Beyler siz harbi avanaksiniz yemin ediyorum. Ben kız halimle buradan 3 kız düşürdüm, nasil mi? Yuz yillardir cozulemeyen sırrı çözdüm: ilgi, ilgi, ilgi... bizim kizlar cok ilgisiz kalmış, hatta cogu iliskimiz bu yuzden bitmis diyebilirim. Benim mukemmel hemcinslerime biraz tatli dille yaklastiniz mi ilk adimi gecersiniz. Ha uygulamayi yanlis anliyonuz cogunuz. Tatli dil derken, yavrum bebegim degil. Asko kusko seklinde... cokta bunaltmayacaksiniz (mesela "aşıgımmm seni seviyooom" da demeyeceksiniz her dakka) ama ilginizi de belli edeceksiniz. Ara ara öveceksiniz de. Al sana 3 adimda kiz... ha bide ilerki safhada cicek almayi unutmayin. Öyle gizli degil aşikar. Diğer haset kizlar gormeli ciceksepeti konseptli kova gül, çikolata hediyesini ;) hadi yine iyisiniz her zaman vermem bu taktikleri 💞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Peki Bayan Taktik, size bir sorum olacak:
Bir kıza (kendimiz fark etmeden bile) ilgiliysek, ilk tanışmada bile ciddi muhabbet yani kendi hayatlarımızda yapmak istediklerimiz, kendi kişilik özelliklerimiz, gerçek aşkı arıyor oluşumuz gibi gibi muhabbetler açıldıysa ve bu safhadan sonra bu tarz hayatlarımızın muhabbetleri sürekli devam ettiyse, bu muhabbetler için kendi işlerimizi bile bir kenara bırakıp ilgi gösterdiysek, uzun bir zaman sonra da 1 hafta boyunca onunla sürekli göz göze gelerek umut verdikten sonra doğum gününde kıza kolye alıp açıldıktan sonra bütün bunlara rağmen "Seni arkadaş olarak görüyorum." demesi niyedir?015 Yorumla
Soran+1 yılKanki sen hatayi en basta yapmissin, niye ciddi oldugunu belli ettin ki? Al iste cepte gormus seni, sonra daha iyilerine layigim kafasiyla ayrilmis (k*ıçı kalkmış yani) ben ilgiyi her zaman mi gosterin dedim? Ek derslere katilman lazim, bu boyle olmaz boyle giderse sınıfta kalırsın
Soran+1 yılOyle direkt dalış tüpüyle atlamaan guzum, az süründürün jsjsjsj
Soran+1 yılTamam ama gereksiz ilgi gormus bu kiz, fazla deger vermissin belli. Baska aciklamasi olamaz
- +1 yıl
Emmm haftada sadece 3 gün bu tarz muhabbetler falan ediyorduk ki o da haliyle, kızla benim oturduğum sıra yan yanaydı tesadüfen. Ve hoşlandığım zamana kadar sana bahsettiğim gibi sürdü bütün olay çünkü ben de arkadaş olarak görüyordum ama ilgili olduğumun farkında değildim. Hoşlanmış olduğumu açılmadan 1 hafta önce fark ettim. Sonrasında doğum gününde açıldım. Hatta biraz niyetimi belli eder işarette davranmak için gece 00:00 da kutlamıştım doğum gününü.
Soran+1 yılYa sen cok temiz kalplisin valla bak jsjs gece 00 da yazman bile bisey, az şeref*siz erkek olacaksin. Umursamayacaksin. Bak bakalim nasil kopek oluyor
- +1 yıl
Heh işte o noktada ben öyle bir kızla beraber olmazdım. 😉
Sana az önce geçmişte yaşadığım bir şeyin senaryosunu anlattım ve o kız, sonrasında iyi biri olmadığını kanıtlayan şeyler yapmıştı. Hatta onu anladığımda bile dedim ki "Beni arkadaş olarak gördüğünü söylediğinde "Ama ben seni artık arkadaş olarak görmüyorum." diyip bütün irtibatı kesseydim, kapıma köle olurdu."
Ama böyle kızlara değmez. Her şeyi, ben o temiz kalpli, değer bilen birisi olduğunu sandığım için yapmıştım. Şimdi çaktın mı olayı?
Soran+1 yılE basta dedim ya kızın k*ıçı kalkmis diye jsjs belli fena kiz, Allah iyi insanlara denk getirsin krdşm
- +1 yıl
Amin. Sen de artık anlamışsındır. İstesem umursamaz davranıp da tavlayabilirdim onu. Bu tarz kızlar acıdan zevk alıyor çünkü. Ama değmezdi çünkü ben iyi niyetli, azıcık mantığını kullanan ve değer veren biri olarak gördüğüm kızlardan gerçekten hoşlanıyorum. Ama o farklıydı. Rolünü iyi yaptı. Arkadaş kaldığımızda bile fazlasıyla umut verdi. Görmek istemediğin türden tipti yani. Erkeklere fake atıp sonra reddeden tiplerdendi yani.
