Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPardon ama ya ben aşırı bilinçsizim ya da siz aşırı fiziksel takıntıya sahipsiniz. Birinci -cinsiyet ayırmaksızın- insanlar obje değildir ve metalaştırılamazlar. Onları parça parça görmektense bir bütün olarak görmek daha elzemdir ve üstelik zekaya uygunluğu da olağandır. Ha ama yok illaki "cinsellikle görüyorsanız hayatı" sizin için über seviyede karşı cinsler yaratmak gerekiyor. Kadınların meme ve popo takıntısı, erkeklerin de penis boyu takıntısı kıyasıya kapışır; nedeni de saçma sapan algılarla örülü insanları biçimselleştirme prensibidir. Kimse dört dörtlük değil bunu unutmayın; ayrıca insanların da duyguları ve hisleri olduğunu aklınıza kazıyın. Sevginin (gerçek olanından bahsediyorum beden ilişkisine endeksli olmayanından hani sizin şu bilip tanımadığınız versiyonu) aşamayacağı hiçbir şey yoktur. Siz bir insanı sırf vücudu için seviyorsanız, üstüne üstlük onun da kusurunu bulmaya meyilliyseniz sürekli cinsel dürtüye dönük ilişkiler yaşarsınız. Günümüzdeki temel sorunda bu zaten, birbirini değiştirmeye çalışmak ve beğenmemek. Benim için poposu düz olsun veya eğri olsun hiçbir şekilde önem arz etmiyor; kalbini sevdim mi, huylarını benimsedim mi, karakteri bana uygun mu, düşünceleriyle cezbediyor mu, zeki ve prensipleri mevcut mu ona bakarım. Geriye kalan her şey teferruattan bir adım bile öteye gidemez.
64 Yorumla- +1 yıl
Benim içim yorumların yanlış bence sen fazla ön yargılısın..
Bir olayın sadece bir tarafını sormak olarak düşünebilirsin kaldıki sorularım bir çok yönden ele alarak ortaya çıkıyor.. fazla söze hacet duymuyorum. Keyifli paylaşımlar. - +1 yıl
Size göre derken genellemedir bu üstünüze alınmanız oldukça saçma olmuş.
- +1 yıl
Soru sahibi olarak alındım hitabını böyle düşünen insanlar diye vurgulaman daha yerinde olurdu.
- +1 yıl
Ben soru sahibine yönelik görüş paylaşmam asla, soru genel çünkü zaten bütünüyle okuduysanız "belli zümreyi belirtiyorum" yani birebir sizinle sorunum yok. İyi akşamlar dilerim.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılTarzım değil ama kıçı düz diye de gönlümün kaydığı kadını kaçırmam elimden.
30 Yorumla
Şöyle sorular sayesinde site hangi erkek sapık, hangisi değil öğrenebiliyoruz, teşekkürler :D
Bir kadının yüzüne, kalbine değil de, totosuna bakan erkekten kesinlikle hayır gelmez. Ondan ne eş, ne de iyi bir aile babası olur. Yüzde yüz linç yiyeceğim ama kendimi tutamadım :D110 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bir kadını her şeyiyle sevdikten sonra dolgunmuş, inceymiş, düzmüş, kiloluymuş gözü görmez. Şekilci olanların çoğu zaten o kadının ruhunu değil, sadece dolgun kıvrımlarını seviyor demektir.
