gözünüzden çıkartmayı göz önünde bulundurmanız gerekli, sevdiğim için hayallerimden vazgeçerim. Sevdiğim için bir çok şeyden vazgeçmeye hazırım çünkü aşk bunu gerektirir. Hayaller sadece hayal.. Daha güzel hayalleri sevdiğinle kurmak varken neden hayallerim için sevdiğimden vazgeçeyim özellikle verdiğin değerin karşılığını alabiliyorsan. Hayal hep kurarsın ama hep birine aşık olamazsın.. Bunu geçtim sevdiğin insan ben mi hayallerin mi? Gibi bir seçenek sunmaz. Doğru insan hayallerini gerçekleştirmen için sana yardımcı olur, seni destekler.
Çok daha genç yaşta hayallerini /sevdiğin içim ertelemek sana zor gelmiyor.. tam tersi iyi yaptığını bile düşünüyorsun çünkü sevdiğin için fedakarlık yapmış olmak, sana muâzzam geliyor.. ama zaman geçtikçe /senden çok şey gitmeye başladıkça o feda ettiklerin geri dönmesi zorlaşmış duruma geldiğinde! ha !! Bir de uğruna hayallerinden vazgeçtiğin kişi , birde katilin olmaya başladıysa ÖĞRENİYORSUN REİS! Kimse için (çocuklarım hariç) en küçük hayalinden bile VAZGEÇMEMEN gerektiğini
Mantıksal olarak bakılınca ileride duyguların sönüş yaşayacağı veya sonu ayrılıkla bitecek bir ilişki için hayallerden vazgeçmek doğru değil ama o anki duygularımla sevdiğim için hayallerimden vazgeçme ihtimalim olabilirdi yine de tam emin değilim
Vazgeçmem. Ilk başlarda o aşkın ateşliyle aman canim ondan kıymetli mi dense de pişmanlık sonradan tak ediyor ben senin için fedakarlıklar yaptımlar kavga konusu oluyor
Ulan ben sevdiğim için uçak biletini aldığım Lyon-Beşiktaş maçına gidemedim. Sonuç? Aman be reis salla gitsin.. Bu saatten sonra seveni severim, sevdiğimden de vazgeçerim.
Eşimi , annemi , babamı çok seviyorum ama hayat benim hayatım hayal benim hayalim kimse için vazgeçmedim , vazgeçmem..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vazgeçtim 3 yıl sevdiğim mesleği yaptım eşim evlenmeden biz evlendikten sonra bu mesleği yapmanı istemiyorum dedi kabul ettim çok sevmeme rağmen şu an başka bir işte çalışıyorum insan sevince her şeyi göze alır
Hayalik vardi. Polis olmak gibi. Ama ailesi ve o bu konudan uzaklar die vazgectim dusuncemden. Sonra beni birakti die jiletler attim. Simdi ne hayalim var ne de o