Soran+1 yılAynen krdsm ne diyim Allah kurtarmış:)
- +1 yıl
Evet cidden Allah kurtardı. Bak sana da soruyorum sen de bir kızsın. Objektif bir görüşe ihtiyacım var bu konuda:
Senden hoşlanan bir çocuğu reddedip arkadaş olarak gördüğünü söylediğin için arkadaş kaldınız. Baştan biraz mesafe koysan da eskisi gibi samimi değildiniz. Bu da bu çocuğun dikkatini çekti ve sana söyledi. Sonra daha dikkatli davranmaya karar verdin. Ardından bu çocukla görüşmeye devam ettin, öyle bir noktaya geldin ki hatta artık ihtiyacın bile olduğunda ilk aklına gelen kişi oydu. Fakat bu yaptıklarınla karşı tarafa fark etmeden çok fazla umut verdin (sadece konuşarak değil, gerçekten bahsettiğim durumdaki gibi çok fazla umut verici hareketler yaparak). O da sonrasında bir gün adam gibi çıktı ve fazla umut verdiğin için böyle bir durum olup olmadığını sordu ve sana karşı hala boş olmadığını söyledi.
Ama sen aslında farkında olmadan umut vermiştin ve yine reddedecektin. Bu çocuğun saygılı biri olduğunu da biliyorsun ki sadece 2. kez sana söylemiş bu durumu. Sen olsan bu çocuğu nazikçe reddedip bir daha umut beslememesini istediğini mi söylerdin yoksa ağzına geleni söyler arkadaşlığı bitirecek noktaya mı gelirdin?
En İyi Cevaplar
ne ilgisi be sen hiç bişi bilmiyosun. kabul edilen bir gerçek bir kadını yatağa atmak istiyorsan en yakın arkadaşına aşırı ilgi göster.
linç kampanyası kurmayın hepimiz ve hepiniz biliyosunuz ki karaktersiz erkekler vazgeçilmeziniz:)
ayrıca yzdığım örnek bilimsel olarak bile kabul edilmiş.110 Yorumla
Soran+1 yılOoo hocam antremanlisin, bak bu da dogru. Kutlarim ✍🥂
Soran+1 yılCok arama ya ben evdeyim
Soran+1 yılUuiiyy bu nasil mat beybisi, etkiledin beni (sozelciyim)
Soran+1 yıl💕❤💞💓
Soran+1 yılBizim kumanda bozulunca pili tak çıkar yapiyordum, sizin sistem de oyledir herhalde. Çözerim ben şimdi
+1 yılGünümüzde sevgili yapmak çok basit. Hatta 10 tane bile yapabilir bir insan. Yapmak isteyen de yapıyor zaten. Şahsen ben kimseyle ilgilenmek istemiyorum. O yüzden böyle daha mutluyum. Kimseye ayıracak vaktim yok.
31 Yorumla
Soran+1 yılOoo kardesim bak bu senin kişisel tercihin, ben dert yakinanlara sesleniorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Millet kız haliyle kız düşürüyor, yemin ediyorum yaşıyorsa bu hayatı eşcinseller yaşıyor mxsnnxnsşlaş
31 Yorumla
Soran+1 yılAsko valla heteroyum, yanlislikla düşürdüm kizlari jsjsbzvzx
Bu kadar basit varlıklara sayfalarca şiir yazan şairlerinde yazarlarında anasını avradını sülalesini bayramda ziyaret edim. tamam sakinim bişi yok:)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha zaaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılneden size yazılıp pirim verelim ki nasıl olsa denk geliyo ve artık sıradan insanlardan sıkıldık sadece zaman geçiriyoruz , ne ilgisi göstercekmişiz elin kizina bide taktik veriyo , cok yalniz kaldi galiba :D
15 Yorumla
Soran+1 yılYa yaaaa tabi aynen oyle, simdi sey der "bon bordoko cogo kozlo yottom"
- +1 yıl
Yok harun abi ben burda kimseye yazılmadım, işimde olmaz denk gelir amenna muhabbetin olur sorun olmaz ama senin gibi pembe profil pesine allaha sukur dusmeyiz belli bir kalitemiz var konusup zaman kaybedemem. kimseyle işim olmadı oldu diyen ispat etsin 50 dolar verecem harun abi :D az kalite ve zeka rica ediyorum baska bir şey degil tum sosyal mecra icin gecerli
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
aynen harun bey
Soran+1 yılHarun olmadığımı cok iyi biliyorsun
+1 yılKızım sen bunları birinci sınıf çocuklarına anlat, sırf gizemimle yatağa attığım kadınlar oldu sen ne diyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılKaan yarin gel yardimcim olarak işe basla
- +1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe diyor bu beyler. Biz nasıl düşünemedik bunları onca zamandır 🥴
01 Yorumla
Soran+1 yılHsbzbsbzhsbs
+1 yılYa tatlı dil yılanı bile çıkartır ama bizim kızlara tatlı bişey dedinmi hemen sen yavşıyormusın diye soruyorlar ee biz ne yapağ
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya her zmn degil, kanka misali yaklasacaksin sinsi sinsi. Şapur şupur iltifat edilir mi asko
