5 senelik ailelere kadar tanisilan bi iliski. Benim tekrarlayan hatalı davranışların yüzünden bitti. Bana düzeltmem tekrar şans vermişti kendi donup, Aslında dikkatli de davranıyordum fakat yine bir öfke kontrolü kaybetmesi yaşadım. Gitti her yerden engelledi ailesine sildirdi falan öfke ile. Piskolog destegine basladim ben de ona da bunu bi fake hesaptan yazdim. Okunmamış ta engellemem işte.. ama mesaj gitmismidir? Ne dersiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ona bağlı dostum
Seven insan sevdiğine zaman ayırır sevdiğiyle ilgilenir
Engellemez
Sevmediği için engellemiş
Geri dönse bile canı sıkıldığı için.
Seni değersiz görüp her yerden engelleme zahmetinde bulunduysa neden hala geri döner mi diye düşünüyorsun?
Aniden engellediyse kavgadan sonra elbet döner ama ilk mesajı senden atmanı bekler
Bu kizlar niye böyle aciz yaa sanki baska erkek yok
Nasil bir iliski yasadiginiza bagli biz nedesek bos
5 senelik ailelere kadar tanisilan bi iliski. Benim tekrarlayan hatalı davranışların yüzünden bitti. Bana düzeltmem tekrar şans vermişti kendi donup, Aslında dikkatli de davranıyordum fakat yine bir öfke kontrolü kaybetmesi yaşadım. Gitti her yerden engelledi ailesine sildirdi falan öfke ile. Piskolog destegine basladim ben de ona da bunu bi fake hesaptan yazdim. Okunmamış ta engellemem işte.. ama mesaj gitmismidir? Ne dersiniz
dönmez o kadar engelden sonra dönmemeli de
Döner çok bunaltma ama.
Dönmez, dönerse senindir :q
Dönmesi için neden var mı
İletişim kurmazsan evet
Dönmüyorlar
Donmez
Dönebilir
Dönmez
dönebilir
Dönmez