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
228Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kıçıyla aşk yaşamayacakları için çıksınlar bir zahmet.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı. Gönüller bir olsun poposu önemli değil
111 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey popo değildir gadası
10 Yorumla
+1 yılInsanların fiziksel yapısı ile ilgilenmek aşırı derecede yanlışım bir şeydir yani ilgilenilir Ama bu kadar çok takıntı haline getirmek çok yanlış bir şeydir bence eğer ilişki için konuşuyorsak bir kişinin poposu veya başka bir tarafı değil bence karakteri önemlidir Dış görünüş sadece etkilemek için bir etken olabilir o da tabii her zaman için geçerli değildir Eğer uzun bir ilişki düşünülüyorsa o zaman Bence karaktere bakalım sa daha mantıklı olur yani Yok poposu şöyleymiş Yok efendim konuşuyor Öyleymiş yoksa şöyleymiş yok orası böyleymiş yok orası düzmüş burası o varmış bilmem neymiş yani bunlar çok saçma sapan takıntılar diyelim
10 Yorumla
+1 yılYa arkadaş her erkek popoya, göğüse bakıp çıkmaya karar vermiyor :D Onlar 2.-3. plan, olmazsa olmaz değil :D Terbiyeli olsun, oturup kalkmayı bilsin, kültürlü olsun, beni sevsin yeter. Poposu küçük olsa ne olmasa ne. Daha fazla açık konuşturmayın gözünüzü seveyim ya :D
10 Yorumla
+1 yılErkek gözüyle cevaplamak istiyorum ben erkek olsam çıkardım herşey popo mu😅 ayrıca düz popo daha iyidir bence
60 YorumlaEski sevgilim aklıma geldi 😃
Sürekli , ya da öpüşürken veya otururken poposuna şaplak atardım. O tam aksine , poposunu sevmediğimden dert yanardı. Aslında severdim.
Görseldeki gibi de , öyle yalandan arka ceplerine sokmazdım elimi , tam aksine bel kısmında ki potluğundan elimi içeriye sokardım 😌20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Dolgun olmayan vücudunu belli etmeyen hatun tercih ederim. Dikkat çekici olanları sevmem... 😅45 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekici hatunun yanında Kendini kötü hissediceğinden mi?
- +1 yıl
Kendim dikkat çekiciyim. Kötü hissetmem için hiçbir sebep yok. Kişilik ve karakter meselesi..
Orasını burasını büyütenleri sevmem, doğal severim...
- +1 yıl
başkasının dikkatimi değil benim dikkatimi ceksin diyor yani.. en güzeli
- +1 yıl
Tam olarak öyle 😊
Sevdiğim de her halükarda dikkatimi ilgimi çeker 😅
EyvAllah - +1 yıl
eyvallah 👍
Herkes seveceği kişinin, hayatına alacağı kişinin hayalindeki dış görünüş figurine uymasını ister ama bu öyle kalçası düz, boyu kısa, burnu yamuk vs gibi durumlara bakmak. Birini bütün haliyle sever, hoşlanırsın. Gerisi teferruattır.
20 Yorumla
+1 yılGönlü güzel olsun gerisi hal olur bana değer versin en önemlisi bende ona. Artık aşk felan aramiyacagim sene 2020 kimse kimseye güvenmiyor aşk mı kaldi. Allah ahiretimizi güzel eylesin. Karşınıza çıkan dürüst kişilerle birlikte olmaya bakın bosverin aşkı aşkı beklerseniz yaşınız 50 olur hem bulacağınız bile belli değil
00 Yorumla
+1 yılHele bir şöyle dön, popon büyükse seveceğim seni diyen yoktur herhalde, varsa da sevmesin bir zahmet.
50 YorumlaValla ne desem bilemedim hayatımda hiç düşünmediğim birşey 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Şimdi düşün ve yaz işte😂
- +1 yıl
Peki cevap için teşekkürler👑
+1 yılIyi de canım benim karşındaki insan poponla mi çıkıcak? Seninle çıkıcak senin kişiliğin karakterin onemli popona bakıp karar verecekse koy cebine 3-5 kuruş gitsin popolu kadın tutsun kendine.
43 Yorumla- +1 yıl
Yav bunu insanlara anlatamazsin işte be gülüm
- +1 yıl
Işte anlatamamışım bak beğenmeyenler var
- +1 yıl
Yav bosver sen onları güzelim takma kafana
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ben popodan önce başka yerlere bakıyorum;
mesela iç güzelliğine, bana hissettirdiklerine, gözlerine bakınca gördüklerime..