- +1 yıl
Ya anlamıyorlar işte
Çiçek böcek boş iltifatlar, üzücü
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bilmiyor bu erkekler, hatta ipin ucunu kaçıran kro oluyor malesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız valla kokuşmuş gotlerını kaldırmam asla hele ki ilgi manyaklarının benim hayatım zaten mükemmel ve hiç gerek yok onlara
08 Yorumla
Soran+1 yılFilmin sonunda hepiniz aseksüel oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYok la hayatımda kız var ilgi manyağı kız yok hergün konuş konuş diyen kız yok ya da darlayan bazen 3-4 gün hiç konuşmam bazen de sohbeti sarar full konuşurum trip atmıyor mesela konuşmadığım zamanlarda
Soran+1 yılVahhh kizin evde ne triplere girdigini dusunemiyorum ya da buyuk ihtimal yakinda ayrilirsiniz ✍
Cevap sahibi+1 yılZaten darlarsa ben isterim ayrılmayı bunun için ayrılsa bile bilir ki ben onu zaten coktan bırakmış olurum
Soran+1 yılKompleksssslisin zalımmm
Cevap sahibi+1 yılKompleksli değilim 🙂 sadece kriterlerim var o kadar ben neden başka birinin ilgi açlığını gidermek için kendimden geri kalayım? Üstelik ilgi bana göre hergün konuşmak değildir birçok kere sadece içimden geldiği için hediye götürüyorum ona ciddi bir konu olduğunda sabaha kadar konuşurum ya da bir sıkıntısı olduğunda kendi sıkıntım gibi görüp yardımcı oluruyorum her konuda onun destekçisiyim mutlu edebiliyorum sağolsun o da öyle yapıyor ve ikimizin de belli kriterleri var ve başka hayatları var ikimiz de bu kriterlere saygı duyuyoruz ve dikkat ediyoruz hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılVe 3 yıla yakındır da ilişkimiz gayet güzel gidiyor
Soran+1 yılIyi bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç uğraşamam valla Elhamdülliah kendileri geliyor
071 Yorumla- +1 yıl
10/10 oldu olacak bir kız için kul köle olsunlar 😂😂
Soran+1 yılYapma yaww
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv canım valla 4 defa okudum yine anlamadım ne demek istediğini :)
Cevap sahibi+1 yılne uğraşacam çiçek falan çiçeğe vereceğim parayla bir kilo kuş başı alırım hem karnımız doyar
Soran+1 yılHaklisin burak diyo
- +1 yıl
Kanka açıklayayım yorumuna 10 üzerinden 10 verdim. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim aydınlattığın için
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv ben kızarsın sanıyordum
- +1 yıl
Asla kızmam sakinim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv aşırı sakinsin :D
- +1 yıl
He valla 😅
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv uykusuzluktan
Soran+1 yılBurak Allahtan kizlar teklif ediyodu sana da haaa 😄 rahat birak kizi artik hsbzhx
- +1 yıl
Yok dengesizim ben bazen ota boka sinirleniyorum bazen de ot içmiş gibi aşırı sakin oluyorum
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv vah vah Allah yardımcın olsun zor çok zor
Cevap sahibi+1 yılne yaptım sanki konuşuyoz ne güzel ama anladım ben seni ilgi istiyorsun sen dimi hamster suratlı tatlı şey seni :D
Soran+1 yılJzjsnsjz çıldırıyorum, aferim caliskan cocuk dersi iyi dinliyorsun
- +1 yıl
Kız kıskanma Burak senin olsun zaten minnoş sevilen biriyim ben 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılistek atsana bana akşam uyumadan önce üstünü ört, lavaboya çık, telefonla çok uğraşma gibi şeyler söyleyerek benim için değerli olduğunu gsteririim ilgi gösteririm ilgi makinesi ayağınıza geldi geellllll :D
Soran+1 yılAhahah burak cok gülüyom sana ama salaksin ya
Cevap sahibi+1 yılben miyim salak iki saatir d*şak geçiyorum seni ergen
- +1 yıl
Hahahhahsbd Burak yapma ayıptır 😂😂😂
Soran+1 yılYa cok sukur ben sakadan anliom biliyon mu, salak yazdim cunku insan sevdigime kufredermis ama sen yine b, okunu cikardin tabi bb
Cevap sahibi+1 yılvalla küfür için özür dilerim ben salak şeysini ciddiye aldım ama ben sevmedim seni çok boş muhabbetler açıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv boş yere küfür ettik kıza moralim bozuldu uyuyacam ben
Soran+1 yılTamam bosanalim
Cevap sahibi+1 yılboşanmam ben
- +1 yıl
Burak ben senin tarafındayım hiç samimiyet olmayan birine salak denmemeli hoş bir davranış değil.
