Ben hamileyim ve haliyle kilo aliyorum kocam 2 haftadir bana yaklasmiyo bile hamileligim risklide degil doktor izin vermisdi ama neyse ben yorgunluldandir yeni ise basladi onun stresindendir diye düsünürken bugün sahura uyandirmaya gittigimde esofmani islakdi beynimden vurulmusa döndüm tamam normal bisey evet biliyorum ama yaninda karisi oldugu halde kendiliginden bosalmayi kim beklerki sinirlenip yatakdan kovdum bilmiyorum dogrumu yaptim yanlismi yaptim...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok üzücü bir durum nöbetçi avukat varsa hemen m dava aç başka türlü asla kabul edilemez bir durum
öncelikle sağlıklı doğsun, analı babalı büyüsün :) 2. olarak saçmalamayın lütfen hanım efendi, adamın rüyasını mı kontrol etmesini bekliyorsunuz?
Evet ihtiyaclarini yaninda karisiyla karislayarak öyle seyleri engeleye biliriz demi!!
yahu adamın canı istemiyordur, ama rüyasında görmüştür.. sonuçta rüyamızı kontrol edemiyoruz.. abartmayın lütfen..
Cani istemiyosa rüyasindada göremez sonucta rüylara bilinc altindan gelen bisey!!!
hanımefendi siz açken, kuzu çevirme mi görüyorsunuz rüyanızda? yazık günah adama, bir hiç uğruna koltuk köşelerinde tutulacak her tarafı..
Rüyalar insanın elinde değil mantıklı olmak gerekir filen olan bir durum söz konusu yok aldatma sayılmıyor...
Ya çok üzücüü yani bana kalırsa kovmak yerine konuşmayı dene hem psikolojik açıdan daha iyi hissedersin hem de aranız daha da kötüleşmez
Yataktan neden kovuyorsun yahu ajsj hamile hamile iyice paranoyak olmuşsun.
Afedersin de m. nyak mısın adam sanki başkasıyla beraber oldu ne var belki seni yormak istemedi
yanlış yapmışsın. yaptığın cahillik. o kilolusun diye uzaklaşmıyor senden. Erkeklerde korku oluyo genelde. zarar vermekten korkuyorlar bebeğe. adamın önünde koca bir göbek içinde bebek. istek duymaktan utanabiliyorlar. konuşarak çözmelisin
Bilmiyorum ilk hamileligim ve ister istemez kilo aldigim icin piskolojim bozuldu bide üstüne böyle bisey görünce delirdim
Hamilelikte aynı sorunu bende yaşadım. Aşırı istekli adam hiç yanaşmıyor sanki kaçıyor du. e hormonlar sebebiyle kadında istek artıyor. yahu dedim sen niye yanaşmıyorsun. benim canım istiyor. e ben utanıyorum dedi. kimden utanıyorsun dedim. bebekten dedi😂 rahatsız edermi zarar verirmi diye korkuyormuş meğer. bir de bu bebekler anne karnında sesleri duyar muhabbeti sebebiyle utanabiliyor bazıları. aslında duygusal bir durum kızma. anlattım ben istiyorum sen böyle yapınca üzülüyorum geriliyorum. asıl bu şekilde ona zarar dedim. sonra biraz biraz düzeldi. konuşmanı anlatmanı tavsiye ederim
Tsk ederim bu yorumun icin ve bana bunu anlattigin icin gercekden icim rahatladi yani bende ne bileyim beni istemiyor artik diye düsünmeye baslamisdim ama konusmayi denicem 😊
Bende senin gibi çok kötü hissetmiştim baya zor bir dönemdi seni çok iyi anlıyorum. umarım atlatırsınız
Rüyalanırız biz erkekler normal ayrıca eşinin hatrına 2 yi atmıyorsa da onun hatası 😬
rüyasında grup yapmış. baksana popusundan ter akıyor.
Sana bir troll daha😂😂
@Saygın_hanfendi akıyo bu gece maşallah 😂
İyi akıyor 😂shdgs
@Saygın_hanfendi Cok degersiz hissediyorum. Gecmiste yasadiklarim pesimi birakmiyor? nasil gececek bu zulum ben cok yoruldum?
az önce biri şu soruyu sordu ve verdiğim cevap da beğeni aldı bir bak istersen 😂
Link yollaman lazım
@Saygın_hanfendi xper yetmiyo :D
Tamam buldum
@Saygın_hanfendi teşekkür ediyorum beğeni için :D
Rica ederim ☺️
Rüyadamı boşalmış yoksa mast mı yapmış ikisi çok farklı şeyler
Okadarini bilmiyorum mast yapmis olsa gözüme sokmaz heralde
Sordunmu peki bunu?
Haberi yoktu bosaldigindan
Ruh hastasımisiniz ya bu doğal bişey ve önlenemez rüyada boşaldıysa adamın ne sucu var zarar veririm diye korktuğu için yaklaşmıyor sana sende bunu farkedip oral yaparak boşaltsaydın
Ruh hastasi olan siz erkeklersiniz konusa bilirsiniz demi allah agiz vermis demi nerden bileyim istedigini aklinimi okuya biliyorum isden yorgun geliyo normalde ozamanlar istemez zaten sacma sacma konusup benim sinirlerimi hoplatma yorum yapmak icin yapmissin resmen
Senin gibi karı olursa hergun aldatılır mal mkk beyin yoksunu
Orrospu çirkef kocan bıkmış çenenden belliki
Ablam bu gayet normal bişey bunun yüzünden böyle yapma
Umarım soru troldür🤦
😂😂😂🤦🏼♀️
Belki istemsizce olmustur
Yanlış yapmışsın. Belki rüyasında seni gördü?
Belki baskasini gördü?
Sorsaydın
Rüyasını o ayarlayamıyor ki. Ama seni de anlıyorum canım
Sordum söylemedi tabikide bisey görmedim dedi görse bile gelip karisina baska kadinla birlikde oldum demez heralde, evet rüyalari ayarlamiyo kendisi ama o rüyalara gelene ksdar yanindaki karisiyla kendini tatmin ede bilirdiki öyle bisey yasanmasin
Kocan işi bilmiyor hamilelikte seks çok güzel olur
Umarım şaka falandır
Evet
Abartmışsın