Dolgun popoyu hepimiz severiz lakin şart değil.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim popom düz fazla değil ama böyle rahatsızda degilim alıştım benii tercih eden olur muydu acaba, bu soru tam benlik gerçekten.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bir kadınla güzel diye değil sevdiysen çıkarım o durumda da poposunun nasıl olduğuyla pek ilgilenmiyorum.
Düzgün kadını bulalım da tek derdimiz gtü olsun10 YorumlaFiziğe değilde kalbe bakan biri olduğumdan dolayım.
10 Yorumla
+1 yılTamam şimdi kadında popo dik seviyoruz ama poposunun dikkat çekici olmaması daha iyi benim için, onun vücuduna odaklanmaktansa, karakterine kalbine odaklanmami sağlar. Fakat poposu hem düz olcak hem kötü kız olcak bu sefer de kalkık popolu kadın arar gözlerim. Küçük göğüs düz kalça beni daha çok aşık ediyor açıkçası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet neden olmasın ki illa dolgun olck die bişi yok dolgun olup insan olmayacak anlayış olmayacaksa popo ne işe yarar ki önemli olan insanlık ve anlayış
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTahta popo (got) diyorlardı galiba halk dilinde ona. Popoya önem vermem pek ama yine de tahtada olmasın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadının adını bulabilir misiniz?
Vücudu ve giyimi tam olarak bunun gibi olan kadını acayip arzulatici buluyorum ben
Popo var mı bunda? :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olma mevzusuna bir sey diyemem ama bir insanda vücutta ilk kalçaya bakarım kadın erkek farketmez o derece önemli yani
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olacagim insanin poposuna degil kalbine bakarim.
Ama hani bu demek degildir kocaman popolu biri de olabilir10 Yorumla Cinsellik bir ilişkinin yüzde 70i. Görsel olarak beni tahrik etmeyen bir kadınla beraber olmam çok zor. Vücut hatları kesinlikle önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. PiLLy_BheBek hnm olurum buyuk popocu deılım cinsellıkte ıyı hosta ya sonrası toplumda gezerken koca popolu ıle sevgılıder ne yapcam buyuk popuyu buyuk gogus severım 85 beden :D gerisi onemsız
10 Yorumlabakışı düz olmasın, götünün düzünden sıkıntı çıkmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Bakışı düz olmasın ne demek 😅
+1 yılPoposuyla mı sevecek yemek yapcak, kaldırırım ben onun poposunu bir şımartırım Tempra olur 😂
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvet çıkarım benim için sorun değil çünkü beraber daha iyi hale getiririz antrenman yaparak o popoyu. 😁☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sevdiysem, fiziksel eksiklikler gözüme batmaz. Kalpler uyusursa fiziksel durum 2. planda kalır. Elbette dolgun ve estetik bir popo, kunefenin üzerine kaymak gibi olur. Ama kaymak yok diye de harika bir kunefeden vazgecilmez.
00 Yorumla
+1 yılBu da kriter mi oldu yani. :D İnsanlıktan uzaklaştığımız şu 21. yüzyılda her şeye rağmen insan kalabilen, özünü unutmadan yaşayabilen, merhametli birini bulduk da, poposunun düz olması kaldı, hay ya rabbim. :D
00 Yorumla
+1 yılAnal seks seven birisi değilim bu yüzden popo şartım yok ama görsellikte önemli tepsi gibi popolu kız istemezdim
10 Yorumla
+1 yılBen bile erkekte düz popo sevmem erkekleri siz düşünün artık 😂😂önem vermem diyen erkekte boş yapmayın ilk nereye baktığınızın farkındayız
10 YorumlaPoposu değil şahsiyeti karakteri sevgisi beni ilgilendirir
10 YorumlaOlur ama bı yolunu bulup biseyler yapmalı diye de düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar neden estetik oluyor !