Soran+1 yılNiye gıı
Cevap sahibi+1 yılvalla moralim bozuldu ne diye tanımadığın adama salak diyon küfür ettim o yüzden antipatik
Soran+1 yılGoogle/"salak küfür müdür?"/ enter
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv dimi ama ya ben cahil yobaz bir insan olsaydım senin... diyerekten başlasaydım
- +1 yıl
Ya küfür değil ama hoş bir söz değil işte moralin bozulmasın ben barıştırcam sizi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv biz şimdi konuşuyoz ya böyle xp geliyor mu bana
Soran+1 yıl@ÜzgünCivCiv ne baristirmasi kiz? Daha da geri dönüşü yok bunun, ben yarım saattir ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yıldaha o yorumu atalı 5 dk olmadı yarım saattir ne ağlıyon
Soran+1 yılDertlerim vardi, bu yorumda üzerine tuz biber oldu
Cevap sahibi+1 yılistek at dertleşelim çok zor bir zamandan geçiyorum :(
- +1 yıl
Burak kötü bir haberim var böyle xper gelmiyor çık çık sohbetten 😂😂😂
Soran+1 yılYav ben t*şşak geçiyorum ciddiye alma
Cevap sahibi+1 yılhadi ya cidden t*şşşak mı geçiyon hiç belli olmuyor :D
Soran+1 yıl@ÜzgünCivCiv sana kötü bir haberim var, burak xper ocin degil benim ocin burada ❤
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv topu topu 2 flörtüm var ikisi de tavuk gibi uyudu size sardım bende :D
- +1 yıl
Hahahhahsbd salla kanka elimi sallasam 50 si Burak senin olsun başta da dedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKS bildirim geç geliyor anlaşamıyoz help help
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv profildeki gibiysen ellisi değil 1 diyemezsin adam akıllı profil yap seni andırsın benle kral harald arasındaki fark saçları daha uzun
- +1 yıl
Profille birebir aynıyım ama seven seviyor naparsın 😂😂😂
Soran+1 yıl@ÜzgünCivCiv kanki burak benim gardaşımdır, biz onunla yaşıtız. Ama istersen seninle manit olabilirim 🧚♀️
Cevap sahibi+1 yılsenin manit anlayışına s*çam yaşıtınla olmuyon kardeşin yaşındakiyle mi oluyon bide kız kıza tövbe yarabbi kıyamet alameti
- +1 yıl
Uzak dur benden kız 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv isterseniz ben gidem
Soran+1 yılSanane burak kıskanma beni
Cevap sahibi+1 yılseviyom ne yapim
Cevap sahibi+1 yılben kendimi nasıl gizlicem
- +1 yıl
İyi günler gençler
Cevap sahibi+1 yıl@ÜzgünCivCiv iyi günler sevimli şey
Soran+1 yılIlk yorumunun sağındaki üç noktaya tiklayabilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılkaldın mı bana
Soran+1 yılBurak uyu...
Cevap sahibi+1 yılilgi gösterisi mi yapıyon olm kendimi gizliyom hala ismimi söylüyon yav
Soran+1 yılTamam bastan aliyorum, öhömm: - gizli uyu...
Nasil?
Cevap sahibi+1 yılüstte burak yazıyor ama
Soran+1 yılOldu bir kere..
Cevap sahibi+1 yılbana niye istek atmıyon
Soran+1 yılAşık olmandan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılolmam olmam at sen
Cevap sahibi+1 yıliki saattir HURİ diye NURİ ile konuşuyormuşum beynimi s*kim
Soran+1 yılÖfff erkek degilim ya yeter
Cevap sahibi+1 yılniye istek atmıyon
Soran+1 yılBegenmedim tipini (ne kadar açık sözlüyüm ya)
Cevap sahibi+1 yılkurban ol krala
Haklisiniz
16 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman oldugu gibi
Soran+1 yılValla bisey derdim ben buna ama once hoşaftan bir anla :)
Soran+1 yıl"R" den anladim abi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evet, kızlar nasıl tavlanir? Ne isterler? Formülünü veriyorum beyler toplanin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler