Ayrılırken erkeğin ağlaması kötü bir şey mi?

Arkadaşlar 5 aydır bir ilişkim vardı çok sevdim kız arkadasımda beni seviyordu dün aksam birlikteydik birlikte uyuyorduk, bu sabah evime taşındım , özetle başka birini bulabilirim dedi hemen senden sonra. Aşkımdan ağladım ama ayrılıyorum diye birdaha onu görmeyeceğim diye benden sonra kimi bulursa bulsun, Beni değiştirmeye çalıştı, demediğini bırakmadı olgun olmadıgımı söyledi, onun için çabalamadığımı hareketlerimin ona çocukca geldiğini kriterlerine uymadıgımı söyledi, Daha öncede ayrılmıstık hakaret etmisti her tarafımı cırmaladı tekmeledi falan ayrılmam iyi oldu hayırlı oldu, Hep hakaret hep bir kücümseme herseyden cok sevmistim. En son bu kadar çok ağladığımda dedemi kaybetmistim. Hareketlerim için beni ben oldugum için terketti. Önce gözyaşlarım içime akıyordu , son bir ay hep dışıma aktı bu gün sondu. Birini gerçekten bulacak kadar karaktersiz mi ben mi salağım. Ağlamak yanlıs mı, Buna nasıl alışacağım sorular aklımdan geçip geçip duruyor kabulleniyorum serbest bırakıyorum nasıl bir acı bu neden hala gözlerim doluyor , erkekler ağlamaz mı?
Ayrılırken erkeğin ağlaması kötü bir şey mi?