Kafam denk olsun , sonrasi estetik ile hal olur !10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın içi güzel olsun yavrusu ya herşey gelip geçici :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,9b cevap paylaştı. Cikarim tabiki ama sirf poposu guzel oldugu icin cirkin biriyle de cikabilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılDüz olması iyidir kitabın arasında bile gözlerim onu 😁
10 Yorumla Dolgun olsa iyi olur aslında. Olsun zamanla büyür belki. d
10 YorumlaKavisli, bıngıl bıngıl, sıcacık olması tercihimdir. Ama olmasa da olur çok şey yapmam.
10 YorumlaPopo çok önemli ben çıkmam kız gördüğümde ilk poposu ile goguslerine bakarım olmazsa olmazim
10 YorumlaKalçası en önemli şey değil yüzü güzel olsun, karakteri iyi olsun öncekilerim bunlar.
10 Yorumla
+1 yılolunur neden olunmasın başka şeyleri güzeldir. seven insan güzel bir şey buluyor illa ki.
10 Yorumla
+1 yılDikkat etmiyorum diyemem ister istemez çekicilik faktörü devreye giriyor ama elzem mi pehh
10 YorumlaKadın dediğin şöyle uzaktan bakınca dişiliğiyle belli olacak, dolgun popo, dolgun göğüsler, kaşı gözü saçı ben kadınım diyecek. Tahta gibi bir kadına bakipta bir off çeken erkek görmedim
10 YorumlaPopomla muhabbet etmeyecek beyefendi. Muhatabı yüzüm, k.çım değil.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen popocuyum popo yoksa ben yokum ilk baktigim yerdir kadinda
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdakinin yüreğine bakarım istediği kadar yuvarlak popolu olsun karaktersizse bir hiçten ibarettir
20 Yorumla
+1 yılAy ne kadar saçma bir şey tamam hepimiz dolgun popoları seviyoruz ama buna göre sevgili seçecek değiliz tabiki
20 YorumlaHoşlandığım hiç bir kıza önce poposu nasıl ona göre hoşlanayım durumu olmadı hele bu soruyu bir kız sorması tuhaf geldi bana ilk gördüğümde soruyu erkek sormuştur diye düşündüm
00 Yorumla
+1 yılSiz ne zannediyorsunuz ki? Erkekler kadınları bir seks objesi olarak görmüyor. Çürük elmalar olsa da (erkekler içinde) birçok erkeğe göre da kadınlar başımızın tacıdır. Yani kadının ilk poposuna değil kişiliğine bakarak sevgili olunur. Sonra poposuna bakılır.
00 Yorumla
+1 yılSevgi ne ara popoya baglı oldu
100 Yorumla
+1 yılDüz duvara tırmanan insanlara sorduğun soruya bak sence önemli mi hajajjsbd
30 Yorumlacanım şahsen ben kadını popsu veya gögüsü için sevmiyorum bunlar bana iyi bir gelecek vaadetmicek bana onun içinin güzelliği lazım o saf yüreğinin temiz kalbi :) :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafası (zihni) düz olmadığı sürece hiç bir problem teşkil etmemeli ben de. Yeter ki isteyeyim ve seveyim.
10 Yorumla
+1 yılOlurum. şu an ki sevgilim öyle. Fiziki değil de kendisine aşık oldum ben
10 YorumlaBiz genelde gtüne değil de gözüne bakarak aşık olanlardanız
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
tampon ve airbag'ler onemli.
burdakilere dersen , nefes alması yeterli onlar ıcın .00 Yorumla Bebişim bu kadar güzel olsam fotolarımı böyle paylaşmam , bu işte bir korelasyon hatası seziyor musun?
00 YorumlaHiç şansı yok. Kalça kadında aradığım ilk özelliktir. Dolgun bir kalçası yoksa gerisi boş. Fakat kalçanın dolgunlaşması zaten sizin elinizde?
00 Yorumla- Devamını Gör (204)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler